de Jean Scurtu pe Martie 19th, 2010, 6:14 pm
Ti-am spus eu pe messenger ca e greu sa gasesti,deoarece asa blank nu e cerut de pescari,cel putiun aici pescarii prefera sa pescuiasca cu bete dintr-o bucata ,desi practic nu poti simti diferenta intre acelas bat facut dintr-o bucata sau din mai multe.
Pescarii americani ce calatoresc cu avionul in alte tari la pescuit in majoritate sunt pescari de fly si pt. calatorie prefera betele din 3 sau mai multe tronsoane.
Cred ca e f. greu sa gasesti un blank de fly cu care sa poti arunca 60g..Batul ALL STAR AUSTIN (TITANIUM) din 3 bucati pe care il am cred ca poate arunca 60g. dar eu nu pot sa-ti garantez.Lejer am incercat sa arunc de sub varf 60g. si a mers,dar nu am incercat insa sa arunc peste cap(am facut incercarea in living room).
Cred ca daca faci aruncarea mai "moale " e posibil ca blank-urile TITANIUM au rezerva de putere mare,insa e prea multa munca sa-l transformi in bat de spinning pastrandu-i aceeasi lungime.
E f. usor daca la manerul existent ii pui o extensie ca nu trebuie sa faci nici o modificarela maner si mandrina ,dar atunci batul nu-ti mai incape in valiza.
Numai bine,
Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"