blanc pentru voblere

Despre asamblarea lansetelor, blankuri, inele, mandrine, accesorii

Re: blanc pentru voblere

Mesajde Gerula pe Decembrie 29th, 2008, 11:40 am

Par interesante, tu ai trimis vreunul de-asta in tara?
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Jean Scurtu pe Decembrie 30th, 2008, 9:34 am

Nu am trimis ,deoarece sunt scumpe aici si e greu sa vinzi ceva acasa din moment ce erau f. putini ce stiau despre valoarea lor.Cand am trimis primele blank-uri TITANIUM,pe forum pescarii spuneau ca nu puteau fi bune la un pret asa de mic....Le-am explicat ca nu sunt furate ca sunt blemish,dar ca aproape nimeni nu observa de ce ALL STAR nu le foloseau sa faca bete.Ei aveau anumite STAS-uri in care nu intrau acele blank-uri si dovada ca erau f. bune e ca eu am facut bete pe cateva blank-uri din acestera blemish si inca pana in ziua de azi nu am avut nici o surpriza(nici macar sa se rupa un pic din varf cum am vazut la destule bete KISTLER HELIUM LTA) si cred ca s-a vazut in poze ca mai prind si ceva peste cu ele.

Crezi ca se merita ca sa trimit niste blank-uri CST pt. care trebuia sa platesc pretul din catalog apoi trimiterea in Romania si sa nu pot face nici un ban pt. deranj???
Din pacate nu am avut banii necesari ,ca dupa cumpararea firmei ALL STAR de catre SHAKESPEARE puteam sa cumpar blank-uri ,dar numai toate blank-urile din stoc. Si daca aveam banii necesari nu mi se merita ca in Romania poti vinde (si e normal sa fie asa) doar putine blank-uri dintr-o bucata,iar aici majoritatea blank-urilor sunt dintr-o bucata.Abia facusem rost,inainte de vindera firmei ,de cateva blank-uri de spinning TITANIUM travel din 3 bucati din care eu mi-am pastrat vreo 3 bucati restul le-am vandut ion Romania si cred ca cei ce le-au cumparat au fost f. multumiti de ele si de pretul lor.

Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"
Jean Scurtu
hârşit în rele

Locaţie: Houston,Tx.

Mesajde Gerula pe Decembrie 31st, 2008, 11:43 am

Ai dreptate nea Jeane, nu era o chestie prea comerciala, speram ca poate ti-a cerut careva in mod expres blankuri de-astea.

Cu Titaniumul ar fi fost o chestie daca aveai bani sa iei tot stocul ala, cred ca si pe eBay in State puteai face un profit frumos vanzand cu bucata blankurile dintr-o bucata.
Gerula
Site Admin

Mesajde Jean Scurtu pe Decembrie 31st, 2008, 9:31 pm

Nu puteam lua numai blank-urile TITANIUM ,trebuia sa sa iau si IM10,ELITE ,CLASSIC, DE FLY ,DE SURF etc.si ar fi fost vorba de o suma prea mare.
Daca puteam lua numai TITANIUM le luam pe toate ca le puteam vinde usor si castigam si ceva bani.
Eu vand si cumpar din e-bay ,doar sti betele si mulinetele ce le vand tot din e-bay le iau ,ca nu sunt furate.Doar de acolo poti lua ceva mai ieftin decat in magazin,ca sa le poti vinde la un pret tentant pt. cumparatorul avizat.
Din pacate multi cred ca pot cumpara un bat de calitate la un pret de nimic.Da ,se poate intampla si asa ceva,dar asta e doar exceptia.

Asa am cumparat un bat SAGE de 15' din 3 tronsoane,bat de "centerpin"folosit,dar in conditii f. bune cu $90.Batul are 18 inele SIC si doar pretul inelelor facea mai mult de $90 fara a mai discuta ca un asemenea blank e peste $300.Ca, nu era nou,ce conteaza din moment ce era in perfecta stare,aprope fara nici o zgarietura.
Pestele nu verifica daca batul e nou sau folosit si nici nu-l intereseaza cat ai dat pe el("Fish Don't Care What You Paid!!!"

Jean Scurtu
Jean Scurtu
hârşit în rele

Mesajde Jean Scurtu pe Ianuarie 1st, 2009, 7:51 am

Ca o completare le ce am spus eu despre blank-urile CST cititi parerea unui rodbuilder american:

Re: cts fly rod blanks new
Posted by: James Henry (---.yak.clearwire-dns.net)
Date: December 27, 2008 02:34PM

I have made several cts blanks all in the larger weights. As far as I am concerened they are the finest on th e market. They have an all carbon helex core, no fiberglass. Lighter and stronger thain other blanks the same weight.Will be watching for your posts. Good luck,

Si ce e valabil pt. blank-urile CST de fly e valabil si pt. orice blank facut de CST(dar nu va asteptati sa fie ieftine,calitateae plateste).

Va doresc un AN NOU cu sanatate,fericire,bucurii,impliniri in toate domeniile si normal cu mai multi si mai frumosi pesti!!!

Jean Scurtu
Jean Scurtu
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Ianuarie 1st, 2009, 10:31 pm

Suna foarte interesant, o sa ma uit si eu pe la ei ce tipodimensiuni au pe spinning.
Gerula
Site Admin

Anterior

Înapoi la Rodbuilding