de Jean Scurtu pe Decembrie 31st, 2008, 9:31 pm
Nu puteam lua numai blank-urile TITANIUM ,trebuia sa sa iau si IM10,ELITE ,CLASSIC, DE FLY ,DE SURF etc.si ar fi fost vorba de o suma prea mare.
Daca puteam lua numai TITANIUM le luam pe toate ca le puteam vinde usor si castigam si ceva bani.
Eu vand si cumpar din e-bay ,doar sti betele si mulinetele ce le vand tot din e-bay le iau ,ca nu sunt furate.Doar de acolo poti lua ceva mai ieftin decat in magazin,ca sa le poti vinde la un pret tentant pt. cumparatorul avizat.
Din pacate multi cred ca pot cumpara un bat de calitate la un pret de nimic.Da ,se poate intampla si asa ceva,dar asta e doar exceptia.
Asa am cumparat un bat SAGE de 15' din 3 tronsoane,bat de "centerpin"folosit,dar in conditii f. bune cu $90.Batul are 18 inele SIC si doar pretul inelelor facea mai mult de $90 fara a mai discuta ca un asemenea blank e peste $300.Ca, nu era nou,ce conteaza din moment ce era in perfecta stare,aprope fara nici o zgarietura.
Pestele nu verifica daca batul e nou sau folosit si nici nu-l intereseaza cat ai dat pe el("Fish Don't Care What You Paid!!!"
Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"