strimerman scrie:am si eu o intrebare : Ce e asa d special la blankurile astea All Star Titanium ??
Adica , eu de exemplu mi-as face bat din blankuri de la Batson, care si alea sunt Moderate -FasT ....
Eu sunt prieten cu BIIL BATSON,de cate ori vine in Houston vrea sa mearga la pescuit si merge cu mine,nu cu KISTLER desi sunt prieteni si fac afaceri impreuna(blank-urile HELIUM sunt facute de Batson).
Dar sincer iti spun ca daca as mai gasi acum blank-uri ALL STAR TITANIUM(nu se mai fac) tot TITANIUM as folosi ,deoarece acestea sunt f. sensitive(eu pescuiesc mai mult la jig),usoare(nu ca HELIUM) si au mare rezerva de putere.
Am mai scris pe site-urile romanesti de pescuit ca am comparat sensivitatea blank-urilor TITANIUM cu G.LOOMIS IMX(la aceeasi lungime si putere) si am vazut ca sensivitatea e asemanatoare ,poate un pic mai sensitiv IMX ,dar cu foarte putin.De aceea mi-am vandut batul de 8'6"IMX.Am mai spus ca TITANIUM e mai sensitiv ca HELIUM si de aceea am vandut batul prototip HELIUM de 3m. cumparat de la Kistler.
Nu toate blank-urile TITANIUM sunt moderat-fast,doar cele de fly sunt moderat -fast,cele de spinning sau casting sunt si fast si extra-fast.
Daca iti spun ca ultima data cand am fost acasa am vandut mai multe blank-uri de fly(printre care 3 lui MIHAI VARGICS,fostul campion national de stationar ca sa-si faca match-uri cu ele) ,blank-uri de cca. 9' din 3 bucati cu $25 /bucata ,poate nu vei crede(si mai multe spinning lui V. TARUS cu....$10!!!!)
Din pacate cand m-am reantors din tara in Houston nu am mai putut sa obtin nici un blank(desi o cunosteam f. bine pe sefa de la blank-uri) deoarece intre timp firma ALL STAR din Houston a fost cumparata de catre SHAKESPEARE si de atunci s-a cam dus calitatea betelor ALL STAR dfin pacate.
Jean Scurtu