blanc pentru voblere

Despre asamblarea lansetelor, blankuri, inele, mandrine, accesorii

Re: blanc pentru voblere

Mesajde Jean Scurtu pe Decembrie 9th, 2008, 7:35 pm

Da se faceau dar eu nu am gasit,doar am cumparat din magazin cateva bete de spinning TITANIUM din doua bucati ce le-am trimis in Romania.Insa am gasit putine din 3 bucati(mi-am tinut mie doua bucati)restul le-am trimis in Romania.Predcescu de la Craiva ar fi vrut sa cumpere acum o luna un asemenea blank ca la concurs i-a calcat cineva pe un bat facut pe astfel de blank si era batul lui preferat.Inca nu sunt decis sa le vand,ca punandu-le o extensie(sunt de 7') ,daca am nevoie,pot sa-mi fac un super bat.

Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"
Jean Scurtu
hârşit în rele

Locaţie: Houston,Tx.

Mesajde strimerman pe Decembrie 9th, 2008, 10:46 pm

am si eu o intrebare : Ce e asa d special la blankurile astea All Star Titanium ?? :roll:
Adica , eu de exemplu mi-as face bat din blankuri de la Batson, care si alea sunt Moderate -FasT ....
strimerman
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 10th, 2008, 12:17 pm

E special faptul ca sunt foarte bune si nu costa luna de pe cer :D
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde strimerman pe Decembrie 10th, 2008, 1:53 pm

Bre Gerula, lasa dom'le poporul care da cu ele sa vorbeasca.
Ca tu oricum nu ai de gand sa dai cu blankuri de Fly, eu da. :shhh:
strimerman
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 10th, 2008, 1:57 pm

Era vorba si de alea de spinning :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Jean Scurtu pe Decembrie 10th, 2008, 11:43 pm

strimerman scrie:am si eu o intrebare : Ce e asa d special la blankurile astea All Star Titanium ?? :roll:
Adica , eu de exemplu mi-as face bat din blankuri de la Batson, care si alea sunt Moderate -FasT ....

Eu sunt prieten cu BIIL BATSON,de cate ori vine in Houston vrea sa mearga la pescuit si merge cu mine,nu cu KISTLER desi sunt prieteni si fac afaceri impreuna(blank-urile HELIUM sunt facute de Batson).
Dar sincer iti spun ca daca as mai gasi acum blank-uri ALL STAR TITANIUM(nu se mai fac) tot TITANIUM as folosi ,deoarece acestea sunt f. sensitive(eu pescuiesc mai mult la jig),usoare(nu ca HELIUM) si au mare rezerva de putere.
Am mai scris pe site-urile romanesti de pescuit ca am comparat sensivitatea blank-urilor TITANIUM cu G.LOOMIS IMX(la aceeasi lungime si putere) si am vazut ca sensivitatea e asemanatoare ,poate un pic mai sensitiv IMX ,dar cu foarte putin.De aceea mi-am vandut batul de 8'6"IMX.Am mai spus ca TITANIUM e mai sensitiv ca HELIUM si de aceea am vandut batul prototip HELIUM de 3m. cumparat de la Kistler.
Nu toate blank-urile TITANIUM sunt moderat-fast,doar cele de fly sunt moderat -fast,cele de spinning sau casting sunt si fast si extra-fast.

Daca iti spun ca ultima data cand am fost acasa am vandut mai multe blank-uri de fly(printre care 3 lui MIHAI VARGICS,fostul campion national de stationar ca sa-si faca match-uri cu ele) ,blank-uri de cca. 9' din 3 bucati cu $25 /bucata ,poate nu vei crede(si mai multe spinning lui V. TARUS cu....$10!!!!)
Din pacate cand m-am reantors din tara in Houston nu am mai putut sa obtin nici un blank(desi o cunosteam f. bine pe sefa de la blank-uri) deoarece intre timp firma ALL STAR din Houston a fost cumparata de catre SHAKESPEARE si de atunci s-a cam dus calitatea betelor ALL STAR dfin pacate.

Jean Scurtu
Jean Scurtu
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Decembrie 11th, 2008, 1:18 am

10$ Blankul All Star Titanium, ce vremuri :D . As vrea si eu acum vreo 20 de bucati, sa ma apuc de invatat rodbuilding prin metoda probelor si erorilor :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde strimerman pe Decembrie 11th, 2008, 2:00 pm

Un blank incepe acum dde la 35 de $....cam nasol.
strimerman
trecut prin multe

Mesajde Jean Scurtu pe Decembrie 11th, 2008, 6:23 pm

Din pacate un blank de $35 nu prea e de calitatea pe care voi o doriti.....

Blank-urile TITANIUM ce le-am vandut in Romania erau in catalkog peste $100,dar fiind "blemish",adica blank-uri de mana doua ce din diferite motive estetice(poate diametrul la capete mai mare sau mai mic,diferite nici asperitati ,fsau nu cele mai drepte)firma nu le folosea pt. construirea betelor.
Toate betele mele facute pe blank-uri ALL STAR TITANIUM sunt facute pe blank-uri "blemish",am prins o gramada de pesti si nu am nici o problema cu ele,deoarece deficiintele ce le-au trecut la categoria"blemish' nu afecteaza cu nimic calitatile fizice ale blank-urilor.
Multe blank-uri G.LOOMIS nu sunt drepte desi costa o gramada de bani.Am cumparat un blank de fly de la TOM WHITE,de 9'w8 si l-am trimis inapoi ,dar din pacate el a sustinut ca nu l-a primit desi l-am trimis cu confirmare de primire,apoi intre timp Tom a decedat si eu am ramas cu un minus de peste $100(era tot blank blemish IMX)

Jean Scurtu
Jean Scurtu
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Decembrie 12th, 2008, 1:33 am

Si blankurile blemish IMX sau GLX cam la cat se pot lua?
Gerula
Site Admin

Mesajde Jean Scurtu pe Decembrie 12th, 2008, 8:41 pm

$80 + shipping.Atunci am mai cumparat inca doua de fly ,pt. EUGEN ,dar numai al meu era prea stramb si l-am trimis inapoi si asa am pierdut banii....

Jean Scurtu
Jean Scurtu
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Decembrie 17th, 2008, 1:26 pm

Gasesti GLX blemish care sa fie folosibile la 80$ ?
Gerula
Site Admin

Mesajde Jean Scurtu pe Decembrie 18th, 2008, 7:26 am

Nu mai gasesti nici GL2,GL3,IMX ca dupa cum am spus cel ce avea blank-uri blemish G.LOOMIS ,e acum in ceruri si mi-a ramas dator cu un IMX si nu prea vreu inca sa ma duc la el sa il cer,ma descurc cu ce mai gasesc aici ....

Jean Scurtu
Jean Scurtu
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Decembrie 18th, 2008, 10:14 am

Doamne fereste.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Decembrie 23rd, 2008, 11:17 am

Blackmamba, pana la urma te-ai hotarat? Din cate am inteles, pentru voblere la Dunare ar mai merge folosite si blankurile de Avid din seria Salmon&Steelhead: cele lungi, de 9'6'' care merg pana la 1 oz, ar fi suficient de flexibile pentru a fi folosite la vobler, daca sunt montate corect, cu mai putine inele.
Gerula
Site Admin

Mesajde blackmamba pe Decembrie 23rd, 2008, 3:44 pm

Astept sa treaca sarbatorile si dupa aia mai fac sapaturi , oricum daca mi-a intrat cuiul nu mai scap .

Cam asa ceva ce zici : http://www.rodbuilding.ro/index.php?lin ... item_id=23
blackmamba
trecut prin multe

Locaţie: galati

Mesajde Gerula pe Decembrie 23rd, 2008, 3:50 pm

Chiar nu stiu nimic despre blankurile alea, sa vedem daca nea Jean le-a pipait.
Gerula
Site Admin

Mesajde Jean Scurtu pe Decembrie 23rd, 2008, 9:41 pm

Blankurile facute de CTS sunt printre cele mai bune blankuri de pe piata americana.Eu mi-am facut un bat de spinning pe un blank fly de 9' W5+extensie si pot spune ca e un bat f. bun ,doar ca eu facandu-l special pt. white bass nu-l mai folosesc ca nu prea mai pescuiesc in apa dulce ,imi place mai mult pescuitul in apa sarata.
Mai am un blank CTS din doua bucati dar e scurt ,parca 7' si nu-l folosesc(s-ar putea ca in final sa-l marit sau sa-i adaug o extensie si sa-mi fac alt bat).

@blackmamba,

Daca ai bani cumpara linistit orice blank CST ca nu te pacalesti, sunt blankuri exceptionale(poate si pretul lor spune ceva despre calitatea lor).

Jean Scurtu
Jean Scurtu
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Decembrie 24th, 2008, 12:12 pm

Nea Jeane, cam cat costa blankurile astea pe afara?
Gerula
Site Admin

Mesajde Jean Scurtu pe Decembrie 25th, 2008, 7:24 am

Nu stiu exact,ce stiu e ca sunt scumpe,nu au pretul afisat trebuie sa-i suni ca sa iti spuna pretul.CTS au distributori si in Europa.Daca vrei sa afli mai multe intra in site-ul: http://www.cstfishing.com si vei gasi distributorii din Europa(Grecia,Polonia,,Germania,Danemarka,Spania,Finlanda).

Jean Scurtu
Jean Scurtu
hârşit în rele

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Rodbuilding