Excursie pescareasca in Grecia

Tehnici si monturi specifice pentru pescuitul in apa sarata

Excursie pescareasca in Grecia

Mesajde Gerula pe Ianuarie 3rd, 2010, 1:32 pm

Prin peregrinarile mele in Grecia, am descoperit acest loc http://optimvs.wordpress.com/2007/09/30 ... greceasca/ , care prezinta urmatoarele avantaje:

1. O plaja publica luunga unde se pot pune corturi
2. Un golf foarte mare si aproape complet inchis (fosta baza germana de submarine in WWII), unde te poti plimba cu o pneumatica fara frica de valuri
3. Localitatea (daca i se poate spune asa) este un satuc pescaresc, deci te poti lipi de barcile localnicilor pentru iesiri in larg
4. Distanta de o zi de mers cu masina din Bucuresti.

Pe mine m-ar interesa o excursie pescareasca de o saptamana la inceputul lui mai, daca se gasesc amatori.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Excursie pescareasca in Grecia

Mesajde Gerula pe Ianuarie 5th, 2010, 11:59 am

De dat click vad ca au dat destui :D .

Chiar asa speriati de criza sunteti mai baieti? Daca ne grupam mai multi poate iesi extrem de ieftin.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 8th, 2010, 11:11 pm

Curaj :D . Estimez costurile de persoana la vreo 150 de euro/saptamana daca persoana in cauza mananca de la sacosa si calatoreste 4 in masina :D
Gerula
Site Admin

Mesajde Iulius pe Ianuarie 12th, 2010, 10:15 pm

Vrei musai akolo? Itzi dau io un baiat pe Olympus Riviera kre face la pretz mik de tot pentru turisti. Si nu s-o plans nimenea k n-o fo bine. Il stiu de knd lucram akolo, ii om de isprava.
Iulius
membru nou

Mesajde Gerula pe Februarie 22nd, 2010, 1:47 pm

Reiau un pic topicul asta. Nu e nimeni interesat sa facem o iesire de-asta prin mai? Repet, costurile pot fi foarte mici daca ne strangem 3-4 insi, nu va ganditi la scoruri mari, iar dpdv pescaresc e deja alta lume.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Martie 7th, 2010, 12:18 pm

Chiar asa rau v-a speriat criza?
Gerula
Site Admin

Mesajde SN pe Septembrie 1st, 2011, 11:20 am

Bai Gerula, ii interesant ce povestesti tu acolo, da te lasa grecii sa pui corturi asa unde vrei? Ca aia is chitrosi la treburi de-astea, daca mergi la ei musai sa sari cu banu la hotel sau la camping.
SN
membru nou

Mesajde Gerula pe Septembrie 1st, 2011, 11:58 am

Stai linistit, in week-end vin grecii din Salonic gramada acolo, cu cate 10 lansete de stationar fiecare :D :lol: :lol: . Locul e undeva la capatul pamantului pentru zona aia.
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Septembrie 4th, 2011, 11:19 am

chiar ca arata idilic.dar din punct de vedere al pescuitului se merita pt un incepator sa merga acolo.ma refer la partea cu pescuitul nu cu peisajul sau relaxarea.alta chestie: se poate inchiria de acolo ceva echipament? ca asa sa investeasca omu cateva sute bune de euro doar sa il foloseasca de 2-3 ori in viata(poate prinde omu gustu de pescuit marin)
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Gerula pe Septembrie 5th, 2011, 11:58 am

De inchiriat in zona echipament nu cred ca se pune problema, dar ce te face sa crezi ca ar trebui investitii de sute de euro. N-ai nici un bat mai teapan de dat pe rau?
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Septembrie 5th, 2011, 6:40 pm

ba am.adevarul e cam numai ce am venit din concediu si in spania am vazut ca dau co tot felul de bere no-name.deci nu asta ar fi beleaua.alta chestie: eu in pozele alea am vazut ca malul e plombat cu lansete.presupun ca un pescar are mai multe pt a creste sansa.deci nu se reduce numai la o lanseta.mai ales ca scopul declarat al depalsarii este pescuitul.si ma gandesc ca 4-5 lansete fie si ele mai nespalate asa tot gadila putin finantarea.ar fi interesant de faut un calcul asa cat ar costa o iesire.aveam in plan sa bag cu un coleg in vara asta o spania numai pe pescuit dar am avut multe pe cap iar el a terminat fac anu asta si cu licenta etc.sctiu scuze se gasesc.poate la anu :D
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Gerula pe Septembrie 5th, 2011, 9:34 pm

A, stai linistit, aia care impanzesc malul de lansete sunt grecii veniti din Salonic in week-end sa bea o bere pe malul apei, sa indese in lada frigorifica niste lavraci de 500 de grame samd :D (bine, am inteles ca toamna se schimba datele problemei, adica incep sa prinda si stationaristii chestii mai rasarite).
Gerula
Site Admin

Înapoi la Pescuit marin