Cu furca dupa caracatite

Tehnici si monturi specifice pentru pescuitul in apa sarata

Cu furca dupa caracatite

Mesajde Gerula pe Iulie 13th, 2009, 2:01 pm

Echipament necesar:

1. Snorkeling stuff
2. O furca zdravana cu dinti cu spin (6-8 euro in magazinele de pescuit de aici)
3. O mica geamandura gonflabila cu coarda (de care se leaga furca si plasa de depozitare)
4. O plasa gen juvelnic fara armaturi, pentru depozitat diverse chestii intre care si capturile)

Sfaturi utile:

Nu incercati sa prindeti caracatite cu mana (chiar si una de numai 1 kg poate ineca un inotator excelent, daca vizuina e facuta sub un bolovan pe care nu-l poti ridica). Caracatita se poate prinde cu 5-6 tentacule de bolovan si cu 2-3 de mana, si daca te-ai scufundat dupa ea la 5-6 metri e destul ca sa te trimita pe lumea cealalta)

O furca dotata cu coada extensibila poate fi utila in cazul vizuinilor adanci si mai ales in cazul exemplarelor mari.

Rezultate:
Ataşamente
caracatite2.JPG
caracatite1.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Cu furca dupa caracatite

Mesajde Jedi pe Iulie 14th, 2009, 3:45 am

Acum stiu ce facea Poseidon cu furca lui.. :D ...Gatesti caracatitele?
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde Jedi pe Iulie 15th, 2009, 4:20 am

Ma mai gindeam ca poate ti-ai aprins paie-n cap cu poza asta.Nostalgia Brokeback Mountain prinde pe unii.. :lol: :lol: :lol: .Torsu gol,shinny :lol: :lol: :lol: .Poate scapi...mai vedem.
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde Gerula pe Iulie 15th, 2009, 8:31 am

Mi-e greu sa fac vreo asociere, cata vreme caracatitele nu se pot vana decat asa :lol: :lol: :lol: E cam greu sa te scufunzi la 5-6-7 metri cu tricou pe tine, iar cu costumul de neopren e cam ridicol sa faci snorkeling/apnee vara.

But nice try :lol: . Ia zi cinstit cine-i ala pe care-l mana invidia si ti-a sugerat sa postezi asta? :D :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Iulie 16th, 2009, 1:24 pm

Si una ceva mai mica, harponata (sau, ma rog, furcuita :lol: ) direct in cap

Cand o sa am nitel timp o sa povestesc mai detaliat cum se procedeaza, sunt animale foarte inteligente si nu e deloc usor.
Ataşamente
caracatite6.JPG
Gerula
Site Admin

Înapoi la Pescuit marin