Tu-i incalzirea globala

Tot ce depaseste granitele categoriilor tehnice dar are totusi legatura cu pescuitul

Tu-i incalzirea globala

Mesajde Gerula pe Martie 11th, 2010, 12:12 pm

Dupa o ora si ceva de dat la lopata azi dimineata, imi exprim dorinta de a-i baga in aia masii pe toti savantii cu incalzirea globala samd :lol: :lol: :lol:

Daca asta-i iarna de planeta care se incalzeste, poate ar trebui sa ne incalzim un pic mai tare :D .

De pescuit pe vreme de-asta tip "sa nu dai un caine afara"...
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Zapada la greu in martie sau "Tu-i incalzirea globala"

Mesajde mrvily pe Martie 11th, 2010, 12:36 pm

Gerula scrie:Dupa o ora si ceva de dat la lopata azi dimineata, imi exprim dorinta de a-i baga in aia masii pe toti savantii cu incalzirea globala samd :lol: :lol: :lol:

Daca asta-i iarna de planeta care se incalzeste, poate ar trebui sa ne incalzim un pic mai tare :D .

De pescuit pe vreme de-asta tip "sa nu dai un caine afara"...

Ei,lasa ca or veni ele si vremuri mai calde,ai putintica rabdare.. deocamdata :techie-computer: .
mrvily
membru nou

Mesajde Gerula pe Martie 11th, 2010, 1:53 pm

"Mais ou sont les neiges d'antan?" my ass, cum ar spune americanii :lol:

Asa zapezi ca iarna asta n-am mai avut de cand eram in clasa a saptea :lol:, si a inchis Ceasca scolile vreo doua saptamani, intru bucuria generala :lol: . Al Gore ar trebui batut cu bulgari pana recunoaste ca e un escroc :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Martie 11th, 2010, 4:10 pm

cred ca iti dai seama ca discutia cu incalzirea globala e "un pic" mai ampla decat atat.cu calota aia polara ce e? noi murim aici de frig si aia tot se topeste! cu nivelul marilor ce e? alta teorie care a aparut in ultimele luni ar fi ca planeta noastra trece prin anumite cicluri de incalzire si racire,cicluri care se manifesta la cateva sute de ani.oricum nu poate nimeni nega impactul negativ la poluarii,deci implicit al omului,asupra climei
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Gerula pe Martie 11th, 2010, 5:13 pm

BygDaddy scrie:cred ca iti dai seama ca discutia cu incalzirea globala e "un pic" mai ampla decat atat.cu calota aia polara ce e? noi murim aici de frig si aia tot se topeste! cu nivelul marilor ce e?

E un mega-scandal apropo de falsificarea acestor date. Da un google dupa climategate.

BygDaddy scrie: alta teorie care a aparut in ultimele luni ar fi ca planeta noastra trece prin anumite cicluri de incalzire si racire,cicluri care se manifesta la cateva sute de ani.

Ultimele luni? :lol:

BygDaddy scrie:oricum nu poate nimeni nega impactul negativ la poluarii,deci implicit al omului,asupra climei

Aici spui ca orice-ar face omul n-are cum sa nu polueze. Si totusi doar in ultimii 160 de ani am inceput sa poluam semnificativ.

Discutia e mai ampla, cert e ca, la nivel empiric, e greu sa mai convingi pe cineva ca incalzirea globala e o problema, dupa o iarna ca asta.
Gerula
Site Admin

Mesajde didel_pro pe Martie 11th, 2010, 5:31 pm

Banuiesc ca:atunci cind ati spus "iarna asta"...v ati referit "pe glob"....si la nebunia care a fost si inca este.Basca, la Novosibirsk -7 si la Sfintul -21....Poate migreaza pestii, de la vest la est?
didel_pro
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 11th, 2010, 5:35 pm

Da, absolut. Cam peste tot a fost o iarna foarte grea.

Si nea Jean mi-a povestit ca asa frig n-a mai vazut la Houston de cand s-a stabilit acolo.
Gerula
Site Admin

Mesajde tudor pe Martie 11th, 2010, 9:24 pm

Iarna grea a fost si aici. A nins de mai multe ori si zapada a ramas multa vreme. Au inghetat si lacurile dar pescuitul la copca e interzis. Frigul dracului. De obicei sunt intre 6 si 10 grade. Dar se pare ce de saptamana viitoare urca temperatura ca lumea. Trebuie sa cumpar din nou muscate caci cele vechi au crapat de frig. :lol:
tudor
hârşit în rele

Mesajde BygDaddy pe Martie 11th, 2010, 11:10 pm

am zis in ultimele luni pentru ca eu abai acum am vazut un documentar.si daca e sa ne referim la cateva milioane de ani evolutie ultimii ani ar semana cu cateva zile :D
si asa este de poluat am inceput sa poluam o data cu revolutia industriala.problema nu este cand am inceput problema este ce o sa facem.si da stiu si despre acea teorie a conspiratiei cu incalzirea globala.au crescut pretul la multe produse doar prin faptul ca au speriat toata lumea.nu zic ca nu este adevarata dar totusi adevarul este undeva la mijloc.eu vorbesc din perspectiva medicala.este un fapt dovedit impactul negativ al poluari asupra sanatatii omului.si aici nu ma refer la fumat sau alte vicii, ci la simplul fapt ca populatia urbana care traieste intr-un mediu poluat si toxic are anumite boli care se intalnec cu frecventa ridicata in comparatie cu populatia rurala care este supusa la alti factori de risc deci alt impact asupra sanatatii.
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde Jedi pe Martie 12th, 2010, 1:25 am

La Montreal a fost cea mai moale iarna de cind sint aici..Adica a cincea parca..Doar doua zapezi mari fata de 4-9 per iarna..Un singur val de frig de vreo doua saptamini ( atunci cu testatul rulmentilor).....mai ceva ninsori slabe si gata...neasteptat de ieftin am scapat ...Duminica am putut si inmuia un jig printre icebergurile ce veneau pe fluviu...Incalzirea globala e continentala de fapt? :D ...Ataca ici si colo?..
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde Jean Scurtu pe Martie 12th, 2010, 2:59 am

In schimb in Houston a fost cea mai rece iarna din 1983.De cand sunt eu aici (din 1992) a nins de 4 ori ,ultima data in 4 decembrie 2009.

Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"
Jean Scurtu
hârşit în rele

Locaţie: Houston,Tx.

Mesajde adrian frunza pe Martie 12th, 2010, 12:01 pm

in motreal a fost blanda dar in fort st john a dat-o bine,ger zapada ;daca nu ai zapada la greu ,ai apa putina nu se misca pestele.
intr-o tara in care merge totul aiurea ar fi culmea vremea sa mearga ok .dupa ce ca toti polueaza pe rupte,noi am taiat si padurile.las-ca planteaza tatulici boscheti sa cresca natalitatea . pana ne lamurim cu incalzirea globala vine aphophis in 2029 si rezolva problema curat global .va urma o civilizatie a gandacilor de bucatarie .
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 23rd, 2010, 12:15 pm

Alaltaieri ma miram de ce n-au iesit broastele testoase din hibernare. Azi nu ma mai mir :D . Din cate am observat pe parcursul anilor, animalele astea simt foarte exact cand vine ultimul val de frig, si ies din pamant dupa. Anul asta voi incerca sa determin daca exista vreo corelatie intre acest moment si momentul in care incepe "s-o ia" bine pestele. :D
Gerula
Site Admin

Mesajde tudor pe Martie 23rd, 2010, 10:47 pm

Aici au iesit furnicile peste tot. Gata, e primavara. :dance:
tudor
hârşit în rele

Mesajde adrian frunza pe Martie 24th, 2010, 7:48 am

la mine indienii strang lemne la greu :liar:
alti indieni intra pe gheata si fac baie :clap:
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 24th, 2010, 1:58 pm

Azi a iesit iar soarele si a iesit din hibernare si prima testoasa. Declar oficial ca a venit primavara :D
Gerula
Site Admin

Re: Tu-i incalzirea globala

Mesajde Gerula pe Mai 16th, 2010, 12:02 pm

Azi 16 mai la ora 1 PM, temperatura este de 20 de grade Celsius in Bucuresti. Bonus si un vanticel destul de rece.

Daca mai aud de simpozioane pe tema incalzirii globale nu stiu ce fac :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde tudor pe Mai 16th, 2010, 1:34 pm

Aici abia ajunge temperatura pe la 13 grade. Nasol.
tudor
hârşit în rele

Mesajde BygDaddy pe Mai 16th, 2010, 6:06 pm

azi am luat jacheta pe mine si am scos si frontera la plimbare
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Mai 17th, 2010, 9:51 am

tudor scrie:Aici abia ajunge temperatura pe la 13 grade. Nasol.

Ce boierie pe voi :lol: . Aici sunt 11.2 grade azi 17 mai la ora 10.48 :roll: , si bate un vant de-ti ingheata oasele...

Cred ca Al Gore si ceata lui ar trebui bagati la parnaie vreo 20 de ani, langa aia cu scheme Ponzi :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Următorul

Înapoi la Pescuit in general