Tibanu - o emisiune de pescuit "alternativ"

Tot ce depaseste granitele categoriilor tehnice dar are totusi legatura cu pescuitul

Tibanu - o emisiune de pescuit "alternativ"

Mesajde Gerula pe Septembrie 7th, 2010, 12:52 pm

Butonam ieri seara televizorul si am dat peste o emisiune de-a lui Tibanu care m-a lasat cu gura cascata :o

Actiunea se desfasura pe Valea Argovei, iar Tibanu, impreuna cu un cetatean de vreo 50 de ani si cativa copii din sat, prindeau crapi cu mana pe la buza stufului. Scenele cu Tibanu legat cu basma si cu ochelari de soare, agitand in stanga un minciog imens si in dreapta un soi de satar, indemnand copiii sa alerge pestii prin apa pana la genunchi, ar fi fost suficiente in multe tari pentru o sedere la parnaie :lol:

Din pacate, ramas ca la dentist in fata ecranului, mi-am adus destul de tarziu aminte ca am o jucarie cu care pot inregistra in format digital ce se da la TV. Oricum, am prins cate ceva, si dupa ce procesez filmuletul o sa-l pun pe youtube, sa va minunati si voi.

Macar nenea ala care era cu Tibanu avea un dram de bun simt, incerca s-o dea pe ideea ca au organizat un pescuit ca in vremurile imemoriale. Tibanu doar saliva uitandu-se la crapii aia :lol: .

Daca nu face si o emisiune in care sa pescuiasca la curent, tot degeaba :lol: .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Tibanu - o emisiune de pescuit "alternativ"

Mesajde Gerula pe Octombrie 30th, 2010, 9:55 pm

Azi dimineata, butonand televizorul, am dat pe National TV peste reluarea acestei "capodopere" :lol: . Evident, nu am prins-o de la inceput, dar partea esentiala am apucat s-o inregistrez.

Surpriza de proportii a venit la final, cand am constatat ca Tibanu a editat partea (foarte ampla) in care crapii braconati erau curatati de mate in garla si apoi prajiti pe pietre incinse :D . Asadar totusi l-a tras cineva de maneca si i-a atras atentia ca era cam prea de tot :lol: . In functie de cat timp am zilele urmatoare, o sa procesez inregistrarea si o sa fac upload pe undeva, sa va puteti minuna de cum poate arata o emisiune "de pescuit". Si nu ma refer atat la pescuitul cu mana propriu-zis, cat la... dar ma rog, sa nu va stric surpriza :lol: .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Înapoi la Pescuit in general