Targuri de pescuit: toamna 2010

Tot ce depaseste granitele categoriilor tehnice dar are totusi legatura cu pescuitul

Targuri de pescuit: toamna 2010

Mesajde Gerula pe August 20th, 2010, 3:14 pm

Cei de la SuperPescar vad ca si-au anuntat deja targul de toamna: 9-12 septembrie la Romaero Baneasa http://www.superpescar.ro/component/con ... no-la-targ

Aventuri la Pescuit are deocamdata, pe sectiunea Expo Aventuri, doar amintiri de la editia din primavara. Ramane de vazut daca noua echipa mai este in stare sa organizeze targuri.

Mai stiti de alte evenimente similare in Romania, in perioada septembrie-noiembrie?
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Targuri de pescuit: toamna 2010

Mesajde tudor pe August 20th, 2010, 3:50 pm

E normal sa fie un targ in septembrie ? E una dintre cele mai bune luni ale anului pentru pescuit pe apa, nu in targuri. In targuri pescuiesc din ianuarie pana in martie. :lol:
Oricum, ma intreb daca luna este bine aleasa si daca nu ar avea mai mult succes intr-un sezon cand pescarii nu se duc la pescuit.
tudor
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe August 20th, 2010, 7:38 pm

Sincer habar n-am care este o luna buna pentru targuri de pescuit in Romania :D

Din cate stiu, fosta echipa de la AvP, in prezent la SuperPescar, a organizat targuri vreme de ani buni, si continua s-o faca si la noua revista. Presupun ca or fi stiind ce fac.

In tot cazul, o sa ne lamurim la momentul respectiv, vazand daca vine lumea sau nu. :D Eu o sa trec pe-acolo, e la doi pasi de Casa Presei, imi e foarte la indemana.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 3rd, 2010, 9:32 am

Intre timp, se pare ca targul AvP este istorie... Pe pagina dedicata de pe site-ul revistei se deapana amintiri din primavara, inca nu exista nici un anunt despre vreo editie de toamna.
Ataşamente
targul AvP.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 10th, 2010, 3:40 pm

Am dat azi o tura pe la targul Superpescar, la Romaero. Lume destul de multa, in linii mari cam aceiasi comercianti ca si la precedenta editie. Au o ditamai piscina pentru testat naluci (avantaj fata de jgheabul ala de la Mimteam in care se fac prezentari la expo Aventuri).

Am aflat insa o faza absolut colosala :lol: : cei de la AvP au platit un panou publicitar, plasat chiar in drum langa Romaero, pe care scrie o chestie de genul Pescari, nu va aruncati banii aiurea. Adevaratul targ de pescuit e pe 23-26 septembrie la Romexpo. (citatul nu e exact, ca eu am venit dinspre lac si am ratat "exponatul" :lol: ). Cat de tampit sa fii incat sa nu-ti dai seama ca astfel atragi atentia trecatorului ca mai exista n targ de pescuit in afara de ala de la Romexpo, si ca faci prostia asta pe banii tai? :lol: :lol: :lol:

Asa s-a ales si targul Superpescar cu ceva promovare, ca altfel... :lol:

Una peste alta, afland vestea, am dat un ochi pe site la AvP si am gasit anuntul oficial. Care acum o saptamana era lipsa la apel. Macar aici s-au priceput sa nu scrie vreo chestie gen "nu mergeti la targul Superpescar de la Romexpo de pe 9-12 septembrie" :lol:
Ataşamente
Expo aventuri.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde gregorio pe Septembrie 13th, 2010, 9:49 pm

Deci sunt 2 expozitii in toamna aceasta?Super, asta e bine pt pescari, de aici noi nu avem decat de castigat, pt ca inseamna ca exista o concurenta.Pacat ca nu pot merge la asemenea evenimente, dar ma bucur pt cei ce o pot face. :dance:
Faptul ca acum exista 2 reviste e din nou un lucru bun pt pescari si trebuia odata sa apara concurenta.Apar figuri noi, idei noi, formate noi, de ce sa nu recunoastem ca in fond e un lucru bun.
gregorio
membru nou

Mesajde Gerula pe Septembrie 13th, 2010, 10:51 pm

La voi la Cluj nu e nici un targ toamna asta?
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 22nd, 2010, 10:46 am

Cine merge la Expo Aventuri? Incepe maine.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 25th, 2010, 6:14 pm

Si a fost si targul AvP editia de toamna 2010.

Am lasat vizita pentru sambata la pranz tocmai pentru a vedea cata lume o sa fie in ceea ce trebuia sa fie, teoretic, cea mai plina zi a targului. Pot sa spun ca am fost socat de cat de putina lume a fost: in primavara, intr-o zi lucratoare, erau de cel putin doua ori mai multi oameni. In multe momente, anumite zone erau pur si simplu goale, vezi foto.

Desigur, ar fi aberant sa spun ca nu era nimeni, dar publicul a fost prezent in numar foarte mic (repet, sambata! ). Nu stiu cand/unde/cum au fost facute pozele de pe site-ul AvP, care prezinta ciorchini de lume la "demonstratia" facuta de Gyorg, dar cred ca ar fi un exercitiu interesant sa incercam sa-i recunoastem pe cei grupati in jurul bazinului :twisted: :lol:

Una peste alta, nu cred ca editia de anul asta a targului va fi vreun faliment, dar nici n-as crede ca AvP isi va mai putea permite multe editii de genul asta. Sau, poate, cine stie, am nimerit eu intr-un moment prost, care a durat o ora si ceva :lol: :lol: :lol:

Alte cateva poze, inclusiv una cu subsemnatul testand un vobler si cu o celebritate AvP-ista intr-o postura inedita :lol: gasiti aici crasma-pescarilor-f10/gunoiul-razvan-iuda-mihuta-un-simbol-al-nemernicie-t811.html
Ataşamente
pustiu la targ.JPG
pustiu la targ 1.JPG
pustiu la targ 3.JPG
standul mimteam.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Septembrie 27th, 2010, 11:43 am

mihai florescu scrie:In alta ordine de idei, chiar as fi vrut sa beau o cafea si sa am un dialog cu Gerula dar....standul Totalfishing a fost evitat

Aflu acum, fara uimire :lol: , ca n-as fi vizitat standul totalphishing. :lol: Trec peste faptul ca m-am intalnit cu Vijelie chiar in fata respectivului stand :lol: si ma vad nevoit sa-mi exprim regretul ca nu am recunoscut acolo o "celebritate" despre a carui aspect fizic nu stiu mai nimic :lol: .

P.S. Cum o fi sa mai prestezi inca pentru ala caruia i-ai pus practic lanseta-n mana, si care te-a scos din postura de admin ca pe o masea stricata, doar pentru ca ai criticat un pic Energofish-ul? :roll: (pentru cine nu stie, e vorba de Mihai Florescu din Rosiori, nu de proprietarul magazinului din Bucuresti)
Gerula
Site Admin

Înapoi la Pescuit in general