Si a fost si targul AvP editia de toamna 2010.
Am lasat vizita pentru sambata la pranz tocmai pentru a vedea cata lume o sa fie in ceea ce trebuia sa fie, teoretic, cea mai plina zi a targului. Pot sa spun ca am fost socat de cat de putina lume a fost: in primavara, intr-o zi lucratoare, erau de cel putin doua ori mai multi oameni. In multe momente, anumite zone erau pur si simplu goale, vezi foto.
Desigur, ar fi aberant sa spun ca nu era nimeni, dar publicul a fost prezent in numar foarte mic (repet, sambata! ). Nu stiu cand/unde/cum au fost facute pozele de pe site-ul AvP, care prezinta ciorchini de lume la "demonstratia" facuta de Gyorg, dar cred ca ar fi un exercitiu interesant sa incercam sa-i recunoastem pe cei grupati in jurul bazinului
Una peste alta, nu cred ca editia de anul asta a targului va fi vreun faliment, dar nici n-as crede ca AvP isi va mai putea permite multe editii de genul asta. Sau, poate, cine stie, am nimerit eu intr-un moment prost, care a durat o ora si ceva

Alte cateva poze, inclusiv una cu subsemnatul testand un vobler si cu o celebritate AvP-ista intr-o postura inedita

gasiti aici
crasma-pescarilor-f10/gunoiul-razvan-iuda-mihuta-un-simbol-al-nemernicie-t811.html