Targul Superpescar

Tot ce depaseste granitele categoriilor tehnice dar are totusi legatura cu pescuitul

Targul Superpescar

Mesajde Gerula pe Martie 23rd, 2010, 12:21 pm

Intre 25 si 28 martie, la Romaero Baneasa (unde s-a tinut cativa ani Salonul auto Bucuresti)

http://www.superpescar.ro/targ/#

Care vine?
Ataşamente
plan-expo.jpg
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Targul Superpescar

Mesajde Gerula pe Martie 26th, 2010, 2:01 pm

Am trecut azi pe la targ, era neasteptat de animat pentru o prima editie, tinuta intr-o locatie noua pentru targurile de profil.

M-am vazut cu Coco la standul Abrevis :D . Era destul de multa marfa interesanta in materie de naluci, mai putin bete/mulinete.
Gerula
Site Admin

Mesajde tudor pe Martie 26th, 2010, 9:59 pm

Dar la cel de saptamana trecuta n-ai fost ? Asa poti compara.
Nu stiu cum, revista AVP am primit-o, de la Superpescar nimic pana acuma. Si intretineam relatii bune cu vechea echipa AVP.
Deci nici eu nu pot compara. :lol:
tudor
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Martie 26th, 2010, 10:48 pm

La ala de saptamana trecuta n-am fost, dar mi s-a povestit de catre mai multe persoane care nu aveau interesul sa abereze ca a fost ceva mai slab decat cele din ultimii ani, dar nu catastrofal. Efectul crizei, na... Iti dai seama ca lumea nu venea la targul AvP pentru o anumita echipa, in general vorbind lumea vine la orice targ de pescuit ca sa-si mai cumpere giugele.

Apropo de relatii cu echipa veche si primit revista, din moment ce esti abonat la AvP nu era normal sa primesti tot AvP? Bine, n-ar fi fost o idee rea din partea celor de la SP sa fi plecat si cu lista de abonati si la le trimita fiecaruia un nr 1 cadou cu o scrisorica gen "va multumim ca ne-ati fost aproape in ultimii n ani, ne-am mutat toti aici, daca vreti sa ne urmariti in continuare puteti face abonamente la SP asa si asa". Dar daca nu le-a venit ideea, nu putem decat sa le-o dam noi acum :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde tudor pe Martie 27th, 2010, 9:06 am

Nu mai eram abonat la AVP, in mod normal. Pana in iunie anul trecut o primeam pentru faptul ca-mi datora Sorin Dragoi niste bani, pe cea din august ai adus-o tu, si dupa aia n-am mai primit. De aceea nu prea inteleg. Sorin nu mai e acolo si nu cunosc redactorul nou. :doh:
tudor
hârşit în rele

Mesajde adrian frunza pe Martie 29th, 2010, 11:31 am

tare asta cu dragoi .
daca primeai revista cu semnatura lui si sorin ajungea vreun g.loomis ,tudore , erai scos !
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde tudor pe Martie 29th, 2010, 6:29 pm

Sorin nu-mi mai datoreaza nimic. Aranjamentul era sa nu-mi mai trimita banii, in schimb sa ma aboneze trei ani. Si am primit revista, de fiecare data in doua exemplare, o data in 4 exemplare. Nu am avut cui sa dau ce era in plus, singurul meu prieten pescar care citeste romaneste locuieste in Spania.
Sa dea domnul sa devina Sorin celebru, nu m-ar deranja asta.
tudor
hârşit în rele

Mesajde adrian frunza pe Martie 30th, 2010, 1:23 pm

sorin e celebru deja;i-a invatat ce si cum in legatura cu salaul pe toti pafaristii.primesc intrebari de la soareci de biblioteca ,care vad salaul numai in poze.eu o dau in diverse ,iar pafaristul il citeaza pe sorin . al dracu' gutenberg asta :twisted:
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 31st, 2010, 1:39 pm

Sa stii ca, in domeniul popularizarii tehnicilor de baza ale spinning-ului (si nu numai), impactul revistelor de pescuit a fost important. Pentru multi romani internetul e o chestie relativ noua, iar pe la inceputul anilor 2000 erau relativ putini cei care aveau acces chiar si la munca, nu mai zic acasa (numai eu stiu cat imi venea telefonul pe vremea modemurilor :D ).

Acum, cu orice informatie la un click distanta, e greu ca o revista sa vina cu noutati in domeniul tehnicilor/echipamentelor. De fapt, asta e greseala majoritatii publicatiilor de acest gen, ca nu se reorienteaza spre continut original (e drept, mult mai greu si mai costisitor de produs). Asta desigur daca nu-l punem la socoteala pe Tudose, cu a sa salaoaica Alva :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Înapoi la Pescuit in general