SA NE CUNOASTEM...

Tot ce depaseste granitele categoriilor tehnice dar are totusi legatura cu pescuitul

SA NE CUNOASTEM...

Mesajde dadylures pe Octombrie 26th, 2008, 6:41 pm

Sunt Dady, desi ma numesc Draghicescu Alexandru, prietenii si nu numai imi spun Dady... se pare ca sunt mai cunoscut asa...
Pescuiesc cu aceiasi placere statzionar si spinning...
Construiesc voblere de ceva vreme, dar numai cand imi permite timpul, cei ce le folosesc spun ca le plac lor dar mai mult pestilor... eu ii cred...
Sper intr-o colaborare buna, intr-un comportament civilizat al userilor...
dadylures
trecut prin multe

Re: SA NE CUNOASTE...

Mesajde masivu pe Octombrie 26th, 2008, 9:58 pm

sunt Masivu', insa lumea mastie de Radu Masivu'.
nu prea imi place sa vorbesc despre mine, asa ca...ma opresc aici.
altceva...poate doar timpul sa o spuna, sa incerc sa vad daca pot aduce ceva inovatii si descoperiri in spinning, si poate ceva satisfactii profesionale in competitiile de spinning.

in rest totul e pasiune, poezie( sau proza) :) si acel fucking thing called WORK, de care nu mai scapam odata 'reaq sa stam tot timpul calare pe rapitori cu giugele :lol:
masivu
trecut prin multe

Re: SA NE CUNOASTE...

Mesajde Jean Scurtu pe Octombrie 26th, 2008, 10:18 pm

Sunt Jean Scurtu ,un pescar roman pe plaiuri straine si s-ar putea ca unii pescari sa ma cunoasca din postarile mele pe forum-urile de pescuit romanesti ,sau chiar americane.
Ma bucur sincer ca a parut acest site,deoartece pot sa-mi expun parerile fara frica ca mi se va sterge ce am postat.
Spun asta deoarece ca pescar ma intereseaza tot ce tine de pescuit(am pescuit acasa in competitii atat la stationar cat si fly,desi la fly nu aveam nivelul de la stationar) si de aceea aceesez cat mai multe site-uri de perscuit ,atat din Romania cat si din U.S.A.,Italia,Franta
Suferind de reumatism ca mai toti brasoveni m-am hotarat sa schimb climatul cu unul mai cald siin 1992 am ajuns in Houston,Texas.Aici pescuiesc numai la rapitori si numai cu artificiale si daca ati fi si voi aici m-ati intelege de ce nu ma mai inereseaza pestii pasnic ca pescuit.
Poate sunt pescari ce au intrat mai demult pe forum-urile de pescuit romanesti si au vazut mai multe postari de-ale mele atat pe rapitori,Aventuri la Pescuit ,etc.
Din pacate am fost nevoit sa renunt la postarile pe "rapitori" deoarece mi s-a limitat postare de poze la 50(dar numai mie nu si altora)si mai ales datorita faptului ca cel ce "pastoreste" acel forum s-a dovedit real cioban,stergandu-mi postari in care eu ii aratam adevarata fata.
Nu am postat nimic considerandu-ma superior celor de pe forum ,incepatori sau adevarati profesionisti in domeniu,nu am privi de sus la nimeni,dar chiar de la prima mea postare pe forum-ul rapitori am fost ironizat de Dan Radulescu.
Eu explicam in prima mea postare ca prind calcani la jig,la care el mi-a raspuns f. ironic,necrezand ca e posibil asa ceva,dar cititorii din postarile mele si din pozele trimise au putut vedea ca se prind destul de bine calcanii la jig daca sti cu ce si cum.

Mai tarziu Radulescu m-a rugat sa-i trimit cate ceva de aici ,scule de pescuit,i-am trimis destule fara comision ,in schimb el punandu-mi anunt pe forum ca facilitez procurarea de ustensile de pescuit din U.S.A. ,LA UN PRET FINAL MAI MIC DACAT ACELEASI USTENSILE CE AR FII FOST CUMPARATE din Romania.
De fapt pe el il interesa mai puitrin aceste ustensile ,il interesa mai ales sa afle cum trimit eu ,prin cine,ca in final sa-mi comunice ca vrea sa deschida un magazin "on line".
Toate bune si frumoase pana aici,ba chiar m-a rugat ca sa i le trimit eu(el platindu-le cu card )si m-a intrebat cat as vrea sa-mi dea comision.I-am spus ca el sa decida,iar mai tarziu mi-a spus ca imi da 10%,si eu nu am obiectat am fost de acord.
Dar dupa cateva zile sondand pe cei prin care trimit eu in Romania,probabil dand spaga unde trebuia ,a reusit ca sa-i fie trimise direct fara aportul meu.
Nu era nici o problema ,eu i-am spus ca nu concurez cu nimeni,cine vrea comanda prin mine cine nu ,nu ,la fel cine a fost multumit de serviciile mele a apelat in continuare(si sunt destui ce si acum mai apeleaza.),cine nu,nu.
Ce nu mi s-a parut corect a fost faptul ca fiindu-i frica de concurenta mea mi-a spus ca nu mai poata sa-mi mentina anuntul pe forum-ul lui si nici asta nu era un impediment,dar cand mi-a sters postari de-ale mele unde imi spuneam pareri despre mulnete sau bete,nu mi s-a mai parut corect si nici nu era.
Mi s-a reprosat ca fac reclama mascata la ce vand eu si mi s-au sters postarile.
Dar nu s-a oprit aici atat el cat si "pionul lui impins la inaintare",M.Florescu Rosiorii de Vede(cel care m-a rugat sa trimit scule de pescuit in Romania,ca pana atunci eu nu eram interesat)au inceput sa posteze minciuni la adresa mea si in particular sa-mi faca reclama proasta,dar neadevarata.

Cand Florescu nu avea serviciu m-a rugat sa-i trimit o matrita (nu mai retin ce tip) ca sa toarne jig-uri si m-a rugat sa nu mai trimit la nimeni deoarece el si sotia turnau jig-uri si le vindeau pt. a suprasvietui.L-am inteles si acel tip de matrita nu l-am mai trimis la nimeni incercad sa-l ajut in acest fel.
Mai tarziu cand el lua comanda pt. scule de pescuit(de fapt el lua comanda pt. Radulescu si nici nu a fost atat de cinstit sa o recunoaca) si-a permis sa ma faca mincinos spunand ca nu e adevarata poovestea cu matrita.Ii doresc sa aiba atat el cat si "seful "lui succes in viata functie de cum cele spuse despre mine erau adevartate sau nu.

Mi-a placut si-mi place sa intru in continuare pe forum-urile de pescuit deoarece in acest fel ai ocazia sa-ti expui parerea ta ,sa ti-o schimbi cand cineva iti dovedeste ca e gresit si in final daca au filtrul necesar toti ce intra pe forum(nu ca sa faca bascalie) au de castigat.
Dar nu pot suporta ca pe vremea impuscatului acum sa existe cenzura pe forum-uri.
Ma refer la postarile civilizate nu la cele ce aduc injurii celorlati participanti de pe forum.
De asemenea nu sa fie trecut ca moderator partenerul tau de afaceri sau unul pt. care fair play-ul nu s-a inventat inca in Romania.
Forum-ul nu e un "camp de bataie"e doar locul in care fiecare in mod civilizat isi poate expune parerea ,indiferent ca e buna sau nu ,nu locul unde sa ti se stearga postarile fara sa ti se spuna,sau sa ti se spuna de ce ,sau sa ti se dea niste expicatii puerile.

De aceea consider ca deschiderea acestui nou site e un pas inainte si voi cauta ca in masura timpului ce-l am la dispozitie sa postez parerile mele.Sper ca mai multi vor intelege ca a trecut vremea ca cineva ,chiar daca e vorba de un forum, sa se poarte ca pe mosia lui neluand in cosiderare decat considerete comerciale,de a face cat mai multi bani.
Am sustinut,chiar daca acum a mai scazut valoarea forum-ului rapitori,comparativ cu ani in urma,ca e cel mai bun forum de pescuit din Romania si asta in mod cinstit .Dar sa nu uite Radulescu &Florescu,ca valoarea forum-ului nu e data de ei ci de participantii la forum si ca forum-ul nu are ca tinta principala reclama produselor vandute prin magazinul on line,reclama trebuie sa fie facuta doar de insasi valoarea si calitate produselor vandute

Ma bucur ca vine din urma forum-ul AVP,chiar daca nu e specializat numai pe rapitori si probabil ca vor mai aparea si alte forum-uri in viitor la fel ca prezentul forum.

Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"
Jean Scurtu
hârşit în rele

Locaţie: Houston,Tx.

Re: SA NE CUNOASTEM...

Mesajde mayer_maryus pe Octombrie 27th, 2008, 10:02 am

Ma numesc Marius, prietenii imi mai spun mayer (cei apropiati) sant un pescar de spin in
devenire :D incerc sa strang cat mai multe imformatii si sa ajut si eu cu ce pot pe cei cu
acelasi microb:)
PS: ma bucur ca exista un forum cu discutii libere...
restul va las pe voi sa ma caracterizati :P
Pestele care lupta impotriva curentului…. moare electrocutat.
mayer_maryus
trecut prin multe

Mesajde Laurentiu pe Octombrie 27th, 2008, 10:28 am

salutare.
Sunt Laurentiu, mi se spune Nashu sunt un ploiestiano-bucurestean...si am o pasiune ciudata...invat table, plastice si zgarciuri sa inoate...
necazu e ca nu ma plictisesc never...bine v-am gasit!
"cea mai mare realizare a diavolului a fost sa-l convinga pe om ca nu exista"
Laurentiu
trecut prin multe

Locaţie: Bucuresti- ghencea...civil

Mesajde kuintautti pe Octombrie 27th, 2008, 2:16 pm

:D tare Laurentiu !

io stiu pe unu care musai vrea sa invete pesti sa manince cum le da el...

numele meu este dumitru stanga , moldovean din Bacau ! :D , locuiesc in renolandia din 1991 , imi place pescuitul in general ... pescuitul fiind vast si deci eu dau cu de toate :D ...

am tot accesat din diverse motive forumurile de pescuit romanesti de pe care am fo banat de peste 10 ori pina acu :D , iar in ultimul timp am observat ca de pe unele forumurii a disparut cu desavirsire singura atractie care pt mine este atmosfera glumeata plina de umor pe marginea unei discutii cu si despre pescuit si eventual chiar fara nici o legatura cu pescuitul ... dar si-a facut aparitia din ce in ce mai acentuat abuzurile adminstrative exmatriculindse pe capete cu motiv si fara , ca sa nu mai zic de evaporari subite a unor mesaje scrise conform regulamentului la nivel de idee dar care nu au convenit... ar mai fi de adaugat ca aceiasi administartie favorizeaza unii membrii in mod protectionist .. lor permitindule amproape orice... asa ca ma bucur ca sa infiintat forumul asta unde sa promis o adevarate egalitate in drepturi si alegera in stil democratic a unui regulament valabil tuturor

ps : exceptie face site-ul moldovenesc prietenii pescari Iasi ! :D
kuintautti
trecut prin multe

Mesajde horiafhc pe Octombrie 27th, 2008, 2:42 pm

Buna,

Ma numesc Horia Flucus ,sunt ardelean la origine si pescar de rapitor din nastere :D :D :D .
Am stat cam un an de zile pe "rapitori" si poate datorita faptului ca nu am avut timp prea mult sa postez n-am primit nici un ban pana acum . Dar asta nu inseamna ca o sa mai stau la ei .Dar cred ca e mai corect sa si justific acest lucru pentru ca nu vreau sa fiu acuzat ca-i vorbesc de rau pe ceilalti .
In primul rand admin-ul era cotit sa-si promoveze cat mai agresiv afacerea fara a lasa loc unor forumisti sa discute despre alte produse si marci decat cele pe care le vindea el . Faptul ca vroia sa faca afaceri nu a deranjat pe nimeni cred , chiar am cumparat de la el din magazinul on-line .Poate ca sunt eu mai "infierbantat" cand consider ca se produce o nedreptate , tocmai de aceea nu pot decat sa salut aparitia acestei alternative numita rapitori.info .
Va asigur ca o sa-mi anunt toti prietenii pescari sa viziteze macar o data acest forum si in mod cert vor trece cu "lansete si mulinete" de cealalta parte a baricadei .
Pana la o noua vizita va urez doar atat : FIRE INTINSE !
horiafhc
membru nou

Locaţie: BUCURESTI

pentru kinta-kunte...

Mesajde Laurentiu pe Octombrie 27th, 2008, 4:19 pm

sau era kunta kinte?
La multi ani Miticaaa!!!!!...si ptr ieri si ptr azi.....
ce noroc pe uniii domne.,., doua zile de spritz!!
"cea mai mare realizare a diavolului a fost sa-l convinga pe om ca nu exista"
Laurentiu
trecut prin multe

Locaţie: Bucuresti- ghencea...civil

Mesajde kuintautti pe Octombrie 27th, 2008, 4:20 pm

horiafhc scrie:Buna, Ma numesc Horia Flucus , sunt ardelean la origine si pescar de rapitor din nastere :D :D :D .
Am stat cam un an de zile pe "rapitori" si poate datorita faptului ca nu am avut timp prea mult sa postez n-am primit nici un ban pana acum .

no bun ! acu inteleg si io de unde se trag banarile repetate... ardelenii se nasc cu lanseta spinn in mina :D iar moldovenii cu sticla de troscau :D

e doar o teorie... :idea:
kuintautti
trecut prin multe

Re: pentru kinta-kunte...

Mesajde kuintautti pe Octombrie 27th, 2008, 4:21 pm

Laurentiu scrie:sau era kunta kinte?
La multi ani Miticaaa!!!!!...si ptr ieri si ptr azi.....
ce noroc pe uniii domne.,., doua zile de spritz!!

La multi ani si voua !

din pacate am stat cuminte ca-s racit cobza !
kuintautti
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Octombrie 27th, 2008, 4:34 pm

Nu-ti urez "sa cresti mare" , ca se poate interpreta :lol:. Sanatate si tot ce-ti doresti. Cand dai de baut? :D
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde kuintautti pe Octombrie 27th, 2008, 4:39 pm

Gerula scrie:Nu-ti urez "sa cresti mare" , ca se poate interpreta :lol:. Sanatate si tot ce-ti doresti. Cand dai de baut? :D

cind vi incoa ?
kuintautti
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Octombrie 27th, 2008, 4:49 pm

Finlanda prea figureaza in planurile mele de calatorie, dar poate facem o reuniune mai larga pe la SF, la vara. Nu te tenteaza o vacanta in insulele spaniole?
Gerula
Site Admin

Mesajde kuintautti pe Octombrie 27th, 2008, 4:54 pm

mda suna ghine !tot am zis ca ajung pi colo...

cine stie ? poate vine si Nea Tudor ca-i in zona ! :D
kuintautti
trecut prin multe

Mesajde ilie pe Octombrie 27th, 2008, 7:06 pm

Ma numesc Tincu ilie,sibian de loc,si-mi place sa cred ca sunt un tip dintr-o bucata.Imi place sa zic in fata cand am de zis ceva, dar si puterea sa recunosc cand gresesc fata de altcineva.
Sunt un impatimit al spinning-ului,imi place avatul ,cleanul,stiuca,salaul,dar nu refuz nici bibanul sau somnul,desi acesta din urma e mai rar in zona mea.Am o dorinta ascunsa,si anume sa merg odata la o partida de tarpon.Pana atunci,sper sa va acompaniez aici pe forum la toate subiectele incinse si interesante.
Fir intins,tuturor. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=bZrBaSXUJyQ&feature=related
ilie
trecut prin multe

Locaţie: sibiu

Mesajde Gerula pe Octombrie 27th, 2008, 7:08 pm

Ilie, baga subiectul cu cleanul la struna la sectiunea de spinning, ca multi cred ca-si mai inchipuie si acum ca struna=adio clean ;) .
Gerula
Site Admin

Mesajde kuintautti pe Octombrie 27th, 2008, 7:14 pm

cu gindul la poza aia cu cizmele in care Ilie imi aduce aminte de motanul incaltat si dindumi brusc seama ca nu face nazuri la speciile capturate... mie chiar imi place de el ! :D

Ilie... cind o fi... mergem impreuna la tarpon ! :D tarpon , torpedo , baracauda si altele... ce zici ? :D
kuintautti
trecut prin multe

Mesajde ilie pe Octombrie 27th, 2008, 7:27 pm

E inca devreme pentru subiectul ala :lol: ,de fapt eu nu dadeam expres la clean,dar parca ii lua dracii cand o vedeau :lol: :lol:
La tarpon merg oricand si cu oricine ;)
http://www.youtube.com/watch?v=bZrBaSXUJyQ&feature=related
ilie
trecut prin multe

Locaţie: sibiu

Mesajde Gerula pe Octombrie 27th, 2008, 7:32 pm

Eu vorbesc cat se poate de serios :) , imi aduc aminte ca prima oara cand am luat clean la struna (imi taiase o cumatra chiar pe locul ala) am fost realmente socat, traiam cu ferma convingere ca nu se poate asa ceva. iti garantez ca multi cred si acum ca fara fir mono subtire nu ai nici o sansa la clean. Sa nu deviem de la subiect insa.

Sa ma prezint si eu :mrgreen: . Adrian Niculae, 36 de ani, Bucuresti, publicist-comentator la Gandul (cat m-or mai tine nervii :lol: ). Pescar pasionat in putinul timp liber pe care-l am. Mai toti cred ca ma stiu, sunt genul care se ia de piept cu oricine pentru dreptate in general, si dreptatea mea in particular :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Nelutu pe Octombrie 27th, 2008, 7:42 pm

Salutare! Ma numesc Cucu Ionel, nascut pe malul Borcei (Fetesti), crescut in nordul Moldovei (Bt) si acum, cu serviciul, stabilit in Banat, Tm. Pescar de mic, la "de toate", apreciez destul de mult pescuitul la stiuca cu pestisor viu, contrar obiceiului ca de la stationar de rapitor sa devii spiningar, la mine s-a intamplat invers! :oops: Apropo, Ilie, de clean! A luat niste clenoci acu doua saptamani pe Siret cumnata-meu la broscuta! ...Toti peste kg., cam 4-7 la o partida de jumate de zi, in 3 partide consecutive.Fir intins tuturor!!
Nelutu
membru nou

Următorul

Înapoi la Pescuit in general