de Jean Scurtu pe Octombrie 26th, 2008, 10:18 pm
Sunt Jean Scurtu ,un pescar roman pe plaiuri straine si s-ar putea ca unii pescari sa ma cunoasca din postarile mele pe forum-urile de pescuit romanesti ,sau chiar americane.
Ma bucur sincer ca a parut acest site,deoartece pot sa-mi expun parerile fara frica ca mi se va sterge ce am postat.
Spun asta deoarece ca pescar ma intereseaza tot ce tine de pescuit(am pescuit acasa in competitii atat la stationar cat si fly,desi la fly nu aveam nivelul de la stationar) si de aceea aceesez cat mai multe site-uri de perscuit ,atat din Romania cat si din U.S.A.,Italia,Franta
Suferind de reumatism ca mai toti brasoveni m-am hotarat sa schimb climatul cu unul mai cald siin 1992 am ajuns in Houston,Texas.Aici pescuiesc numai la rapitori si numai cu artificiale si daca ati fi si voi aici m-ati intelege de ce nu ma mai inereseaza pestii pasnic ca pescuit.
Poate sunt pescari ce au intrat mai demult pe forum-urile de pescuit romanesti si au vazut mai multe postari de-ale mele atat pe rapitori,Aventuri la Pescuit ,etc.
Din pacate am fost nevoit sa renunt la postarile pe "rapitori" deoarece mi s-a limitat postare de poze la 50(dar numai mie nu si altora)si mai ales datorita faptului ca cel ce "pastoreste" acel forum s-a dovedit real cioban,stergandu-mi postari in care eu ii aratam adevarata fata.
Nu am postat nimic considerandu-ma superior celor de pe forum ,incepatori sau adevarati profesionisti in domeniu,nu am privi de sus la nimeni,dar chiar de la prima mea postare pe forum-ul rapitori am fost ironizat de Dan Radulescu.
Eu explicam in prima mea postare ca prind calcani la jig,la care el mi-a raspuns f. ironic,necrezand ca e posibil asa ceva,dar cititorii din postarile mele si din pozele trimise au putut vedea ca se prind destul de bine calcanii la jig daca sti cu ce si cum.
Mai tarziu Radulescu m-a rugat sa-i trimit cate ceva de aici ,scule de pescuit,i-am trimis destule fara comision ,in schimb el punandu-mi anunt pe forum ca facilitez procurarea de ustensile de pescuit din U.S.A. ,LA UN PRET FINAL MAI MIC DACAT ACELEASI USTENSILE CE AR FII FOST CUMPARATE din Romania.
De fapt pe el il interesa mai puitrin aceste ustensile ,il interesa mai ales sa afle cum trimit eu ,prin cine,ca in final sa-mi comunice ca vrea sa deschida un magazin "on line".
Toate bune si frumoase pana aici,ba chiar m-a rugat ca sa i le trimit eu(el platindu-le cu card )si m-a intrebat cat as vrea sa-mi dea comision.I-am spus ca el sa decida,iar mai tarziu mi-a spus ca imi da 10%,si eu nu am obiectat am fost de acord.
Dar dupa cateva zile sondand pe cei prin care trimit eu in Romania,probabil dand spaga unde trebuia ,a reusit ca sa-i fie trimise direct fara aportul meu.
Nu era nici o problema ,eu i-am spus ca nu concurez cu nimeni,cine vrea comanda prin mine cine nu ,nu ,la fel cine a fost multumit de serviciile mele a apelat in continuare(si sunt destui ce si acum mai apeleaza.),cine nu,nu.
Ce nu mi s-a parut corect a fost faptul ca fiindu-i frica de concurenta mea mi-a spus ca nu mai poata sa-mi mentina anuntul pe forum-ul lui si nici asta nu era un impediment,dar cand mi-a sters postari de-ale mele unde imi spuneam pareri despre mulnete sau bete,nu mi s-a mai parut corect si nici nu era.
Mi s-a reprosat ca fac reclama mascata la ce vand eu si mi s-au sters postarile.
Dar nu s-a oprit aici atat el cat si "pionul lui impins la inaintare",M.Florescu Rosiorii de Vede(cel care m-a rugat sa trimit scule de pescuit in Romania,ca pana atunci eu nu eram interesat)au inceput sa posteze minciuni la adresa mea si in particular sa-mi faca reclama proasta,dar neadevarata.
Cand Florescu nu avea serviciu m-a rugat sa-i trimit o matrita (nu mai retin ce tip) ca sa toarne jig-uri si m-a rugat sa nu mai trimit la nimeni deoarece el si sotia turnau jig-uri si le vindeau pt. a suprasvietui.L-am inteles si acel tip de matrita nu l-am mai trimis la nimeni incercad sa-l ajut in acest fel.
Mai tarziu cand el lua comanda pt. scule de pescuit(de fapt el lua comanda pt. Radulescu si nici nu a fost atat de cinstit sa o recunoaca) si-a permis sa ma faca mincinos spunand ca nu e adevarata poovestea cu matrita.Ii doresc sa aiba atat el cat si "seful "lui succes in viata functie de cum cele spuse despre mine erau adevartate sau nu.
Mi-a placut si-mi place sa intru in continuare pe forum-urile de pescuit deoarece in acest fel ai ocazia sa-ti expui parerea ta ,sa ti-o schimbi cand cineva iti dovedeste ca e gresit si in final daca au filtrul necesar toti ce intra pe forum(nu ca sa faca bascalie) au de castigat.
Dar nu pot suporta ca pe vremea impuscatului acum sa existe cenzura pe forum-uri.
Ma refer la postarile civilizate nu la cele ce aduc injurii celorlati participanti de pe forum.
De asemenea nu sa fie trecut ca moderator partenerul tau de afaceri sau unul pt. care fair play-ul nu s-a inventat inca in Romania.
Forum-ul nu e un "camp de bataie"e doar locul in care fiecare in mod civilizat isi poate expune parerea ,indiferent ca e buna sau nu ,nu locul unde sa ti se stearga postarile fara sa ti se spuna,sau sa ti se spuna de ce ,sau sa ti se dea niste expicatii puerile.
De aceea consider ca deschiderea acestui nou site e un pas inainte si voi cauta ca in masura timpului ce-l am la dispozitie sa postez parerile mele.Sper ca mai multi vor intelege ca a trecut vremea ca cineva ,chiar daca e vorba de un forum, sa se poarte ca pe mosia lui neluand in cosiderare decat considerete comerciale,de a face cat mai multi bani.
Am sustinut,chiar daca acum a mai scazut valoarea forum-ului rapitori,comparativ cu ani in urma,ca e cel mai bun forum de pescuit din Romania si asta in mod cinstit .Dar sa nu uite Radulescu &Florescu,ca valoarea forum-ului nu e data de ei ci de participantii la forum si ca forum-ul nu are ca tinta principala reclama produselor vandute prin magazinul on line,reclama trebuie sa fie facuta doar de insasi valoarea si calitate produselor vandute
Ma bucur ca vine din urma forum-ul AVP,chiar daca nu e specializat numai pe rapitori si probabil ca vor mai aparea si alte forum-uri in viitor la fel ca prezentul forum.
Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"