Prieteni Pescari, locul unde prietenia e la ea acasa

Tot ce depaseste granitele categoriilor tehnice dar are totusi legatura cu pescuitul

Prieteni Pescari, locul unde prietenia e la ea acasa

Mesajde Gerula pe Ianuarie 19th, 2011, 4:07 pm

Nu vreau sa ma pronunt cu privire la asociatia in sine: sunt acolo oameni pe care nu-i cunosc, oameni pe care ii cunosc si cu care n-am avut nici un conflict samd. Dar mai e si unul din cei mai frustrati oameni pe care i-am intalnit vreodata :lol: : numitul leba, pescar de competitie prin vocatie si perdant perpetuu din cauza calitatilor sale :lol:
competitii-si-concursuri-de-pescuit-f13/mari-pescari-de-competitie-vietile-si-faptele-epis-t820.html

Aceasta figura trista a pescuitului romanesc este si "Global Moderator" :lol: pe forumul Prieteni Pescari. Unde, recent, a fost banat un user, membru al filialei din Pascani. Nu discut daca sanctiunea era intemeiata sau nu, ca sincer habar n-am. Dar leba, care s-a vaitat pe tot netul romanesc cand l-am banat aici pentru tenacitatea cu care cauta scandalul :lol: , a avut o atitudine diametral opusa pe forumul PP, inclusiv cand s-a aflat ca administratorul care decisese sanctiunea motivase banarea, in scris, printr-un onest dar nepotrivit "asa vreau eu" :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
leba moderator.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Prieteni Pescari, locul unde prietenia e la ea acasa

Mesajde Gerula pe Ianuarie 19th, 2011, 4:14 pm

Se impune mentiunea ca nu stiu daca adminul care a postat miraculoasa explicatie nu este tot leba, sub acoperire :lol: . Cunoscand personajul, nu m-ar mira deloc, dar nu am date nici sa afirm nici sa neg asa ceva.
Gerula
Site Admin

Mesajde Fir Intins pe Ianuarie 19th, 2011, 4:37 pm

Gerula, sa vezi acum ce-o sa te iubeasca leba. Nu ma mir ca o facut treaba asta, cum ii turcu si pistolu. Nu poti fi prieten cu unu ca Adelin daca esti altfel de om.
Fir Intins
trecut prin multe

Mesajde taicanoe pe Ianuarie 20th, 2011, 11:09 am

Nu le caut scuze celor de pe forumul PP Iasi dar cel banat e si el un supermega exemplar si poate chiar si-o merita.
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 20th, 2011, 12:16 pm

Chiar nu comentez banarea, pur si simplu nu stiu ce s-a intamplat acolo. Dar nu e admisibil sa scrii "asa vreau eu" la motivul banarii. :lol:

Nu vad ce user care se respecta ar sta pe un forum unde se baneaza pentru ca asa vrea adminul/moderatorul.
Gerula
Site Admin

Mesajde diaconitapetru pe Ianuarie 27th, 2011, 4:43 pm

de ce nu ma intrebi pe mine care e buba acolo? :D
diaconitapetru
membru nou

Mesajde Gerula pe Ianuarie 27th, 2011, 4:53 pm

Ascult cu interes :D .
Gerula