Ne inmultim !

Tot ce depaseste granitele categoriilor tehnice dar are totusi legatura cu pescuitul

Ne inmultim !

Mesajde horiafhc pe Octombrie 29th, 2008, 12:38 am

Daca ati numarat atent , ati vazut ca acum 2 zile era 32 iar acum suntem 46 . Oare cine se oftica ?
Dau o bere celui care ghiceste !!!
horiafhc
membru nou

Locaţie: BUCURESTI

Re: Ne inmultim !

Mesajde Gerula pe Octombrie 29th, 2008, 1:02 am

Pana la urma conteaza sa ne simtim noi bine aici, nu are rost sa ne batem capul cu oligofrenii care credeau ca-i lumea legata de glie la ei pe forum, si in consecinta isi permiteau orice. Cine stie ce era in mintisoara lor, ca nu mai e nimeni in stare sa faca un forum...
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde SirJones pe Octombrie 29th, 2008, 9:29 am

Totusi am primit un PM pe contul de rapitori.ro pentru forumul asta. CE-A CE NU CHIAR FAIR PLAY
Eu nu sunt un forumist eretic. Totusi imi place un forum mai select cu persoane cu greutate maxima. Respect Jean Scurtu (pe care il citesc de ani de zile), si dadylures. Admit competivitatea lui Gerula.
As vrea ca admin-ul sa scoata orice user care numai se baga in seama (face comentari prostesti sau complet neavizate).
Cred ca asta e singura solutie sa mentina un anumit standard de calitate.
SirJones
membru nou

Mesajde Gerula pe Octombrie 29th, 2008, 10:21 am

Gresesti cand spui ca nu-i fair play. La ridicarea forumului cu pricina am contribuit, vreme de ani de zile, si noi. Pe care radulescu fie ne-a silit sa plecam prin atitudinea lui, fie ne-a dat pur si simplu afara, pentru ca ii incurcam socotelile.
Gerula
Site Admin

Mesajde Pikeman pe Octombrie 29th, 2008, 11:06 am

io mam retras cu pikeman de acolo, asa ca nush daca am primit MP, in schimb mia comunicat kuintauti pe mess de sait :twisted: si nu imi pasa de fair play, ar fi culmea sa fi fair dupa ce te calca aia in picioare :o
Pikeman
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Octombrie 29th, 2008, 11:17 am

Mie chiar imi pasa de fair-play, dar, cum spuneam, nu vad lipsa de fair-play in a cere unui site sa-ti intoarca serviciile pe care i le-ai facut. Si nu ma refer aici numai la mine, ci si la SF, la Jean Scurtu, la Dumitru etc.

Ca sa fie clar: daca eu eram gicu X si vroiam sa-mi fac un forum de pescuit , faceam ochirea roata sa vad care e cel mai mare forum de acest gen, si incepeam sa spamez userii de pe el cu mesaje sa vina pe forumul meu, era cum a spus Sir Jones, lipsa de fair play.
Cum insa aici suntem cativa useri vechi, care am contribuit din plin la ridicarea forumului lui Radulescu, si care am fost siliti sau determinati de el (sau de unealta florescu) sa plecam, pentru ca-i deranjam combinatia cu magazinasul virtual, eu consider ca e dreptul nostru sa-i instiintam pe userii de acolo unde ne-am mutat.
Gerula
Site Admin

Mesajde horiafhc pe Octombrie 29th, 2008, 11:13 pm

SirJones scrie:Totusi am primit un PM pe contul de rapitori.ro pentru forumul asta. CE-A CE NU CHIAR FAIR PLAY
Eu nu sunt un forumist eretic. Totusi imi place un forum mai select cu persoane cu greutate maxima. Respect Jean Scurtu (pe care il citesc de ani de zile), si dadylures. Admit competivitatea lui Gerula.
As vrea ca admin-ul sa scoata orice user care numai se baga in seama (face comentari prostesti sau complet neavizate).
Cred ca asta e singura solutie sa mentina un anumit standard de calitate.

Perfect de acord cu tine !
horiafhc
membru nou

Locaţie: BUCURESTI

Mesajde Pikeman pe Octombrie 30th, 2008, 12:22 am

asta imi place la gerula, ambitios si rezistent frate :lol: cati nu neam batut cu el dincolo, dar nu ceda nici de-al dreq, tragea 10 useri dupa el si la toti le dadea sajetzica :arrow: :violence-plasma: :violence-instagib: :violence-minigun: :violence-pistoldouble: :violence-plasma: :violence-rambo: :violence-rapidfire: :violence-ripper: :violence-rocket: :violence-shock: :violence-snipersmiley: :violence-sniperprone: :violence-swords:
Pikeman
trecut prin multe

Înapoi la Pescuit in general