Malurile Lacului Morii, curatate de liceeni de la "Moisil"

Tot ce depaseste granitele categoriilor tehnice dar are totusi legatura cu pescuitul

Malurile Lacului Morii, curatate de liceeni de la "Moisil"

Mesajde Gerula pe Aprilie 17th, 2010, 6:15 pm

http://www.dr-taberei.ro/2010/04/12/imp ... voluntari/ , a fost si la stiri azi, s-a bagat in seama si un deputat pe-acolo :D

Sincer, mi se pare absolut jenant ca nici una dintre asociatiile de pescuit puite in ultimii ani prin Bucuresti (de AGVPS nu mai zic) n-a miscat un deget in acest sens. De populare/paza/combaterea braconajului nu mai vorbesc.

Daca e nevoie de liceeni ca sa se faca putina curatenie pe malul lacului, ca pe vremea lui nea Nicu, intreb si eu retoric: la ce naiba mai folosesc asociatiile astea?
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Malurile Lacului Morii, curatate de liceeni de la "Moisil"

Mesajde popescu stefan pe Aprilie 18th, 2010, 7:38 am

Raspunsul este simplu. Aproape degeaba. Cert este ca asociatiile de pescari sportivi nu sunt societati de salubrizare si alta este menirea lor. Dar atata timp cat pescarii sportivi sunt mai dezbinati decat partidele politice, slabe sperante sa se intample ceva. Pescuitul sportiv din Romania nu are deocamdata nici cap nici coada. In lipsa unei strategii nationale unanim acceptate in domeniu si care sa fie si sprijinita, pescuitul sportiv din Romania va ramane un copil orfan. Pacat de potentialul piscicol al acestei tari, care este urias. Pacat ca au emigrat sasii.
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Aprilie 18th, 2010, 9:21 am

De acord ca asociatiile de pescari nu sunt societati de salubrizare, dar nici liceele nu sunt. Problema e ca asociatiile bucurestene nu fac absolut nimic, populare nu, paza nu, ecologizare nu. Par facute strict cu doua idei in cap: vanzarea de permise, si concesionarea vreunei balti. Pe care sa se creasca fitofag, desigur :roll:
Gerula
Site Admin

Mesajde popescu stefan pe Aprilie 19th, 2010, 7:16 am

Mai sunt si exceptii. De exemplu : http://www.lostritapetrosani.ro/eco.html
popescu stefan
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Aprilie 19th, 2010, 9:56 am

M-am referit, de la inceput, la asociatiile din Bucuresti, dupa cum scrie clar si in prima postare a acestui topic. La nivelul intregii tari mai sunt unele (oricum putine) care fac si treaba.
Gerula
Site Admin

Înapoi la Pescuit in general