magic lakes pvtv

Tot ce depaseste granitele categoriilor tehnice dar are totusi legatura cu pescuitul

magic lakes pvtv

Mesajde adrian frunza pe Ianuarie 30th, 2012, 5:28 pm

duminica,am intrat pe pvtv si am vazut un pescuit aiuritor de transferare a unor salai dintr-o balta in alta.
daca nu stiam cu ce se mananca aiureala aia, dadeam boul de aur pentru indemanare si maniere pescaresti.
concentrez informatia:
1.pescuitul cica se desfasura in conditii ff grele; balta e la adapost de vant si valurile erau minore,furtuna in pahar cu apa .
2.pescarii au apelat la cele mai subtile naluci si manevre;vax, toti salaii erau negri si haleau ca nebunii.
3.culoarea si actiunea nalucilor a fost o alchimie secreta; vrajeala,aia erau chiori de testosteron ar fi atacat si o vidra.
4.pt.ca victimele carnagiului sa fie pastrate ok, au fost beliti in niste agrafe si zoliti in apa cu ocazia fiecarei poze. se stie ca un salau atarnat de gura in agrafa are erectii &ovulatii spontane si rata natalitatii creste brux.
5.dupa masurare, cantarire, cnp, genitorii au fost eliberati in apa fix la mal in apa aia tulbure cu mal fin care se lipeste instant pe branhii. culmea e ca apa tulbure era relativ ingusta dar pe eliberatori ii durea la basca.
6.situatia a fost supervizata de un piscicultor care a confirmat ca salaii lui sunt de fier si au un caracter tare.dupa eliberare salaii vor fi inclusi intr-un pachet c&r, cazare ,gratare si maniere elegante.
cu toate ca materialul incerca sa puna in valoare calitatea locatiei, indemanarea unor competitori, subtilitatea nalucilor, concluzia mea e clara: inainte de depunere salaul e foarte vulnerabil, daca stii unde sa il cauti.in rest, totul se rezuma la niste figuri fara fond ale celor care fac reclama la naluci, locatii, si capacitatile lor paranormale.
X-FILES parol!
adrian frunza
trecut prin multe

Re: magic lakes pvtv

Mesajde Gerula pe Ianuarie 30th, 2012, 5:55 pm

Te mira? :D

Pe forumurile romanesti de pescuit e plin de apostoli ai C&R pe care, de fapt, ii doare-n cot de pestii aia. In peste 90% din cazuri e vorba de snobism dus la extrem, nu cred ca mai mult de 10% elibereaza orice prind din sportivitate/mila fata de animale samd. O categorie aparte fiind cei care din gura ii dau cu C&R si cand sunt siguri ca nu-i vede nimeni umplu sacul :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Înapoi la Pescuit in general