Magazin online energofish?

Tot ce depaseste granitele categoriilor tehnice dar are totusi legatura cu pescuitul

Magazin online energofish?

Mesajde Gerula pe Iunie 18th, 2009, 11:05 am

Dupa cum probabil stiti, acum cativa ani Iercosan a lichidat vanzarea retail a Energoteam in Bucuresti, iar produsele acestui mare importator au fost vandute prin intermediul unor interpusi, gen totalfishingul lui rasulescu. N-are rost sa comentam probabilele imparteli din "afacerea" asta, daca pe aia de la Energoteam Ungaria nu-i doare, nu vad de ce ne-ar durea pe noi :lol:

La targul AvP de acum cateva zile, unul din angajatii Energo mi-a spus (dupa ce mi-a explicat binevoitor ca gasesc la totalfishing orice produs din oferta lor :lol: ) ca au dat si ei drumul la site. Curios din fire, am accesat http://www.energofish.ro, pentru a constata ca pe site se dau doar preturile recomandate, dar nu exista posibilitatea de a cumpara.

In schimb, surpriza: daca dai un search cu google dupa "energoteam magazin online" (fara ghilimele), ajungi la ... Energoteam Magazin Pescuit - Pescuit Total - TotalFishing

Ce parere aveti despre felul in care se fac afaceri in Romanica? :roll: Se pare ca sindromul "SRL capusa" loveste si firmele private, nu numai pe alea de stat :lol: .
Ataşamente
energoteam.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Magazin online energofish?

Mesajde fanelul pe Iunie 18th, 2009, 10:44 pm

Daca nu au facut nimik cat timp mergea treaba.... sa le fie de bine
La Totalfishing am avut parte de bunavointa chiar daca nu am primit niciodata comenzi acasa, le-am ridicat totdeauna de la ei. Bineinteles ca am modificat "on the fly" ceea ce comandasem dar am fost multumit si de preturi si de atitudine...
Despre Energo numai de bine dar nu ne putem astepta ca in perioada asta sa infloreasca afaceri (magazine online & stuff).
"Cand omul n-are ce sa puna in farfurie
Cu siguranta il doare in ..... ca arunca in strada o hartie"
Daiwa SS & RX6 owner!
fanelul
trecut prin multe

Mesajde BygDaddy pe Iunie 19th, 2009, 1:03 am

parerea mea este ca tocmai acum in aceste momente de criza omul se uita de 2 ori inainte sa dea un ban pe scule.cauta cat mai atent cele mai convenabile preturi,cele mai bune serviciii samd si apoi comanda.acum cred ca se cern o gramada de dealeri si nu numai in afacerea cu pescuitul
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Gerula pe Iunie 19th, 2009, 1:26 am

Fanelul, pai speta e urmatoarea: de ce o firma privata (Energoteam) ar ceda de buna voie o parte a profitului unui SRL oarecare?
Gerula
Site Admin

Mesajde fanelul pe Iunie 19th, 2009, 3:12 pm

Ca sa nu investeasca banii lichizi in magazin, site, depozit local.
Daiwa SS & RX6 owner!
fanelul
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iunie 19th, 2009, 3:28 pm

Problema e ca depozit local au, de acolo se aprovizioneaza zilnic totalfishingul. :lol: Aveau si magazin, pana l-a desfiintat Iercosan :lol: .

Iar costurile cu site-ul... Sa fim seriosi.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 14th, 2010, 12:19 pm

Ia dati un click aici http://www.energofish.ro/index.php :lol:

Tot site-ul e facut, sunt prezentate produs cu produs, dar lipseste doar vanzarea cu amanuntul. :lol: Si uite-asa, pe filiera iercosan -rasulescu, mananca si totalfishingul o paine.

Stie cineva cum se zice "SRL capusa" pe ungureste? Ca o sa scriu pe blog o chestie apropo de smenul asta, si imi trebuie cuvantul cheie :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde dadrian pe Februarie 21st, 2010, 1:59 am

vorba aia ,te mananca
cunosc destul de bine politica ENERGOFISH .
este foarte simplu,toata lumea trebuie sa traiasca,ENERGOFISH ofera aceasta posibilitate, ce nu vrei sa cumperi de la magazin gasesti in piata.la preturi destul de bune,dar fara garantie.ALEGE,ieftin si atat,sau mai scump si cu garantie.
dadrian
membru nou

Mesajde Gerula pe Februarie 21st, 2010, 2:06 pm

Aici nu se discuta despre magazin vs piatac Obor :lol: . Ci despre motivul pentru care un mare importator ar tine magazinul online gata facut, dar fara preturi, in timp ce pe spinarea lui traieste un srl capusa. A, nu-mi spune, energo n-are un om care sa puna marfa in cutii si sa le trimita cu posta :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde dadrian pe Februarie 21st, 2010, 2:50 pm

au oameni destui sa faca pachetele,nu asta e problema.magazinul on line este de fapt o expozitie on line.vezi produsul te intereseaza,te duci la magazin il vezi si daca corespunde il cumperi,daca nu ,nu.simplu.chiar si eu am patit ca am comandat ceva la un vanzator on line dar cand produsul a ajuns la mine si l-am tinut in mana (era ce am comandat)nu mi-a placut.plus de asta Energo.este o firma de vanzari en gros
dadrian
membru nou

Mesajde Gerula pe Februarie 21st, 2010, 5:12 pm

Hai sa fim seriosi, au avut ani de zile magazinul ala de desfacere cu amanuntul, care vindea foarte bine. Coincidenta, a fost inchis fix cand radulescu, pe mana cu Iercosan, a dat drumul la totalfishing. :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 23rd, 2010, 12:52 pm

Apropo de totalfishing, daca nu stiati, administratorul firmei e de fapt sotia lui Radulescu :D :lol:

Date despre asociati:

- persoane fizice

1) Nume:RADULESCU DAN GABRIEL

Cetatenie :romana
Data nasterii :04-09-1975
Locul nasterii :Bucuresti,.
Total aport :5000.00 RON.
Nr. total actiuni / parti sociale :50
Procent beneficii si pierderi :50 %

2) Nume:RADULESCU IOANA - DOINA

Data nasterii :05-07-1975
Locul nasterii :Bucuresti,.
Total aport :5000.00 RON.
Nr. total actiuni / parti sociale :50
Procent beneficii si pierderi :50 %

Nu are asociati persoane juridice

Nu are asociati tip lista

Date despre administratori / lichidatori / cenzori

1) Nume: RADULESCU DOINA IOANA

Puteri: DEPLINE, avand si calitate de Presedinte-Dir. Gen
Calitate / Functie:administrator / nespecificata
Data nasterii: 05-07-1975
Locul nasterii:Bucuresti,.
Data numirii: 14-02-2006
Durata mandatului: nespecificata.

Ce este interesant insa, din perspectiva discutiei de fata, este felul in care a explodat cifra de afaceri a acestei firme dupa ce Iercosan a inchis magazinul Energofish din Bucuresti:

Date de bilant 2006:

Cifra de afaceri:52598.00 RON
Nr. salariati:1
Profit brut:2647.00 RON

Date de bilant 2007:

Cifra de afaceri:569594.00 RON
Nr. salariati:2
Profit brut:40554.00 RON

Date de bilant 2008:

Cifra de afaceri:1562449.00 RON
Nr. salariati:3
Profit brut:41093.00 RON

Gerula
Site Admin

Mesajde fanelul pe Februarie 23rd, 2010, 9:36 pm

Asa, shi????
Nu sunt bani publici, nici macar fonduri UE...
"E banii lor, e vilele lor", e treaba lor. II zice free enterprise.
Daiwa SS & RX6 owner!
fanelul
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 23rd, 2010, 9:42 pm

Nu, ii zice SRL capusa :lol: . Iercosan nu e patron la Energofish, ca atunci era cum zici tu, poate asa avea el chef sa-i dea lui Radulescu o paine de mancat, nu ne privea pe noi. Dar e un simplu angajat care sifoneaza banii firmei.
Gerula
Site Admin

Mesajde fanelul pe Februarie 23rd, 2010, 9:47 pm

E(sic) banii tai??
Chiar nu inteleg unde poate/trebuie sa ajunga discutia aceasta!
Daiwa SS & RX6 owner!
fanelul
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 23rd, 2010, 9:53 pm

Stai sa ne intelegem, tu daca vezi pe strada doi insi ciordindu-i portofelul unui al treilea nu zici nimic, ca nu-s banii tai? :roll:

Apropo, tocmai mi-a dat cineva PM cum ca Iercosan ar fi cumparat Fisela, e adevarat? Ca daca da, inseamna ca nu-i mai ajunge ce impartea cu Radulescu.
Gerula
Site Admin

Mesajde fanelul pe Februarie 23rd, 2010, 9:59 pm

Te pricepi bine cu vorbele.....m-ai adus in situatia de a alege.... :clap:
Ma bucur ca avut ala bani sa investeasca intr-o afacere din care, poate, statul nu pierde, in loc sa bage banii intr-o treaba din care statul iese "ciufulit".
Daiwa SS & RX6 owner!
fanelul
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 23rd, 2010, 10:39 pm

Aici nu-i vorba de priceperea cu vorbele ci de argumente. :D

Interesul meu, in calitate de consumator final, ar fi sa pot cumpara direct din magazinul online al importatorului. Nu sa mai trec prin sereleul capusa al lui radulescu, sau prin alte magazinase online aflate sau nu in posesia lui Iercosan. Trecand prin inca un intermediar, si consumatorul final si importatorul nu au decat de pierdut. E simplu.
Gerula
Site Admin

Mesajde fanelul pe Februarie 23rd, 2010, 10:49 pm

Du-te atunci in piata si vezi cati sunt producatori autentici si nu intermediari cu certificat. Asta e Romania: o tara slaba economic, cu o piata volatila si brazdata de economia neagra si in care locuitorii sunt cu coada pe sus! Nu te opreste nimeni sa faci comenzi pe site-uri online, cu taxe mari ca sa nu ii dai bani lui Iercosan, Radulescu sau cine mai stie cui! Chiar regret ca m-am apucat sa comentez, din nou, aici dar promit ca nu o mai fac.
Greetings
Daiwa SS & RX6 owner!
fanelul
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 24th, 2010, 12:02 am

Mai, eu nu inteleg de ce te indignezi. Vorbim aici despre un caz foarte concret: un mare importator, Energofish, care are un magazin virtual bine pus la punct, inclusiv cu preturi recomandate indicate, dar care, in loc sa vanda direct, o face prin intermediari. Nu discutam despre producator vs comerciant, ar fi si absurd in domeniul asta.

Daca ai vreun argument concret asupra motivului pentru care Energofish nu poate pune un om sa bage niste marfa in cutii si s-o duca la posta, eu ascult cu maxim interes.
Gerula
Site Admin

Următorul

Înapoi la Pescuit in general