Emisiuni de pescuit

Tot ce depaseste granitele categoriilor tehnice dar are totusi legatura cu pescuitul

Re: Emisiuni de pescuit

Mesajde BygDaddy pe Octombrie 14th, 2009, 5:08 pm

o chestie interesanta pe care am vazut ca o foloseste e cu tripla aia bagata in coada la peste.poate cineva sa detalieze sau se poate folosi la orice tip de shad.eu am niste shaduri de dunare mann's dar din alea vechi,material fain nu cum sunt astea made in china,care au un canalprin interiorul shadului si ancora se pune undeva sub coada.dar la shaduri mai mici nu am gasit.in plus am o gramada de shaduri fara cozi iar aceea idee mi se pare buna pentru a mai imputina din rateuri.
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde BygDaddy pe Octombrie 14th, 2009, 5:20 pm

chestiile alea cu care leaga firul pt ancora cum se numesc si daca stiti daca se gasesc la noi? mi-ar face viata mai usoara :)
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde fanelul pe Octombrie 18th, 2009, 9:20 am

Inca o data multumiri lui Tudor pentru filmele postate...
Chiar am incercat varianta cu ancora suplimentara pe coada in Delta. Bibanii erau mici pentru twister-ul folosit fiindca eram nevoit sa folosesc o varianta grea din cauza curentului si a vantului. Am facut si eu exact ca in film, mai putin rondeaua de cauciuc pe care nu am avut-o. Sunline FC si o ancora Owner cam la baza cozii si nu am mai ratat nimic....
Si Expeditia Daiwa a fost la fel de utila, am mai prins si de acolo ceva tehnici.
Cand mai vii prin Ro, Tudore, berea ta e la mine!
Daiwa SS & RX6 owner!
fanelul
trecut prin multe

Mesajde tudor pe Octombrie 18th, 2009, 8:20 pm

Usurel, usurel, am fost si eu plecat o saptamana...la pescuit. Mai intai citesc si dupa aia raspund daca stiu. :D
tudor
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Octombrie 19th, 2009, 10:56 am

Ai prins ceva pe unde-ai umblat? :D
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde tudor pe Octombrie 19th, 2009, 12:49 pm

Am fost pe Sena mai in aval. Pacat ca vremea s-a racit brusc si a cam inchis gura pestilor. Prima zi am prins 23 de bucati, a doua 22, dupa aia a fost o zi de pauza din cauza motorului electric care si-a dat duhul. Noaptea de marti spre miercuri a fost ger deci temperatura a scazut cu mai bine de 10 grade. Deci miercuri am prins 6 pesti. Joi si vineri cam 10 pe zi.
Multi bibi mici, niste strapi, cativa salai ca lumea, vreo 4. Din pacate le-am dat drumul fara sa le fac poze nefiind pesti exceptionali. Gasiti aici un album cu niste bibi. Ultimul avea 46cm si 2kg.
tudor
hârşit în rele

Mesajde fanelul pe Octombrie 19th, 2009, 10:04 pm

Glumesti? Bibi la 2 kg????? Sper sa fii inteles eu gresit....
Daiwa SS & RX6 owner!
fanelul
trecut prin multe

Mesajde tudor pe Octombrie 19th, 2009, 10:05 pm

Pai am prins mai mare. Da, da 2kg ! Hi, hi ,hi ! Dar pe asta nu l-am prins eu. :(
tudor
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Octombrie 20th, 2009, 1:27 am

Super-biban ala, ce sa mai vorbim.
Gerula
Site Admin

Mesajde adrian frunza pe Octombrie 20th, 2009, 8:07 am

s-a spart teava cu bibani pe sena !!
ceea ce ma mira e ca nici un bib nu e compostat de salau sau stiuca .am prins saptamana trecuta, unul modest de 400g avea niste gauri dragute in el .salaul are o tehnica speciala il apuca de cap in dreptul ochilor si ii face zob craniul ,daca il ia de alta parte,il rateaza .
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde tudor pe Octombrie 20th, 2009, 12:59 pm

Sunt prea multi bibani ca sa dai peste cei compostati de salai mi se pare mie. Oricum salaul are oblete babusca si rosioaora cata vrea asa ca nu stiu daca mai fuge dupa bibi. Iar stiuca e cam putina ca sa aibe vreo influenta.
Sambata sunt din nou pe ei. Pana atunci sper sa va gasesc un film de pus pe net.
tudor
hârşit în rele

Mesajde adrian frunza pe Octombrie 20th, 2009, 1:24 pm

unde pescuiesc eu e potop de oblete ,babusca ,rosioara ,platica mica .ce mananca salaul acum ? majoritar puiet de salau, strapazan de 10 cm, cateodata biban ;asta primavara manca guvid .rareori am gasit in salau ,albitura .cand era ghibort mult ,manca ghibort .salaul e specializat pt ambuscade pe distante scurte ,fulgeratoare ,care necesita un consum minim de energie .cand era mult biban ,50% din bibanul prins la jig avea urme de salau,bibanul sub 250 g ,nu avea sanse .acum au ramas doar amintirile .
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Octombrie 22nd, 2009, 7:54 pm

Nu se poate generaliya, dar am avut si eu pe Buftea un moment in care m-au naucit strapii de 25 de centimetri, Intre cei vreo 50 prinsi in ziua aia, unul a luat jigul in ... coada altui strap de vreo 12-13 cm, care i se vedea in gat. Asa ca...
Gerula
Site Admin

Mesajde adrian frunza pe Octombrie 23rd, 2009, 1:16 pm

nu generalizez,sunt sute de observatii pe apele care pescuiesc .olandezii explica canibalismul la stiuca prin faptul ca randamentul cresterii e mult mai bun consumand prada din aceesi specie (e proteina de acelasi tip ).ei recomanda ca popularile cu rapitor in bazinele in care exista specia , sa se faca cu adulti matur sexual si nu cu puiet care devine victima sigura .
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Octombrie 26th, 2009, 9:43 am

Treaba e ciudata, sunt momente cand, in apa, sunt milioane de baboi pasnici grupati in cate un loc, si cu toate astea rapitorul abia se deranjaza cu ei, desi n-ar trebui decat sa deschida gura.
Gerula
Site Admin

Mesajde adrian frunza pe Octombrie 26th, 2009, 11:07 am

ieri pe apa de 14 m ,un banc enorm de oblete macelarea purici de balta .imaginea era de filmoteca.iar pe sonar apareau si puricii si pestii .era o bila enorma asemanatoare cu sardina sau heringii din ocean .credeti ca era in zona vreun rapitor ? doar 3-4 pescarusi mahmuri .zero avat ,zero salau .
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Octombrie 27th, 2009, 1:09 pm

Bine, asta cu zero avat e intotdeauna discutabila :D .

Oricum, avatul chiar se hraneste aproape invariabil cu oblete, nu stiu daca-i chiar cel mai bun exemplu in discutia de fata.
Gerula
Site Admin

Mesajde tudor pe Octombrie 27th, 2009, 5:31 pm

Pana mai gasesc ceva de pus pe server vedeti ca sunt aici o gramad de emisiuni despre somn. Unele sunt chiar excelente.
tudor
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Octombrie 29th, 2009, 1:37 pm

Jedi, Cyril ce mai face? :D
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Octombrie 30th, 2009, 2:48 am

Gerula scrie:Jedi, Cyril ce mai face? :D
Le tot ruleaza Evasion pe alea stiute , la nesfirsit.De vreo luna nici nu mai urmaresc episoadele.
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Pescuit in general