Vad ca a iesit varza. Vroiam sa scriu : "Dupa masa pun Mexicul pe unul dintre ele. Sunt insa mai lente decat VNM storage. Pacat ca inchid aia." Scriu pe un micro laptop si apas de fiecare data pe mai multe butoane fara sa vreau.
Si eu tot pe ....EEEPC. Vezi ca pe kiloupload nu a ramas fisierul. Transferul nu se termina (era 100%) si l-am inchis. Da si tu un cont sa verificam, macar sa nu muncim degeaba.
Pe kiloupload contul e tudor@carnavenir.com password : tudor Am pus doua poze. Pe drivehq user = toprescu password : tudor Am pus doua poze si bag Mexicul acuma.
Saptamana asta cam greu caci am mult de lucru si plec la peste direct de la seviciu vineri seara. Intr-o saptamana sper sa pot face teste. Gasim noi, sunt sugur.
Long live EEEPC! Imi pare cel mai portabil laptop, evident varianta mea, 901. Vezi ca nici eeestorage nu e infinit ca timp, parca fo 6 luni sau ceva de genul asta. THX!
Pai multi s-au lasat si e foarte bine asa. Oricum e interzis fumatul peste tot, inclusiv restaurante si discoteci. Numai pe strada ai voie, inca. Pentru mine se fac 12 ani de cand nu mai fumez.