Am citit da eram cu mintea aiurea. N-am nimic de inregistrat din epoca gigitalatudor scrie:Pai de DVD recorder ti-am spus mai sus Jedi. Insa dupa ce ai facut DVD-ul, ca sa fie fisierul mai usor, il transformi in DIVX asa cu ti-am explicat mai sus.
Jedi scrie:http://www.futureshop.ca/catalog/proddetail.asp?logon=&langid=EN&sku_id=0665000FS10101447&catid= Mi-am adus aminte ca n-am putut vedea Operatiunea Monstrul pe Dvd Player-ul meu ( am imprumutat altul) .Pot fi probleme cu sistemele?
TV card Philips 7130 IC . Am si CD de instalare original.Nu se deruleaza pasii conform instructiunilor.Instalare automata am facut da degeaba,si cea advanced,e o aiureala totala.E de ajuns doar coaxialul CATV sa-l bag in placa sau mai trebuie neaparat si alte cabluri? Pe instructiuni zice" conect your television camera to PC" .Ce-i asta? Care television camera?Gerula scrie:Pai zi despre ce marca si model e vorba, si ce n-a mers.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator