Am vazut din intimplare,la o ora nesteptata,trei sferturi dintr-o emisiune din Honduras.A fost foarte slabuta la capitolul capturi si cam dezolanta vis a vis de saracia insulei respective.Nu cred ca ar merita efortul,nici daca as sti cind e in reluare.
Tudore, daca nu e problema cu spatiul, mai bine las-o pe una o saptamana si pe urma pune-o pe cealalta, in felul asta au timp sa le traga toti cei interesati. Oricum, am cumparat eu un server mai vechi la mana a doua (ca au ajuns sa coste te miri ce) si o sa pot tine chestii pentru care nu exista reclamatii apropo de copyright.
M-am exprimat eu neclar . Era evident ca nu e mai mult loc, din moment ce, ca s-o pui pe a doua, ai scos-o pe prima etc. Intrebarea era daca ai imediat nevoie de spatiul ala pentru altceva, sau poti sa lasi fiecare episod ceva mai mult?
Asta e clar. Nunavik a fost de doua ori pe server si a stat mai multe zile. Cum l-am inlocuit l-a si cerut cineva. Multumim lui Jedi ca el a dat banii ca sa le vedem si noi. Pe mine nu m-a costat nimic dat fiind ca am utilizat mijloacele jobului si am facut totul in timpul serviciului deci fiind platit.
Marti in loc de ora 19,m-a surprins incepind emisiunea la 18. Dar m-am prins repede ca-i episodul din Mexic in reluare.Pe deasupra vor astia sa inlocuiasca paienjenisul de cabluri coaxiale cu emitatoare pe stilpi si receptoare wireless in casa.Se poate sa ramin si fara programe o vreme,datorita amplorii operatiunii.. ...Dar lumea va fi compensata intr-un fel...