"dumnezeul" apr

Tot ce depaseste granitele categoriilor tehnice dar are totusi legatura cu pescuitul

"dumnezeul" apr

Mesajde vali136 pe Februarie 5th, 2009, 5:52 pm

In urma solicitarii mele de-a obtine un nou carnet de membru APR ( de acolo nu-mi dadusem demisia ) ,buricul APR in speta 14 inchide topicul APR de pe rapitori si imi retrage calitatea de membru in mod abuziv ,fara explicatie si sigur fara hotarirea adunarii generale ...etc.
Nu ca ar fi vre-o paguba sau ca nu pot eu dormi la noapte , dar omul e un frustrat care se supara daca cineva are cumva o alta pare decit a lui si iata daca-i sta in putinta isi "arata muschi".
Sa fie sanatos el si asociatia care din pacate nu are nici un scop , pt. ca nu a realizat nimic din maretele planuri concepute de catre "oligarhii" APR ...
Imi permit sa va dau un sfat fugiti de linga asemenea specimene pt. ca ..."pute".

P.S. Rog sa mutati acest topic in discutii generale.
vali136
trecut prin multe

Re: "dumnezeul" apr

Mesajde Gerula pe Februarie 5th, 2009, 6:34 pm

Rezolvat :D .

Tare faza, dar in acelasi timp foarte previzibila. 14 nu e pescar prost, dar dpdv uman/moral are lacune mari de tot.

P.S. Dumnezeul APR e cu un cap jumate mai mic si ceva mai inchis la culoare :D .

Apropo, ai idee ce vroia sa spuna vijelie cu postul asta?

vijelie scrie:
prietene daca ar fi pe bune la tetcul cu combaterea braconajului ar pica o gramada de greblari care sunt acum in momentul asta in APR :twisted: :wink: :twisted:
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde vali136 pe Februarie 5th, 2009, 7:40 pm

Sincer sa fiu ...nu stiu dar ar trebui intrebat Vijelie ,ca doar ii in viata.. :lol:
Acum chiar nu-mi doresc sa-mi fie asociat numele cu acesti 2" guru" ...si chiar vreau sa uit ziua in care i-am cunoscut si mai ales cind i-am tinut "la piept". :x :x
Sa fie sanatosi din partea mea ...dar cu mine si-au mincat "malaiul".
vali136
trecut prin multe

Mesajde SF pe Februarie 5th, 2009, 7:56 pm

Io nu am de-a face cu concursurile , insa de cind o inceput sa se bage in treaba asta , atit 14 cit si Gyorg parca au devenit altii oameni , stiti cum ii , mai stam si noi la o tacla pe net , si asa la inceput erau misto , mai ales Gyorg , se mai vorbea de pescuit inainte , mai glume , insa de cind o inceput cu APR zici ca-s alti oameni :cry:
Pe de alta parte , au jucat cam la toate capetele posibile de cind o inceput sa se intereseze de competitii ;) ( including apsalba ) .
SF
hârşit în rele

Mesajde vali136 pe Februarie 5th, 2009, 8:13 pm

Asa-i,baietii vor sa "puncteze" din toate pozitiile :lol: ,cit despre povesti cu pesti si pescuit nu mai dau nimic pe-afara ca-i secret de club :D :D :D
Bine ca nu a last bunul dumnezeu sa fie ales presedinte LRS ,ca nui mai ajungeati nici pe la talpile picioarelor daramite la nas.
Doamne ,doamne vegheaza si rezolva lucrurile asa cum e drept. :dance: :dance:
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 5th, 2009, 8:25 pm

SF scrie:Io nu am de-a face cu concursurile , insa de cind o inceput sa se bage in treaba asta , atit 14 cit si Gyorg parca au devenit altii oameni , stiti cum ii , mai stam si noi la o tacla pe net , si asa la inceput erau misto , mai ales Gyorg , se mai vorbea de pescuit inainte , mai glume , insa de cind o inceput cu APR zici ca-s alti oameni :cry:

Mai, vorba aia ca nu cunosti cu adevarat omul pana ce nu incepe sa aiba nitica putere, cat de mica, sa stii ca nu-i degeaba :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 19th, 2009, 10:57 am

Vali, de curiozitate, ce prevede statutul lor, in ce situatii se pierde calitatea de membru APR? :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Februarie 19th, 2009, 6:28 pm

A.P.R. nu-si propune sa adune in randurile sale membri “de carnet” si nici sa aiba un numar impresionant de mare numai de dragul cifrelor.

A.P.R. va selecta membrii care au aceleasi idealuri sau obiective ca ale membrilor sai.

Calitatea de membru A.P.R. se obtine in urma unei solicitari, solicitare ce va fi analizata si validata de Adunarea Generala.

Insa calitatea de memru trebuie mentinuta. Pentru a fi mentinuta calitatea de Membru A.P.R., fiecare membru trebuie:

- sa respecte legile tarii

- sa dea dovada de respect fata de peste, fata de natura si fata de semenii sai

- sa aiba o atitudine intr-un spirit civic, cautand prin actiunile direct sau indirect sa nu afecteze sau influenteze negativ fauna sau flora

- sa previna sau sa sesizeze orice actiune sau initiativa de braconaj, poluarea apelor sau incalcarea legilor ce pot afecta mediul sau pescuitul

- sa participe la cel putin 2 actiuni pe an din cele organizate de A.P.R.: participare la concursuri, arbitraj, ecologizare, proteste
.........................................................................................................................................................................................
Adrian sincer nu stiu ,am gasit numai partea de "reclama" a APR... :clap: :clap: pe situl asociatiei.
Ma gindesc totusi ca ar fi trebuit sa fie macar discutata la AD. GEN. si apoi adusa la cunostiinta celui caruia i se retrage aceasta calitate si motivele .
Dar asta se intimpla doar in cadrul organizatiilor serioase ...pe la Pipera altfel stau lucrurile ... ca ca pe la stina.. :D :D :D
vali136
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 25th, 2009, 2:50 pm

Mai Vali, pai din ce vad eu nu te puteau exclude decat pentru neparticipare la actiunile lor (in caz ca n-ai participat). In rest, nu prea au cum :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde vali136 pe Februarie 25th, 2009, 8:01 pm

Care actiuni? Nu au facut nimic din ceea ce si-au propus ca asociatie.
Pot si dovedi ,dar chiar nu are rost.
Vorbe multe si in rest minic.
vali136
trecut prin multe

Înapoi la Pescuit in general