am platit pretul full 65 de ron.dar in pretul permisului am acces pe cateva balti populate de asociatie si care le au in administrate.parca sunt vreo 3.dar e numai pasnic.si tot cu permisul am acces la un pret preferential pe alte balti cu care au inceiate ai contracte de colaborare.din pacate si acealea sunt tot cu pasnic.
Pai raspund. Permis Franta, pe toate apele publice dat in orice stil + Bois de Boulogne la toate baltile orice stil, 110€/an. Spania, Catalonia, un an de la data cumpararii : l-am platit 22€ ghidului dar cred ca e numai 15€ . Restul e adaosul lui ca s-a dus sa-l a in locul meu.
Permisul l-am cumparat anul trecut in Houston ,la sfarsitul lui august platind $38(apa dulce si sarata) si e valabil pana la sfarsitul lunii august anul acesta.In Texas nu exista perioada de prohibitie.
30 lei permis ANPA ... de la o asociatie. nefiind obligat am facut si carnetul de membru si abonament pe o balta (clean, biban, babusca, caras, crap) a asociatiei = 150 lei 50 Euro permis Serbia
Ii rog pe toti cei care stiu exact care este situatia in diferite alte tari sa posteze aici. Eventual si linkurile catre site-urile federatiilor/autoritatilor respective.
auzisem eu ceva de prin germania de niste taxe colosale dar nu cred ca sunt adevarate.undeva pana la 800-1000 de euro in functie de zone.o sa ma mai interesez si sper sa vin cu completari