Adrian,
Multumesc pt. aprecierile tale si pt. ca mi-ai luat apararea impotriva celor ce incerca "sa ma muste de fund".Aceia ar trebui sa citesca ce spune un reporter american despre pescuitul meu nu ce am spus eu prin postarile mele:
http://www.fishingworld.com/News/Read.p ... =000010663http://www.fishingworld.com/News/Read.p ... =000010715Din pacate din octombrie 2010 pana in 30 septembrie 2011 din cauza unei neuropaty periferale ce mi-a afectat labele picioarelor nu am fost in stare sa conduc masina fiind "prizonier" in casa mea,sotia ducandu-ma la doctor cand era cazul
Cu sleep apnea(problema cu somnul) s-a rezolvat dormind acum cu o masca ce imi asigura aer umezit pe timpul somnului chiar daca mi se opreste respiratia.
Nu am pescuit din 26 mai anul trecut,dar din fericire incepand cu 30 septembrie 2011 am inceput din nou sa conduc,dar am probleme cu mersul.
Nu am intentionat sa particip la concursul cu premii organizat de tine(felicitari pt. idee!!!).Am fost deja in luna aceasta de 5 ori la pescuit la ROLLOVER PASS,am prins multi calcani sub limita legala de 14 inch(35,56cm.) si 1-2 calcani peste limita legala.
In penultimul meu pescuit am prins peste 15 calcani mici,2 peste limita legala,o gramada de sand trout,7 croaker si un red fish de 40 inch(101,6cm.) facut cadou impreuna cu sand trout-ul unui pescar negru ce nu prindea nimic si care cand am vrut sa eliberez red fish-ul m-a rugat sa il dau lui ca are familie mare.Era seara cand am prins red fish-ul se intunecase si eu pescuiam intre doi pescari ce aveau proiectoare ce luminau zona de pescuit.Normal ca nu am facut poze.
Ultima data am pescuit marti 25 octombrie prinzand de la 9:30 dimineata pana seara la 6 peste 15 calcani mici si 5 calcani intre 15-18,5inch(38,1cm.-46,99cm.).
Poti retine zilnic 5 calcani peste 14 inch,iar luna noiembrie doar 2 calcani,apoi se revine la 5 calcani legali zilnic.
Am pescuit la jig tot timpul cu GULP SWIMMING MULET PEARL 4 INCH(10,16cm.) caruia i-am taiat capul deoarece nu am gasit de 3inch sau de 2 inch la care ai mai multe atacuri.
Partea proasta e ca dupa un pescuit,datorita picioarelor trebuie sa stau 2 zile acasa ,mai mult in pat,dar asta e viata.Sotia mea spunea ca nu voi mai fi instare niciodata sa pescuiesc vazand ca sunt bolnav,dar am contrazis-o si cu vorbe si cu fapte.
E prea puternic microbul pescuitului ca sa nu mai pescuiesc asa ca atata timp cat voi fi in stare voi continua sa pescuiesc de placere neurmarind castigarea nici a unui premiu.Si nu urmaresc prinderea unor trofee ci a unor pesti de marime medie intamplator prinzand si cate un peste mai mare.....
Numai bine si sanatate,
Jean Scurtu