Ce eforturi/cheltuieli maxime pentru o partida de pescuit?

Tot ce depaseste granitele categoriilor tehnice dar are totusi legatura cu pescuitul

Ce eforturi/cheltuieli maxime pentru o partida de pescuit?

Mesajde Gerula pe August 9th, 2010, 9:22 am

Intotdeauna m-a uimit capacitatea acestui hobby de a-i determina pe oameni sa bage adanc mana in buzunar, sa investeasca timp si sa consume nervi pentru un rezultat relativ minor: o partida de pescuit.

Asadar, fara a ne referi la excursii de pescuit (chestii gen am fost 7 zile la peste in Delta, care arata deja a vacanta si unde oricum cheltuiala se imparte la multe zile), care a fost cea mai scumpa/dificila partida de o zi?

La mine, pana acum :D , recordul este detinut de o pescuiala de o zi la Vidra, pentrecuta acum doi ani. Doi amici usor tembeli :lol: au tot insistat pana m-au convins, desi era clar ca-i aberant. Am plecat pe la 4 din Bucuresti :lol: , si inutil sa va zic ca 3 oameni am prins 2 pesti si am ajuns acasa pe la 11 noaptea lesinati de oboseala. Faza aberanta era ca nu aveam cum sa stam peste noapte, toti 3 trebuia musai sa fim la munca a doua zi :lol: .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Ce eforturi/cheltuieli maxime pentru o partida de pescuit?

Mesajde adrian frunza pe August 16th, 2010, 2:49 pm

nu ma deranjeaza efortul ,banii cheltuiti ,daca prind pestele preferat, salaul , la jig .dar vara asta a fost cumplita ,siretul negru tulbure permanent ,asi putea sa prind platica cu sacul ,nu ma pasioneaza .
incep sa ma gandesc ca drogul asta mi- a modificat perceptia reala asupra vietii.
adrian frunza
trecut prin multe

Înapoi la Pescuit in general