Catavencu, spaga si baltile cu (multa) plata

Tot ce depaseste granitele categoriilor tehnice dar are totusi legatura cu pescuitul

Catavencu, spaga si baltile cu (multa) plata

Mesajde Gerula pe August 17th, 2009, 12:18 pm

Sambata, facand putina ordine prin garaj, am dat de un numar din Catavencu care zacea uitat de peste un an. Inainte sa-i fac vant la gunoi am aruncat un ochi peste titluri, asa, de curiozitate :D . Asa ca am descoperit urmatoarea "capodopera" :roll: :lol:

Ce parere aveti de asemenea articole de pescuit? :roll:
Ataşamente
DSC01690.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Catavencu, spaga si baltile cu (multa) plata

Mesajde Gerula pe August 26th, 2009, 4:56 pm

Nu indrazneste sa comenteze nimeni? :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe August 26th, 2009, 7:39 pm

pai ce mai e de comentat? o sa ajungem sa trebuiasca sa ne facem 20 de permise ca sa putem pescui in diferite locuri(vezi miile de asociatii infiintate care nu au reciprocitate) si sa dam banii practic degeaba.foame si smecheria sunt la mare pret.toata lumea vrea sa se imbogateasca si sa nu faca nimik doar sa fure din banul public cu acceptul tacit al autoritatilor.o sa ajungem sa dam pe kg de peste prins sportiv cat pe un gram de aur in halul asta.apele publice sunt braconate intens iar cele care sunt date in concesiune costa prea mult ziua de pescuit.deja anul asta o cam dau din gherla in gherla(in afara de cateva pixuri si ceva atacuri firave)
astept sa vina toamna poate se mai schimba ceva :(
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Gerula pe Septembrie 2nd, 2009, 9:51 am

Aopropo de asociatii, voi stiti vreuna care sa fi facut ceva concret, gen sa fi luat o balta si sa fi facut acolo populare ca lumea/paza samd?
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Septembrie 3rd, 2009, 6:16 am

da ... cand vin din concediu o sa dau detalii
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Decembrie 3rd, 2009, 11:50 am

Si detaliile detalii se facura :D

Interesant e ca, intre timp, fortat de criza, pana si Raduta a coborat serios preturile. Mai nou poti pescui la Sandulita cu 100 ron, din barca, suma pentru care, acum un an, nu te apropiai nici de balti mult mai modeste, gen Darvari.
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Decembrie 4th, 2009, 12:49 pm

pai uite detaliile ...
O asociatie a concesionat un mic lac - al fostului combinat siderurgic Resita - acolo candva uzinau vreo doua mici turbine ... acum vor sa faca muzeu -
Din vara cand au obtinut concesiunea au organizat vreo 4-5 concursuri de pescuit stationar, au populat cu crap intre 1,5 si 7 kg ... intentioneaza sa populeze ca 2-3 tone de caras ... lacul mai tine biban mic, babusca, si clean.
daca e cineva curios aici se pot vedea cateva fotografii de la concursuri.
http://www.caras.aaz.ro/prezentare/13686/CONCURSURI
taicanoe
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Decembrie 9th, 2009, 4:45 pm

Foarte frumoasa initiativa, felicitari. Eu zic ca, in prima faza, asta ar trebui sa fie spiritul asociatiilor: sa ia una sau mai multe balti/cursuri de apa, sa faca paza, populare, ecologizare, sa organizeze competitii pe apele respective etc.
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Decembrie 11th, 2009, 12:33 pm

Felicitarile sper ca sunt pentru conducerea asociatie ... eu n-am nici o legatura cu concursurile sau popularile ... sunt doar un platitor de permis.
Nici acolo nu sunt toate treburile roz dar macar au incercat sa faca cate ceva ... spre deosebire de AJVPS Caras-Severin care a facut o maaare populare in primavara, intr-un lac de acumulare, cu carasei mai mici decat palma. Bani aruncati in apa degeaba. Dupa cateva zile se putea vedea acei carasei muscati de bibani. Lacul respectiv tine somn, salau, stiuca ... care cred ca in acea perioada au multumit ajvpseilor pentru invitatia la masa.
taicanoe
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Decembrie 11th, 2009, 1:08 pm

Tot e mai mult decat nimic, au hranit rapitorul din balta :D
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Decembrie 11th, 2009, 5:29 pm

cred ca e corect daca au facut acest lucru pt balta aia.dar am mai auzit ca aceeasi asociatia a luat si lacul trei ape,lac care a fost populat in 2 randuri cu salau,si a pus conditia ca numai daca esti membru al acelei asociatii poti poescui acolo.am obiceiul ca in fiecare vara sa urc cu cortul cateva zile sa stau pe acolo si in anii trecuti plateam doar o taxa modica de 15 lei ca sa pot pescui.acuma daca vreau sa fiu in legalitate trebuie sa merg sa fac permis pe tot anul chiar daca dau numai cateva ore acolo si in general nu prind nimic?
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde taicanoe pe Decembrie 13th, 2009, 5:54 pm

BygDaddy :lol: taxa aia modica era un mic abuz ... ca doar aveai permis ANPA.
Si eu am auzit multe dar pana dupa sarbatori, adica undeva pe la jumatea lunii ianuarie nu cred ca o sa am informatii sigure despre conditiile de pescuit de pe 3 ape.
taicanoe
hârşit în rele

Mesajde BygDaddy pe Decembrie 13th, 2009, 7:04 pm

era nu era sa stii ca nu mi-a parut rau de banii aia.as plati fericit si la asociatia asta acea taxa dar sa imi impuna sa fiu membru doar daca vreau sa pescuiesc de 2-3ori pe un lac mi se pare stupid.plus ca acolo e interzis la motoarele termice dar numai io eram tampitu cu electric.bastanii din zona aveau toti termice si ii durea in cur de lege.
BygDaddy
hârşit în rele

Înapoi la Pescuit in general