Am eu motor cumparat de la ei, deci cred ca te pot ghida destul de bine .
Se vede ca Dreamer nu e bucurestean automobilist, in timpul saptamanii centura Bucurestiului e un calvar (tiruri bara la bara etc) , nu ai ce cauta pe-acolo.
Ca sa ai o sansa de a traversa Bucurestiul intr-un timp relativ decent, incearca sa ajungi la intrarea in oras cam pe la ora 1-1.30. Intre 2 si 3PM traficul e mult mai subtire decat dimineata (nu mai vorbesc de iesirea de la munca).
Intri in oras, tii drumul inainte pana la Obor, acolo mergi inainte pe Mosilor, si continui pe Mosilor pana cand strada se ingusteaza destul de mult, intr-o mare intersectie. Aici faci dreapta pe Carol I pana la Universitate, unde faci stanga. Mergi inainte, traversezi pasajul Unirii, continui inainte spre parcul Tineretului, inainte de parc faci dreapta la deal pe Serban Voda, urci dealul, faci stanga pe langa cimitirul Eroii Revolutiei si intri pe Soseaua Giurgiului (ai grija sa nu intri pe Oltenitei

, e o bifurcatie cam in Y, tu o iei pe bratul din drepta, o sa ai ceva cimitir evreiesc pe mana dreapta

) . Mergi inainte (mult!) pana ajungi la linia de centura, unde faci stanga. Sediul American Nautcs e cam la 700m pe dreapta, o sa vezi barcile.