apel bucuresteni!american nautics

Tot ce depaseste granitele categoriilor tehnice dar are totusi legatura cu pescuitul

apel bucuresteni!american nautics

Mesajde adrian frunza pe Iulie 29th, 2009, 12:00 pm

vreau sa ajung in bucuresti jilava, sabarului 16 la american nautics ;vin de pe E85 .
descrieti-mi va rog un traseu de la intrarea in bucuresti pe E85 pana la jilava ,eventual daca nu va e prea greu ,folositi google earth .multumesc pt raspuns
adrian frunza
trecut prin multe

Re: apel bucuresteni!american nautics

Mesajde Dreamer pe Iulie 29th, 2009, 2:11 pm

Jilava e cum iesi spre giurgiu, pe E70. American nauutics parca l-am vazut undeva pe stanga.
Cred ca traseul (rosu) ar fi pe o sosea de centura, ca sa nu pierzi ore traversand bucurestiul.
Locatia e sigur pe E70, am vazut depozitul, dar de traseul de traversare a bucurestiului nu sint sigur.
poate te lumineaza Gerula!

Imagine
You may say that I'm a Dreamer, But I'm not the only one!!!
Dreamer
trecut prin multe

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Gerula pe Iulie 29th, 2009, 3:13 pm

Am eu motor cumparat de la ei, deci cred ca te pot ghida destul de bine . :D

Se vede ca Dreamer nu e bucurestean automobilist, in timpul saptamanii centura Bucurestiului e un calvar (tiruri bara la bara etc) , nu ai ce cauta pe-acolo.

Ca sa ai o sansa de a traversa Bucurestiul intr-un timp relativ decent, incearca sa ajungi la intrarea in oras cam pe la ora 1-1.30. Intre 2 si 3PM traficul e mult mai subtire decat dimineata (nu mai vorbesc de iesirea de la munca).
Intri in oras, tii drumul inainte pana la Obor, acolo mergi inainte pe Mosilor, si continui pe Mosilor pana cand strada se ingusteaza destul de mult, intr-o mare intersectie. Aici faci dreapta pe Carol I pana la Universitate, unde faci stanga. Mergi inainte, traversezi pasajul Unirii, continui inainte spre parcul Tineretului, inainte de parc faci dreapta la deal pe Serban Voda, urci dealul, faci stanga pe langa cimitirul Eroii Revolutiei si intri pe Soseaua Giurgiului (ai grija sa nu intri pe Oltenitei :lol: , e o bifurcatie cam in Y, tu o iei pe bratul din drepta, o sa ai ceva cimitir evreiesc pe mana dreapta :lol: ) . Mergi inainte (mult!) pana ajungi la linia de centura, unde faci stanga. Sediul American Nautcs e cam la 700m pe dreapta, o sa vezi barcile.
Gerula
Site Admin

Mesajde adrian frunza pe Iulie 29th, 2009, 3:22 pm

multumesc de raspuns !
stau de 2 ore pe google earth sa vad repere,l-am greblat de la doraly centura pana la jilava .sfatul celor ce fac bucurestiul ,a fost sa fiu la intrare la 6 a.m .acum 10 zile am fost in bucuresti si de la plumbuita la academia de politie am facut 3 ore , la 10 a.m . horror !
am noroc ,am gasit motorul la american nautics la tulcea .dau o fuga la balta .
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 29th, 2009, 3:37 pm

Daca vrei dimineata la 5 am, nu 6 am, dar na, e cam devreme :D . In rest, este exact cum ti-am spus, la miezul zilei, cand e cel mai cald, e o mica "fereastra" prin care te poti strecura :D .

Banuiesc ca si sediul de la Tulcea e destul de bazat.
Gerula
Site Admin

Înapoi la Pescuit in general