-Dream Team Romania Spinning- ???

Tot ce depaseste granitele categoriilor tehnice dar are totusi legatura cu pescuitul

-Dream Team Romania Spinning- ???

Mesajde Jedi pe Septembrie 11th, 2009, 2:27 am

As fi curios pe cine ar include fiecare intr-o echipa ,sa zicem de 6-8 pescari,cei mai experimentati,cu palmaresuri de exceptie si reputatie integra.Adica oameni reprezentativi pentru pescuitul romanesc .Ar fi interesanta si sustinerea candidatului propus cu argumente . Din amintirile mele l-as introduce aici pe Florin Zmeu...De-a lungul a vreo 35 de ani a cistigat sumedenie de concursuri (am inteles ca ceilalti competitori erau deja blazati cind participa el.. :clap: ), a fost la curent cu tehnica halieutica inca de pe vremea cind majoritatea inca "nu stiau ce-i aia " :lol: ..iar toate referirile la persoana dumnealui au fost la superlativ, atit din partea persoanelor de rind cit si din partea unor foarte cunoscuti oameni politici sau actori.. Pareri pro sau contra lui Florin Zmeu ?? Alte propuneri ??..
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Re: -Dream Team Romania Spinning- ???

Mesajde Gerula pe Septembrie 11th, 2009, 8:21 am

Pescuit din barca sau de pe mal? E si asta o chestie deloc de neglijat.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Jedi pe Septembrie 12th, 2009, 6:50 pm

M-ai demolat cu barca sau malul.. :lol: ...Banuiesc ca Florin Zmeu a concurat si din barca si de pe mal,din apa,de pe copaci cazuti sau cocotat pe pietroaie...ma rog..cum o fi fost terenul..
Jedi
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Septembrie 13th, 2009, 12:17 am

Ideea era alta, si anume ca sunt alti pescari romani foarte buni care nu prea dau din barca. Vezi nea Jean de pilda. La un concurs de spinning de pe mal, cu standuri fixe, eu as cam paria pe el :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Septembrie 13th, 2009, 5:49 am

Foarte bine ca te-ai gindit la nea Jean..E intr-adevar extrem de cunoscut,cariera competitionala, experienta foarte indelungata(chiar pe doua continente) si nu in ultimul rind, suportul oferit pescarilor romani. Nu m-am gindit deloc la mize sau intreceri de genul "candidatul meu e mai tare decit al tau" ci strict pescarii cei mai ilustrii ..De ce sa pariezi pe nea Jean numai daca-i pe mal?? Crezi ca dintr-o barca nu stie ce are de facut? :lol:
Jedi
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Septembrie 13th, 2009, 8:44 am

Ba da :lol: , doar ca a zis in repetate randuri ca nu-l prea mai tin picioarele/salele. Iar pe-aici, cand spui concurs din barca vorbesti de pneumatice.
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Septembrie 13th, 2009, 3:55 pm

Pai n-am zis nimic de vreun concurs. :D ....Doar figuri de seama ale spinning-ului. Victor Tarus,Dady,Eugen Cozma....
Jedi
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Septembrie 14th, 2009, 9:42 am

Termenul de Dream Team include automat notiunea de competitie ;)

Dady ar fi in Dream Team la stationar, iar pe Tarus eu n-as paria prea mult :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Septembrie 14th, 2009, 12:56 pm

O las balta....nu-i nici o competitie si nici un pariu...
Jedi
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Septembrie 14th, 2009, 12:59 pm

Poate ar trebui sa reformulezi :D

Termenul Dream Team se refera invariabil la competitii, vezi aici http://en.wikipedia.org/wiki/Dream_team
Gerula
Site Admin

Înapoi la Pescuit in general