de dadylures pe Decembrie 29th, 2008, 2:08 pm
Credeam ca ceea ce s-a spus si se va spune in continuare, este un exercitiu democratic si de inteligenta al userilor, printre care se afla si tataru.
Cei mai multi, si asta inseamna ca e foarte inteligent si frumos in acelasi timp, sa-u comportat penduland intre o atitudine si alta. Pana la urma au inteles sau cauta sa inteleaga ca de fapt nu suntem adversari in aceasta discutie, ca de fapt in nici o alta discutie.
Daca, dupa o perioada de timp apare un user care intra intr-o reactie exploziva, si vrea sa se faca remarcat prin a produce atacuri la diversi colegi de forum, acesta ar trebuii sa fie atent la ce anume sapa........spun asta la cel mai concret mod, deoarece, nu va reusii niciodata acest lucru, aceasta intamplare nu va produce efectul scontat . Personal, daca ma simt in plus pe un site anume, ma retrag. Nu reprosez nimanui incapacitatea mea de a face fata conversatiilor de pe siteul respectiv si imi vad de treaba, vezi siteul "rapitorii.ro"...cine m-a gasit acolo a vazut acest lucru. Se gasisera acolo niste persoane, "foarte stimabile", pe care nu am vrut sa le bag in seama, si asta se poate vedea de ce . Am si eu drepturi democratice la fel ca absolut toti userii, de a baga sau nu in seama pe cine anume doresc... corect dle tataru? Prietenii, insa stiu de ce... ar fi trebuit sa fac un conpromis de care nu eream, si nici acum nu sunt dispus sa-l fac, pt. a putea face fata unor discutii la nivelul respectiv.
Am convingerea ca nu voi avea si aici aceleasi probleme.
In rest
UN AN NOU CUM NUMAI VOI PUTETI SA VI-L DORITI...MULTA SANATATE SI FIRE FOARTE INTINSE
LA MULTI ANI 2009 !!!! pt. toti forumistii....