Am niste grub-uri,H&H ce sunt dintr-un material prea tare de aceea le fierb ca sa devina mai moi.La pastrav de mare am observat ca cele mai multe atacuri le am la culoartea "limetreuse",un chartreuse mai deschis spre galben.De obicei pescuiesc in tandem cu doua jig-uri cu silicoane diferite ca sa imi dau seama la ce ataca mai mult in acea zi.
Deorece nu gasesc grub "BASS ASSASIN CURLY SHAD " de 3",4"(ci numai shad),cumpar grub ASSASSIN"culoarea pearl(sidefie) si IL vopsesc cu solutie chartreuse si rezultatul e culoarea ...limetreuse.Daca nu am jig-uri cu capul rosu ,atunci vopsesc capatul siliconului cu rosu,aceasta facand sa am mai multe atacuri.Mai vopsesc de multe ori coada rosie sau chartreuse.
La calcan cand vad ca nu mananca prea bine pun pe jig partea mai groasa a unui GULP MINNOW GRUB rosu de 2'' si coada de la un "BASS ASSASSIN CURLY SHAD chartreuse de 2",deoarece coada de la Gulp nu e atat de flexibila ca cea de "BASS ASSASSIN.Gaselnita mea ca sa nu vina in jos pe tija carligului coada de "bass assassin"a fost un cub mic de cauciuc de calitate ce il infig in carlig si astfel coada ramane pe tija carligului fara sa coboare datorita actiunii apei.

Folosesc aceasta montura cand apa e limpede ,cu jig-uri GAMAKATSU 1/8oz.,cu carlig nr.6.Daca va uitati mai atent puteti vedea bucatica de cauciuc ce tine coada chartreuse de "BASS ASSASIN".
Personal prefer grub-urile(se misca mai bine coada ca la shad si in apa aprope fara curent),rar pescuiesc cu shad ,mai mult cand pescuiesc noaptea la lumina proiectorului de 1.000 watt.la pastrav de mare.
Jean Scurtu