Sursa de plumb??

Totul despre momeli artificiale: voblere, oscilante, rotative, jiguri, muste

Sursa de plumb??

Mesajde Gerula pe August 9th, 2010, 9:38 am

Exact cand reusisem sa-mi gasesc putin timp, ca sa torn a doua transa de plomb palette, am avut neplacuta surpriza sa constat ca locul de unde ma aprovizionasem pana acum (un centru de colectare dubios situat spre Buftea) are un mare lacat pe poarta.

Stie careva de unde as avea sanse sa cumpar cateva kile de plumb din Bucuresti, fara sa bat nspe km pentru asta?
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Sursa de plumb??

Mesajde BygDaddy pe August 14th, 2010, 5:43 pm

pe la anunturile de mica publicitate nu se gaseste nimic? la cat de mare e bucurestiul ar trebui sa fie vreun intalator care e si pescar si stie valoarea plumbului pt maniacii ca noi
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde tudor pe August 14th, 2010, 6:25 pm

Gaseste un instalator. Eu am unul in asociatie. Ala cand demonteaza tevarii vechi pastreaza plumbul pentru pescuit si nu are nevoie de tone pentru consumul propriu. Asa ca daca as avea nevoie as lua de la el. Numai ca eu prefer sa cumpar dacat sa-i fac din cauza gazelor nocive ale plumbului.
tudor
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe August 14th, 2010, 9:24 pm

Faza e ca aici n-ai de unde cumpara plomb palette. Si nici nu cunosc instalatori, ca era intr-adevar o solutie (in Bucuresti cred ca mai sunt sute daca nu mii de kilometri de teava de plumb).
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Octombrie 6th, 2010, 1:40 pm

Am identificat ieri un centru de colectare a metalelor in Chitila :D . Se afla in zona bisericii, pe cealalta parte a drumului.

Se pare ca am rezolvat problema plumbului pe termen lung :D
Gerula
Site Admin

Înapoi la Momeli artificiale si lurebuilding