In aceasta poza puteti vedea cum am "reciclat' un GULP minnow grub rosu de 2inch caruia pestii iau "furat "coada",adaugandui o coada de BASS ASSASSIN CULLY SHAD de 2 inch charteuse.De lipit nu stiu daca se lipea fiind vorba de un plastic si material organic,dar coada nu aluneca in jos pe tija carligului deoarece am bagat sub ea un cubulet mic de cauciuc natural ce nu-i permite sa vina in jos.Gulp-ul atrage prin miros si culoare iar coada de BASS ASSASIN CURLY SHAD misca in apa mai bine ca coada Gulp-ului fiind mult mai flexibila.S-ar parea ca a fost o "reciclare" castigatoare...vali136 scrie:Nea Jane ,e cam acelasi lucru ca si cu bricheta ,daca poate fi si transportat e beton.
Gerula scrie:Bine, depinde si de specia vizata, ca la clean si la avat capturile la plastice moi sunt mai degraba intamplatoare.
In general, eu dau la softbaits pe lacuri (exceptia fiind salaul la care merg tot pe plastice moi si pe rau si in porti de baraj), iar la voblere pe rau unde curentul e semnificativ.
Înapoi la Momeli artificiale si lurebuilding
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator