SOFT PLASTIC BUILDING

Totul despre momeli artificiale: voblere, oscilante, rotative, jiguri, muste

Re: SOFT PLASTIC BUILDING

Mesajde Gerula pe Iulie 12th, 2011, 4:50 pm

Inteleg ca episodul despre personajul care vorbea despre vacante low cost in vreme ce falsifica poze despre vizite de Craciun :lol: :lol: :lol: la Monaco a fost haios, dar asta n-ar trebui sa impieteze discutiile despre lurebuilding :D .

In tot cazul, daca ai vreo solutie la treaba cu matritele ascult cu interes, stiu ca in domeniul asta esti tatic :D .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde pupu pe Iulie 12th, 2011, 5:14 pm

Toata lumea ,sau majoritatea, prefera ipsosul pentru matrite,eu va dau un pont mult mai bun,folositi si solutiile a+b tip U H U. Eu am cateva, realizate din asa ceva si sunt superioare celor din ipsos ,si ca finete dar mai ales ca rezistenta a matritei. Cum am spus dupa jumatea lunii viitoare vorbim.

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 12th, 2011, 5:23 pm

Interesanta abordarea, mai ales ca gumele nu presupun temperaturi ridicate, iar polimerii aia tip a+b sunt rezistenti la uzura mecanica. O matrita de genul asta va fi mult mai rezistenta decat cele de ipsos.
Totusi, din ce-am vazut prin magazine, nu stiu in ce masura e o solutie cost-effective, stii pe undeva vreo sursa la kil pentru marfa asta? :D Ca in Hornbach/Bricostore/Praktiker/etc platesti mai mult borcanelele/seringile de 50-100g decat substanta, si ajungi cu pretul la nivel de do-it :mrgreen: .
Gerula
Site Admin

Mesajde pupu pe Iulie 13th, 2011, 9:26 pm

In primul rand DO-It nu face matrite pt. plastisol,pe urma ,nu exagera A+B nu este atat de scump. Uite si un exemplu .

Numai bine...
Ataşamente
DSC06114.JPG
pupu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 13th, 2011, 10:15 pm

Do-it face matrite blank, relativ mari, parca tu mi-ai zis despre el, nu? Una de-aia e vreo 30$, gandeste-te cate locasuri pentru diverse modele de softbait poti grava pe ea.

In sesnul asta zic ca A+B nu e cost effective la pretul la care se vinde la noi in magazinele de bricolaj, n-are rost sa dai cam aceiasi bani ca sa ai o matrita de polimer in locul uneia din metal. Daca are cine sa ti-o graveze, evident :D .

Foarte reusita asta a ta, oricum.
Gerula
Site Admin

Anterior

Înapoi la Momeli artificiale si lurebuilding