adrian frunza scrie:salut .
pentru a nu mai arunca nalucile obosite am hotarat sa le reciclez .as dori sa schimb informatii cu cei care ii pasioneaza chestia asta .adevarul e ca ma enerveaza si scorurile nesimtite din romania .ca idee am pe stoc cam 15 kg de plastisol in naluci si cumpar in continuare .la fel ca in pescuit plastisolul iti permite sa te destrabalezi dpdv al creativitatii .
Gerula scrie:Nu cred ca tine de locuri, ci mai degraba de faptul ca inca nu aveai suficienta experienta pentru a lesta corespunzator shadul. Adica in loc sa evolueze pe fund l-ai tras intre ape sau chiar la suprafata, si atunci nu vad de ce n-ar fi dat si avatul in el.
Sau, daca ai facut-o intentionat, inseamna ca ai gandit corect. Doar ca sunt alte naluci mai eficiente la avat decat shadul, care pot fi folosite exact in acelasi mod.
boogye scrie:observatii facaute pe raurile mures si timis poate nu se aplica peste tot acelesi reguli
Gerula scrie:boogye scrie:observatii facaute pe raurile mures si timis poate nu se aplica peste tot acelesi reguli
Sa stii ca la concluzia asta am ajuns si eu, nu mai stiu pe unde venise vorba de avat la rotativa, si cand am inceput sa zic de nr 4 Mepps a inceput unul de prin Ardeal sa rada de mine. Chestia e ca pe arges, la nr 2 cu care dadea ala pe Mures, am luat unul de 10cm, cu un brat al ancorei in gura, nu pe dinafara.
Înapoi la Momeli artificiale si lurebuilding
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator