ps acuma mi-o venit si mie o idee sa fac din unu o bricheta dar brusc mi-am amintit ca mai am de fumat doar 7 zile si cika ma lass
empthy_cluster scrie:...
ps acuma mi-o venit si mie o idee sa fac din unu o bricheta dar brusc mi-am amintit ca mai am de fumat doar 7 zile si cika...
Beju scrie:...
cam astea ar fi metodele care mi-au venit in capul zbuciumat de vaporii de wisky....
Gerula scrie:Pentru cineva care lucreaza intr-un laborator de tehnica dentara si are multe materiale de ultima generatie pe mana, facutul voblerelor e floare la ureche. Vezi numai sa nu te ejecteze aia daca dai prea tare iama in materiale![]()
![]()
.

.............Acrilate de tot felul,autopolimerizabile si termo-baro-polimerizabile se folosesc de prin anii 70, poate si mai demult,peste tot in lume,inclusiv Romania.Intr-adevar ai o viteza de lucru foarte mare cu materiale de tehnica dentara, plus sculele si aparatele cu pricina.Gerula scrie:Nea Jeane, in situatia asta munca e in primul rand usurata de materialele moderne pe care le are Jedi la dispozitie.
Jedi scrie:Azi am dat iama si in acrilatul fotopolimerizabil .Cu poperul a fost chix total pentru ca nu pluteste materialul ala.N-am stiut asta.Alt tip de acrilat plutea si am dedus eu ca si asta.Wrong. Asta recentul oricum e sinking si el si nu m-am hotarit daca sa-i pun barbeta sau sa-l las asa si sa-i pun o ancora cu puf la coada.Ochii sint doua bile de otel ingropate in masa acrilica.E lucios pt ca i-am aplicat un lac,la rindu-i fotopolimerizabil.
Înapoi la Momeli artificiale si lurebuilding
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator