cred ca nu nse mai fabrica ... cica le-a trecut timpul si nu mai dau randament. Acum au fost inlocuiti de rotativele care au in fata un pestisor mic de plumb - uneori colorat.
Eram sigur ca tu o sa fii dintre cei care stiu cu ce se mananca devonul . Mai ai vreunul? Eu am avut doua, cumparate prin 90 in targ de la un pescar batran, si erau foarte bune, zburau ca glontul si mai si prindeau cate ceva pe ici pe colo .
Se mai gasesc pe la targurile de pescuit in coltul obiectelor de colectie. Aveau un mare defect. Vrileaza firul. Dupa ce pescuiai cu un devon trebuia schimbat cu acelasi dar care se invartea invers. Altfel o gramada de peruci. Aici era considerata naluca de somon. Nu am mai vazut pe nimeni pescuind cu asa ceva.
Asa e, exact asa mi le-a vandut nenea ala, in pereche, si mi-a si zis de ce.
Am prins binisor avat cu ele, la vremea lor. Daca as gasi o pereche pe argintiu, la vreo -45cm lungime, as cumpara fara sa clipesc . Bine, sa nu coste zeci de euro bucata
Pai trebuia sa fie ca al tau?.Oricum tot devon este,si daca cobor la subsol cred ca gasesc si unul care seamana mai mult cu ala pus de tine. Numai bine...
Hai ca merge netu ca naiba de vreo saptamana,din cate imi aduc aminte corpul aluia se invartea pe ax si il puteai folosi fara vartej,am prins ceva cu el prin 91 -92 la Hobaia.