empthy_cluster scrie:sa traitzi bine,
fratzilor cred ca aceasta discutzie referitoare nu duce nici unde, nu cred ca are un deznodamant constructiv, este doar o contrare de orgolii, adevarul CA DE OBICEI ESTE UNDEVA LA MIJLOC,,
cred si este parerea mea personala nu vreau sa se supere nimeni; ca afirmatzia ca unu este vobler si unu nu este nu cred ca sta in picioare sau nu am intzeless eu binedaca se vorbeste de un vobler minnow de 1.5 cm si slim binentzeless ca nu poate fi floating parerea mea, daca se vorbeste de un fat de 1.5 cm poate fi si floating parerea mea, din ceea ce am vazut la amandoi in galerie voblere micro sunt unul fat sau shad de 1.5-2cm si la alalalt o goanga (vobler!!) de 1.5-2 cm , daca v-atzi fi referit la minnouri de 1.5 cm cred ca discutzia nu se lungea atat pe aceasta tema dar si un minnow poate sa nu fie slim poate fi mai lat si chiar si atunci cred ca se poate ajunge la unul floating, afirmatzia cu italieni astia ca nu le zik voblere la anumite naluci este exact ca si ungurii care zik RAPALA la orice vobler chiar yo-zuri salmo etc. chestie pura de folcrlor
![]()
sa traitzi bine..........![]()
. de ce nu ai postat mai demult textul asta , poate nu ne mai cramponam atat dadylures scrie:Gerula, acum stau si nu stiu ce sa fac. De lucrat cred ca nu o sa pot lucra cateva zile. Am o bucurie ca am reusit cu NEOBLIGATIVITATEA ASOCIERII de nu iti imaginezi. Astazi am rezolvat si la Trezorerie ce si cum, ca sa ia baietii chitanta... este cea mai mare realizare pe care vreau sa o sarbatoresc dar daca ai stii ca in aceste momente se fac presiuni la greu peste tot sa se intoarca mortu... am convingerea ca nu se mai intoarce nimic.
Sa dea Domnul... oare sa ma bucur acum? unii varsa codrii de sange... oare e bine?
Eu zic ca e bine... intram si noi incet si sigur in Europa...
Înapoi la Momeli artificiale si lurebuilding
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator