adiwolf scrie:chestia cu "secretele" e doar in mintea bolnava a unora care se cred mari lurebuilderi.
ori esti unul foarte bun si taci draqului din gura,fara fite de mare maestru si fara false modestii,
ori esti un tip normal,dornic sa imparta "secretele' si cunostintele sale dar si sa se perfectioneze datorita cunostintelor altora.
m-am saturat de aerele de "fata mare" ale unora care pana la urma sau dovedit a fi niste m..iste
gerula scrie:Ce mi se pare mie de neinteles e tonul cam prea vehement cu care sunt certati cei care nu vor sa zica. Pana la urma, e dreptul lor, nu?
empthy_cluster scrie:radule ca si o regula general valabila daca pot spune asa pentru batai mai marunte lestul de pe cap trebuie sa fie mai greu ca si cel de pe coada+ un unghi de atac al barbetei fata de ochet cat mai mik-- asta ce tzi-am spus este o regula GENERAL VALABILA!!!
Beju scrie:Asi mai adauga eu o categorie de lurebuilderi: cei care fac voblere,nu descopera nimic si asteapta sa le pice totul mura-n gura de la "2- stie ii meserias nu comercializeaza da nu spunde nici de al dreaq ca asa crede el de cuviinta (aiurea rau)"-citat din Empty.![]()
AdiWolf are si el la randul sau mare dreptate. Rar apare la acest topic o informatie noua,pentru ca predomina cei care comercializeaza.(radubug,dady,gene). Acestia din urma,imi lasa mie impresia si imi cer scuze daca gresesc, dau "foarte putzin din casa". Daca stau bine si rasfoiesc acest topic, constat ca cei ce comercializeaza au umplut topicul de poze cu voblerele lor,iar de dat au dat doar inf pe care le stiam deja multi dintre noi.
Craciun fericit!
P.S.: Nu fac parte din categoria celor care vand. Daca e vreunul aici care sustine ca i-am vandut vre-un vobler sa ridice mana sus.

radu_bug scrie:bejule sa stii ca am mai dat cate ceva din casa ca sa zic asa dar nu pe forumul asta . din cauza catorva considerente de pe topicul celalalt cu sinking versus floating am zis ca nu mai postez aici. am mai postat aici dar in mesaje private si oricare ma intreaba ceva in privat aici ii raspund (daca stiu ) cu placere . in schimb pe alt forum is mult mai activ , si nu numai eu .
\Gerula scrie:
In plus, mai e un lucru: n-o sa vezi ca vine cineva sa "dea din casa" din proprie initiativa, zicand "hai sa ma spovedesc pe forum".
Beju scrie:E adevarat ca Gerula poate sa creada pe cine doreste insa el nu e o parere avizata. In sensul ca nu a facat probabil vreun vobler niciodata. Ceea ce ma uimeste pe mine este faptul da Dadi sustine tampenia asta ca ar fi imposibil,mai ales ca de fiecare data scoate in evidentza cei 30 de ani experientza. E drept acuma ca cei 30 de ani de exp. fara net pot echivala undeva la 3 ani cu net,dar asta e alta poveste.
Rolul lui Gerula pe acest topic nu poate fi decat unul de moderator,pentru ca altfel ar fi offtopic.
Pace!
Gerula scrie:...... Sincer, oameni tip cainele lup, cu privirea inteligenta dar care nu se pot exprima, nu-si prea au locul pe un forum de genul asta. Ei poate chiar stiu bine niste lucruri, dar nu fac decat sa se umple de frustrare, vazand cum altii marcheaza puncte pentru ca sunt capabili sa-si astearna ideile in scris.
Înapoi la Momeli artificiale si lurebuilding
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator