Gerula scrie:Ca fericit proaspat posesor (dupa o pauza de cativa ani) de Abu Uto, imi pun problema sa matritez acasa niste linguri similare, pentru uz propriu. Cine a mai facut operatiunea este binevenit sa dea sfaturi.
horiafhc scrie:Poti sa pui o poza cu lingura ?
Am impresia ca daca e exact modelul pe care il banuiesc eu,are un amic o matrita de genul acesta. Poate poti sa pui poze frontala si laterala ca sa vad exact curbura ei.
Astept !
kuintautti scrie:utö e ceva considerat deja clasic ... mai am citeva prin fundul cutiei... dar sincer consider crocodil mai eficace la cumetre ca sa nu mai spun ca , calitativ sint super ( am si de peste 10 ani si am dat cu ele in apa sarata.... inelele si ancorele ruginesc cu timpul... lingura nu ! )
Gerula scrie:Daca le faci individual cu ciocanul e chiar trist cand pierzi una. Eu ma gandeam mai degraba la facut matrita pentru stantat la cald.
kuintautti scrie:utö e ceva considerat deja clasic ... mai am citeva prin fundul cutiei... dar sincer consider crocodil mai eficace la cumetre ca sa nu mai spun ca , calitativ sint super ( am si de peste 10 ani si am dat cu ele in apa sarata.... inelele si ancorele ruginesc cu timpul... lingura nu ! )
gene3004 scrie:dureaza mult probabil. dupa primele zece probabil ca scade considerabil timpul. problema e zgomotul ....
Înapoi la Momeli artificiale si lurebuilding
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator