nope

iar cu fishshop e nasoala treaba.din cate am inteles caius e cam plecat pe la mare de ceva timp si magazinu e cam varza in ultimul timp.am cautat un premier ML la ei si m-am lovit de un zid.pt un magazin care e reprezentanta st.croix in romania e de rau.am intrebat acolo cam pe cand se preconizeaza si tanti de acolo a ridicat din umeri zicand ca nu se stie.daca cautam nush ce lanseta de nu se cumpara mai ziceam dar un kkt de premier.si in plus cand se face importul se aduce numai o bucata din fiecare? iar in leghatura cu matritele 1 an si jumatate m-am chinuit si am tot trecut pe acolo sa caut un do-it anume.dupa aproximativ 20 de drumuri l-am gasit in final pe caius si se pregatea sa faca comanda pt import.a fost foarte amabil si mi-a comandat 2 modele pe care le-a pus de o parte si am lasat numarul de telefon.treaba e in felul urmator:daca face comanda iti aduce fara probleme,daca nu trebuie sa insisti si sa astepti pana se face comanda(nervi multi si insistente la greu).si in plus mai e durere de cap si cu carligele.acuma de exemplu pe stoc nu mai sunt eagle claw decat 3/0 si 4/0.marfa care se comanda se termina foarte repede din pacate.
PS am luat un bullet jig si roud head jig
PS1:pe siteurile nemtesti(nu imi aduc acuma aminte unde) am vazut o gramada de modele dar nu sunt asa de usor de utilizat ca si cele do-it(nu au maner propriu si trebuei sa folosesti un fel de protectie-manusi ceva si am auzit ca ar fi dificil de utilizat)daca ai ocaziua se merita incercat si in plus cred ca se fac si pt greutati mari