kuintautti scrie:dragos74 scrie:ma ai luat-o pe urmele lui Luci care una doua ii amintea de vinuri lui Kinta
stai asa ca nu m-am prins !
io cu Luci n-am bagat nici un pariu si nu tin minte sa-mi aminteasca de ceva vinuri ...
cu Miky am bagat si sa rezolvat , cu Calone am cistigat o sticla de troscau si o punga di bumboane... dar nu au sosit inca...![]()
si mai am un pariu " in desfasurare " cu Eugen...atit !
dragos74 scrie:maaaaa....sabite nu avatei ....dar e adevarat ca uneori noi prindem sabite cat avatii![]()
dragos74 scrie:maaaaa....sabite nu avatei ....dar e adevarat ca uneori noi prindem sabite cat avatii![]()

Gerula scrie:Cine s-a ofticat domle? Poate cel mult Tavi, dar ultima oara cand am verificat el nu e mai multi
.
Tavi scrie:Gerula scrie:Cine s-a ofticat domle? Poate cel mult Tavi, dar ultima oara cand am verificat el nu e mai multi
.
Gerula, nu e prudent sa te bagi intre glumele unora. Exista riscul sa nu intelegi.
buldo scrie: Oamenii mai trebuie sa glumeaca, tu cand povestesti cu un amic, nu schitzezi nici un zambet? nu faci nici o gluma cat timp vorbesti?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator