SF scrie:...Oricum , ai facut deja un prim pas , faptu ca recunosti ca ai dat cu 3 muste la buldo

SF,
pacatosi suntem toti sau am fost la viata noastra,...
io n-am sustinut o clipa ca m-am nascut ingeras cu lanseta de fly in mana,... era si greu pe vremea lui ceasca sa pui mana pe o scula de aia, ca nu se gasea...
de fly m-am apucat de vreo 35 de ani, si primul meu bat era Custom made, dintr-o joarda de-aia de bambus de Obor pentru fixisti, cu noduri, iar snurul cel mai perfect era o ata chirurgicala de o anumita grosime...
sper sa nu ma intrebi acuma cum mi-am aranjat inelele pe blancul ala ca nu mai imi amintesc

cert e ca am pus pe el cate am avut
pasiunea pentru fly m-a gasit gata pescar, dadeam pe atunci si la alte stiluri, asa ca o vreme le-am amestecat, ce sa-i faci...
deci nu numa' buldo am bagat ci si spinn la greu pe vremea aia, dar aveam si ce prinde pe atunci,... cand ma duceam in delta eram singuru turist pe vapor, si era de-ajuns sa am la mine 3 piscoturi si doua linguri fara coada din argintaria lu' mama... nu trebuia sa car cu mine un dulap cu voblere si plastice plus table la greu, cum fac astia de-acuma si se intorc cu o poza care mai are nevoie de Adobe photoshop ca sa o poata arata la lume...
revenind insa la fly si la pacatele noastre, important e ca m-am dat pe brazda, mult timp inaintea altora, si a trecut atata timp de cand calcam pe langa fly incat io zic ca faptele alea s-au prescris de mult

a ramas doar avantajul ca io-mi pot permite sa nu fiu departe de subiect inclusiv cand se discuta chestii de-astea fumate de toata lumea cum is buldo si spinnul