O fi in materie de IT (zicea chiar si el) dar daca si-ar face galerie foto pe vreun site de pescuit cred ca pe 99 % din privitori i-ar trece tot felu de trairi si frustrari.Gerula scrie:Nu cred ca-i o curiozitate pe care sa ai ocazia sa ti-o satisfaci prea curand, omul e zero in materie de IT.
.............Cramponarea de mandibula deformata nu are nici un rost,pentru ca am vazut destule poze si filmulete cu exemplare capturate in faza asta si oricum, a prins si cu gura normala, precum si gramezi de alte specii.Apucarea mustelor de catre somonii cu mandibula deformata se poate trece alaturi de alte fenomene piscicole neelucidate ,cum ar fi apucatul jig-urilor cu gusha de catre fitofagi..Gerula scrie:Jedi, cu gura asa deformata ca in pozele postate de dumitru, somonul nu mai poate apuca musca oricat ar incerca![]()
![]()
.

Jedi scrie:Apucarea mustelor de catre somonii cu mandibula deformata se poate trece alaturi de alte fenomene piscicole neelucidate ,cum ar fi apucatul jig-urilor cu gusha de catre fitofagi.
Gerula scrie:Daca intereseaza pe cineva cat de jos a putut sa cada bietul dumitru, uitati-va pe acest screenshot in care i se adreseaza lui rasulescu folosind, umil, apelativul "sefu".
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator