Primii pasi in flyfishing

La muste. Artificiale, desigur.

Re: Primii pasi in flyfishing

Mesajde Gerula pe Ianuarie 21st, 2009, 3:03 am

Eu zic ca e mai bine asa, nu? :D :lol:
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde allspark pe Ianuarie 22nd, 2009, 3:08 pm

Ma, eu as vrea sa vad cum ar arata forumul lui Dumitru :roll: .
allspark
membru nou

Mesajde Gerula pe Ianuarie 24th, 2009, 9:56 pm

Nu cred ca-i o curiozitate pe care sa ai ocazia sa ti-o satisfaci prea curand :lol: , omul e zero in materie de IT.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 25th, 2009, 8:10 pm

In schimb insa, binetul kuntakinte are niste trairi de numa-numa :lol: :lol: :lol:

Mi se atrage atentia ca face clabuci la gura pe forum la rasulescu, cum ca ma iau eu de el impreuna cu clona :lol:. E atat de prost ca nu se intreaba unde era "clona" :lol: cand ma certam aici cu el :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Ianuarie 28th, 2009, 5:15 am

Gerula scrie:Nu cred ca-i o curiozitate pe care sa ai ocazia sa ti-o satisfaci prea curand :lol: , omul e zero in materie de IT.
O fi in materie de IT (zicea chiar si el) dar daca si-ar face galerie foto pe vreun site de pescuit cred ca pe 99 % din privitori i-ar trece tot felu de trairi si frustrari. :D . Io mi-am promis ca atunci cind cresc mare,o sa fiu bogat si cu mult timp la dispozitie, o sa cutreier continentu asta in lung si lat sa-i dau peste nas la Dumitru cu pozele mele :lol: Pina atunci am grija sa mi se echilibreze lansetele light cu mulinete de 1500 si sa nu mi se ingroape firul pus in X in dril cu bibanii cu gura mica si mare:lol:
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde Gerula pe Ianuarie 28th, 2009, 12:43 pm

Lasa pozele alea cu somoni in utima faza de deformare a gurii, despre care zicea ca i-a luat la musca :lol: :lol: :lol: . Sau, de fapt, nu le lasa, cauta si tu prin literatura de specialitate si vezi ce zic autorii despre comportamentul pestelui in situatia aia. :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Laurentiu pe Ianuarie 28th, 2009, 1:55 pm

cand sunt la depunere, nu pun gura aia stramba nici pe voblere de aur solzate cu briliante... daramite pe o amarata de musca
acu..e drept...ca la cum fierbe apa de ei pe locurile de urcat si de depus...poate sa ii iei la japca!
"cea mai mare realizare a diavolului a fost sa-l convinga pe om ca nu exista"
Laurentiu
trecut prin multe

Locaţie: Bucuresti- ghencea...civil

Mesajde Jedi pe Ianuarie 28th, 2009, 2:21 pm

Cind sint la depunere urca pe riuri nu? Si acolo asteapta toti pescarii sa-i vineze,nu in ocean.Logic.Am filmulete dintr-o emisiune ce se tine pe aici cu somoni cu gura foooarte deformata ce pun gura al naibii pe voblere.
Jedi
hârşit în rele

Mesajde Laurentiu pe Ianuarie 28th, 2009, 3:08 pm

mda...valabil in estuare...la varsarea raului...
dar metamorfoza completa nu e acolo...
la unii dureaza doua -3 saptamani de urcare pana ajung in locurile de depunere...
iar pe depunere...nu mananca
sau National Geographic , Le peche, etc sunt incompetenti
"cea mai mare realizare a diavolului a fost sa-l convinga pe om ca nu exista"
Laurentiu
trecut prin multe

Locaţie: Bucuresti- ghencea...civil

Mesajde Gerula pe Ianuarie 28th, 2009, 4:07 pm

Jedi, cu gura asa deformata ca in pozele postate de dumitru, somonul nu mai poate apuca musca oricat ar incerca :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 29th, 2009, 11:34 pm

Daca intereseaza pe cineva cat de jos a putut sa cada bietul dumitru, uitati-va pe acest screenshot in care i se adreseaza lui rasulescu folosind, umil, apelativul "sefu" :lol: .
Ataşamente
pupinkurinte.JPG
o limba adanca de la dumitru
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Ianuarie 31st, 2009, 3:12 am

Gerula scrie:Jedi, cu gura asa deformata ca in pozele postate de dumitru, somonul nu mai poate apuca musca oricat ar incerca :lol: :lol: :lol: .
.............Cramponarea de mandibula deformata nu are nici un rost,pentru ca am vazut destule poze si filmulete cu exemplare capturate in faza asta si oricum, a prins si cu gura normala, precum si gramezi de alte specii.Apucarea mustelor de catre somonii cu mandibula deformata se poate trece alaturi de alte fenomene piscicole neelucidate ,cum ar fi apucatul jig-urilor cu gusha de catre fitofagi.. :o :dance:
Jedi
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Ianuarie 31st, 2009, 10:29 am

Jedi scrie:Apucarea mustelor de catre somonii cu mandibula deformata se poate trece alaturi de alte fenomene piscicole neelucidate ,cum ar fi apucatul jig-urilor cu gusha de catre fitofagi.

Absolut de acord, dar exista o maaaree diferenta: eu n-am pretins nici o secunda c-a dat fitofagul cu gusa "din agresivitate" :lol: :lol: :lol:

Ma mir insa ca nu comentezi fenomenul prin care "rebelul" :lol: Dumitru a ajuns sa i se adresseze lui radulescu folosind apelativul "sefu" :lol: . Cred ca-i cea mai gretoasa transformare vazuta vreodata :roll: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Ianuarie 31st, 2009, 4:57 pm

S-a mai adresat astfel si mai demult, cind nu punea nimani problema lingusirii, e doar o expresie.In postul respectiv lua apararea lui Taicanoe de fapt. La nea Jean ii spunea "nashule", la Tudor " nea Tudore" sau "salut boierilor", sint doar expresii...
Jedi
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Ianuarie 31st, 2009, 7:30 pm

Gresit, sunt expresii si expresii :lol:. Nu i te adresezi cu "sefu" unui nimic ca radulescu, decat daca esti intr-adevar ultimul om.
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Ianuarie 31st, 2009, 9:31 pm

Gerula scrie:Daca intereseaza pe cineva cat de jos a putut sa cada bietul dumitru, uitati-va pe acest screenshot in care i se adreseaza lui rasulescu folosind, umil, apelativul "sefu" :lol: .

nu mai vad eu bine sau titlul topicului e "Primii pasi in flyfishing" ? ce legatura are are postul respectiv cu fly-ul ?
:lol:
Gerula pentru postul de mai sus ar trebui sa-ti dai macar un avertisment :lol: pentru ca esti total off topic
vezi de ce nu e chiar foarte bine sa interpretam regulamentele la sange si selectiv ?

PS
recunosti ca ai gresit ?
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 31st, 2009, 9:48 pm

Nu :D

Am zis clar, de la inceput, ca offtopic e cand dai ca nuca-n perete cu caramida din bancul trecut, nu cand discutia curge in mod natural intr-o singura directie.

Cu altceva ai insa dreptate, si anume ca discutia asta nu-si are rostul aici. De fapt, nu-si are rostul in general, eu zic ca omul ala si-a dat arama pe fata pentru cine are ochi sa vada, asa ca, din punctul meu de vedere, nu prea are rost sa mai continuam pe linia asta. Cine vrea sa-i spuna "sefu" lui radulescu :lol: are unde s-o faca, si e clar ca nu-i pe aceeasi lungime de unda cu forumul asta.
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Februarie 2nd, 2009, 4:13 am

Mie mi se pare foarte firesc ca tendintele de rapitor sa se manifeste tot timpul,indiferent de cum a devenit mandibula la un moment dat. Si cred ca e foarte usor ca un streamer pe cirlig de 8 (destul de maricel) odata atacat ,sa se agate undeva,mai ales spre colturile gurii unde unghiul deschiderii e mai mic.
Jedi
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Februarie 2nd, 2009, 1:24 pm

Mai, am inteles ca vrei sa fii avocatul lui kuntakinte :lol: . Nu-i bai, ca si-asa nu se mai uita nimeni la el de cand s-a facut pres in fata lui radulescu, dar macar incearca altceva, nu pe asta cu somonul ;). Nu de alta, dar probabilitatea sa-l agate intamplator carligul nr 8 :lol: :lol: :lol: de gura e cam mica :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Februarie 3rd, 2009, 1:46 am

Ma gindeam inaintea postului anterior ca o sa se interpreteze clasica faza cu avocatul, :lol: da vad ca-i prea tirziu. "Pres in fata lu Radulescu".....haida de....exagerezi enorm.La cite banari are si la citi le-a dat cu flitu ,asta-i chiar o afirmatie puerila. Parca el te-a aparat primul la penultima banare pe Rapitori.Daca tu n-ai invatat ca nu-i frumos sa-i vorbesti de rau pe morti si pe banati :lol: :lol: :lol: ,eu am retinut aspectul asta, atunci :oops:
Jedi
hârşit în rele

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Flyfishing