multumesc, dar nu e cazul sa imi iei apararea.
multa lume s-a convins ca gerula nu are nevoie de explicatii ci de tratament de specialitate.
in plus eu insumi nu dau doi bani pe parerea lui desi ma balacareste pe-aici.
nu te mira ca el nu gaseste nimic jignitor in faptul ca-i numeste pe altii oi, e cioban.
de aceea se si plange ca e nedreptatit, ca la luci pe site si-a furat-o de la toti si a primit in cele din urma ban,
uitand cu lejeritate ca inca de la primul mesaj acolo i-a facut pe toti la gramada niste prosti.
despre ce fel de jurnalist este, ce sa mai vorbim, se vede de la o posta cat de obisnuit este sa se informeze inainte de a debita copilarii.
lasa-l sa creada ce vrea, nu are sens sa-ti pierzi vremea.
jenibilis,
nu-mi amintesc sa-ti fi dat reteta de chiftele, deci de unde stii tu ce valoare gastronica au avut pestii aia?
ti-am spus deja ca nu am de gand sa pierd vremea ca sa-ti arat in ce hal bati campii si nu ma intereseaza sa intru la tine pe site sa comentez nimic, oricat de mult te-ai milogi si oricat m-ai vana pe alte situri sa-mi dai la gioale.
PS:
se scrie demult, deci legat.Gerula scrie: 1. La momentul la care am ... ei isi spalau de mult rufele in public.
PPS:
Gerula scrie: Dragos74 ala nu e vreun fomist....sigur are ce pune pe masa indiferent cat de mult o bea
dragos nu bea. aplica regulamentul daca esti asa corect, da-ti singur ban pentru postare de informatii false.
in loc de concluzie, te rog noteaza ca m-am plictisit si sa fac misto de tine. m-ai plictisit.
BISHTI™