Oameni si oi, sau povestea Club Fly Bucuresti

La muste. Artificiale, desigur.

Re: Oameni si oi, sau povestea Club Fly Bucuresti

Mesajde eugen pe Februarie 11th, 2010, 3:18 pm

nea jeane,

multumesc, dar nu e cazul sa imi iei apararea.
multa lume s-a convins ca gerula nu are nevoie de explicatii ci de tratament de specialitate.
in plus eu insumi nu dau doi bani pe parerea lui desi ma balacareste pe-aici.

nu te mira ca el nu gaseste nimic jignitor in faptul ca-i numeste pe altii oi, e cioban.
de aceea se si plange ca e nedreptatit, ca la luci pe site si-a furat-o de la toti si a primit in cele din urma ban,
uitand cu lejeritate ca inca de la primul mesaj acolo i-a facut pe toti la gramada niste prosti.

despre ce fel de jurnalist este, ce sa mai vorbim, se vede de la o posta cat de obisnuit este sa se informeze inainte de a debita copilarii.
lasa-l sa creada ce vrea, nu are sens sa-ti pierzi vremea.

jenibilis,

nu-mi amintesc sa-ti fi dat reteta de chiftele, deci de unde stii tu ce valoare gastronica au avut pestii aia? :lol:

ti-am spus deja ca nu am de gand sa pierd vremea ca sa-ti arat in ce hal bati campii si nu ma intereseaza sa intru la tine pe site sa comentez nimic, oricat de mult te-ai milogi si oricat m-ai vana pe alte situri sa-mi dai la gioale.

PS:
Gerula scrie: 1. La momentul la care am ... ei isi spalau de mult rufele in public.
se scrie demult, deci legat.

PPS:
Gerula scrie: Dragos74 ala nu e vreun fomist....sigur are ce pune pe masa indiferent cat de mult o bea

dragos nu bea. aplica regulamentul daca esti asa corect, da-ti singur ban pentru postare de informatii false. :lol:

in loc de concluzie, te rog noteaza ca m-am plictisit si sa fac misto de tine. m-ai plictisit.
BISHTI™ :arrow:
eugen
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 11th, 2010, 3:28 pm

Nea Jeane, sper ca te-ai lamurit si tu ca nu exista posibilitatea unui dialog civilizat cu acest personaj. Din nou, singurele lucruri pe care l-a avut de spus sunt niste insulte. (nostim e totusi ca s-a chinuit vreo ora sa le scrie :lol:)
Cum forumul asta nu e cloaca lui Luci, unde injuraturile sunt la liber, se impune o pauza de 24 de ore pentru eugen. Nu ca i-ar folosi la ceva, dar sa aplic totusi regulamentul si sa nu-i dau ban permanent din prima.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Jean Scurtu pe Februarie 12th, 2010, 8:42 pm

Adrian,

Ti-am spus(parerea mea) ca nu era cazul sa te ocupi tu de clubul de fly al bucurestenilor si sa-i lasi sa-si rezolve ei problemele..Noi am mai discutat si pe messenger problema asta si exact ca-n fizica "la orice actiune corespunde o reactiune",dar din pacate totul s-a denaturat ajungandu-se la jigniri din ambele parti.

Eu intru pe forum sa ma destind,sa mai invat ceva,dar topicul asta nu mi-a facut placere de loc;nu suntem noi in pozitia sa-i judecam pe altii ca nu acesta e rolul forumului.

Te respect si eu dar asta nu inseamna sa fiu neaparat de acord cu tine.Eu oricum prin postarile mele la acest subiect am spus ce am vrut sa spun si nu mai vreau sa postez nimic pe acest topic.

Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"
Jean Scurtu
hârşit în rele

Locaţie: Houston,Tx.

Mesajde Gerula pe Februarie 12th, 2010, 9:03 pm

Crede-ma ca iti inteleg perfect pozitia.
Cu un singur amendament: nu vad sa-l fi jignit eu undeva pe eugen pe acest forum. Si chiar si in cloaca lui Luci i-am zis "de dulce" mult dupa ce el isi pusese gascuta de cativa insi sa ma faca in fel si chip. A, ca am fost de acord cu Gabrielle cand i-a facut oi pe cei care s-au luat dupa eugen fara sa judece cu mintea lor, asta e deja alta discutie.

Discutia despre rolul unui forum e mai ampla, dar eu cred sincer ca n-are rost sa ne uitam in alta parte cand in jurul nostru se intampla asemenea lucruri.

Cat despre eugen, relevante pentru caracterul lui sunt incapacitatea de a purta un dialog, recursul cvasiinstantaneu la insulte/amenintari, si totala dependenta fata de aprobarea/sustinerea gastii. Sunt convins ca destul de curand imi vei da dreptate in legatura cu acest personaj.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 13th, 2010, 3:24 am

Delirul final al lui eugen a ajuns unde-i era locul, la Circul Globus

Simptomatic pentru cazul asta este, asa cum i-am spui si lui nea Jean, faptul ca, in fata unei critici formulate civilizat si cu argumente, singurul lucru pe care l-a putut face eugen, pe doua forumuri, a fost sa recurga la injuraturi/jigniri samd. Vreme de aproape doua saptamani, a fost pur si simplu incapabil sa formuleze o singura idee din care sa reiasa ca n-as fi avut dreptate in cele scrise la inceputul acestui topic, ca l-as fi criticat pe nedrept etc. In schimb, a ales sa se comporte ca un golanas de duzina. Cum spuneam, face fiecare ce poate.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Martie 1st, 2010, 6:39 pm

Va vine sau nu sa credeti, dar povestea nu s-a terminat. Ofticati de faptul ca Gabriele, Mircea Marginean, Octavian&Co si-au infiintat legal clubul, pechinezii iar au inceput sa latre isteric. Nu am timp acum sa va arat ultimele iesiri in decor, revin mai tarziu sau, in cel mai rau caz, maine :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Martie 2nd, 2010, 4:15 pm

Cum promiteam :D , aveti mai jos epilogul povestii cu clubul de fly Bucuresti. Ofticati la culme de faptul ca oamenii aia au infiintat legal Carpatica Fly Club, pechinezii s-au napustit isteric, dar au furat-o urat, din lipsa de sustinere :D .
Ataşamente
gherasie.JPG
gherasie1.JPG
gherasie2.JPG
gherasie3.JPG
gherasie4.JPG
gherasie5.JPG
Gerula
Site Admin

Anterior

Înapoi la Flyfishing