Daca vreti sa vedeti cum arata alba-neagra in comertul online dati click pe screenshot: unele produse costa X lei cand vizualizezi categoria, dar pretul sare la x+10% daca dai click pe produsul respectiv
Si faza se repeta la o gramada de produse.
the end scrie:Eram la tine cu SOTO (il cunosti?) in peroada cind va bateati joc de George Minculete si de Ghimi, pe forumul tau si ti-am spus " Maa, nu e frumos, se vede clar ca tu conduci discutia si ii pui pe baietei sa "delireze", la care tu mi-ai raspuns: "Da ma, io l-am sunat pe eugen sa facem mishto de Georgel ca e prost" si de Ghimi "ne ridem putin si noi".(no coment). TRAIASCA MIShTO-UL.
ma bag in seama .atata adevar exista in ce scrie THE END si SHOCO ca nu va vine sa credeti.toti trei,cei numiti inainte si "subiectul"au primit diverse sfaturi de la mine,(nu sant guru)(dar s-ar putea sa fiu ?) el,subiectul,a fost instruit de mine ,la un moment dat,ce ,cum,de ce se mananca vama,eu,"inocentul"creznd ca ajut mica comunitate a muscarilor.eroare capitala,totul a fost transformat in ce se vede.toti trei sant clujeni,shoco adoptat,dar botezat de noi clujeni .ar mai fi multe de spus dar e noapte..........
the end scrie:Gerula, trebuie sa-mi cer scuze pentru limbajul meu injurios vis-a-vis de ceea ce am scris in primul meu post, pe primul meu forum din Romania, dar ATIT !
eugen scrie:
tot in acest topic exista si citatul catre situl unde pot fi gasite mesajele intregi cu toate calomniile aduse la adresa lui luci si afacerii lui de catre shoco, paul sas si un al treilea tzuptzup aflat la 500km de arad dupa spusele proprietarului sitului.
va las sa gasiti singuri mesaje similare scris de luci, sau de mine au alt "cretin din gasca de gunoaie si scursuri" la adresa afacerilor acestor oameni...
Pentru ca nu am un news letter pt produsele din shop si pentru ca mai multi legatori ma intreaba ce e nou am hotarat sa fac aici un mic post cu ce apare nou in shop si ce urmeaza sa mai apara
Inainte de toate vreau sa va spun ca reducerile din shop la diverse produse vor fi pe o perioada de maximum o saptamana. Vor fi reduceri substantiale la capete de stoc dar si cand apare cate un produs nou - pentru promovare.
Tin sa subliniez ca de exista un produs care nemultumeste clientul din varii motive, acel produs se poate returna imediat si ori va fi inlocuit, ori se poate lua altceva ori se poate returna banii. Pentru mine e important ca fiecare sa fie multumit de ceea ce isi achizitioneaza din shop.
Rezultatul ca acel produs e ca nu se mai vinde si in plus risc o reactie adversa fata de acel brand si fata de mine ca rep al acelui brand. Adica ar fi ceea ce se cheama - ifurtul propriei caciuli!
Apoi este in shop expres scris ca orice lucru care nu multumeste poate fi returnat! Despre ce vorbim aici??
Apoi orice sfat pe care l-am dat l-am oferit prin prisma cunostintelor mele si am spus : eu asa fac, eu asa stiu si niciodata nu am spus: "asa trebuie, asta e adevarul, numai asa merge"
Reprosuri ca de ce fac asa si nu altfel, , ca de ce vand un lucru sau ca de ce il promovez in anume fel, ca de ce fac tabara de fly sau de casting ca de ce vine TVR la taberele mele, sau ca am invitat pe nu stiu cine - eu stiu ca e o tara libera, si oricine poate face ce vrea atata cat timp respecta legile tarii
Cam astea sunt lucrurile si la ineptii spuse la rautate nu am ce sa comentez.
Am lucruri mai bune de facut o fata de crescut ( nici aici nu am nevoie de lectii de educatie si cum sa imi cresc fata si cum sa am grija de familia mea ) decat sa ascult sau sa citesc diverse lucruri vehiculate pe net.
So,din punctul meu de vedere fiecare sa zica ce doreste, eu imi voi vedea mai departe de ale mele, legatul meu de muste, de amicii mei si de pestii mei. Nu sunt Basescu sa fiu suportat de toata lumea, cine vrea citeste ce scriu, cumpara daca ii place ceva si se bucura de viata lui. Asa cum vreau si eu sa ma bucur de cei apropiati mie
In ce priveste diversele atitudini si caracterizari, comportamente si spuse aiurea le va cataloga si caracteriza societatea. Fiecare reactioneaza cum crede de cuviinta. Din punctul meu de vedere adresarea si acelecuvinte folosite sunt jignitoare si ofensatoare. Asta e reactia mea si mai mult nu am ce sa spun decat ca e mult sub nivelul meu pentru a da atentie acelor lucruri
eugen scrie: sa ne miram ca nu-si pune si el niste intrebari? ca nu i se pare nimic dubios de ce insii aia nu-i fac deloc conversatie pe acolo? ca nu vede ca aia doar au dat cu kko si s-au carat? neee, n-are sens.
la eforturi intelectuale mintea hodinita risca sa cedeze nervos...
flyfisher vj scrie:observ ca va pricepeti la pesti mari mai scrieti ca di ce nu leam dat drumu acum am inteles de ce voi nu prindeti pesti mari ......pt ca nu are rost sa va obositi sa scoateti ca e mai greu asa ca voi prindeti maruntis ca asta pune botu la orice si nici nu trebuie eliberat ca ala nu depune atatea icreaha ca sa vezi ma ce sai faci eu nu stiu sa muscaresc asa eu am luat si 7 peste 30cm la o partida asta va roade
![]()
mai mereti ma..........la pescuit si nu va mai fie ciuda ca voi nu prindeti ca daca comentati ce prind alti pe forum nu invatati nimic
![]()
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator