Luci Vasies, aparatorul traistarismului si japcuielii in fly

La muste. Artificiale, desigur.

Re: Luci Vasies, aparatorul traistarismului si japcuielii in fly

Mesajde Gerula pe Februarie 16th, 2010, 5:09 pm

Surse bine informate mi-au semnalat ca tacticile carciumaresti folosite de Vasies nu se rezuma la dijmuirea pachetelelor :lol: .

Daca vreti sa vedeti cum arata alba-neagra in comertul online dati click pe screenshot: unele produse costa X lei cand vizualizezi categoria, dar pretul sare la x+10% daca dai click pe produsul respectiv :lol:

Si faza se repeta la o gramada de produse. :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
teapa.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde the end pe Februarie 20th, 2010, 1:23 am

Ma numesc Paul SAS.

PENTRU vasies cu v mic in tot textul.
Rapuns la : Email si Telefon

Ma subestimezi draguta!
LET'S PLAY!!!!!!!!
Ca tot ai pus papuselele sa latre la mine!

Gerula, trebuie sa-mi cer scuze pentru limbajul meu injurios vis-a-vis de ceea ce am scris in primul meu post, pe primul meu forum din Romania, dar ATIT !

D-le vasies, iti raspund respectuos, nu, ca si data trecuta. ( Nu-ti venea sa crezi, vasiesule, asa-i, tare tare faza, BOOoooo-YAH, crazy isn't it? I can do better!!).

Ne crezi pe toti timpiti, asa-i ? JUBILEZI ca scriu din nou ? nu cred.

Baiete, nu-ti raspund la telefon de o luna si tu nu intelegi de ce, ca, de unde nu-i, NU-I !! Desi, stii bine ce faci, doar te prefaci ca nu intelegi. NOI DOI NU vorbim de mai mult de un an, DOAR, comunicam (la anumite intinlniri sa nu stricam atmosfera) din motive de socializare, nu de prietenie .
Mai ai un prieten bun al tau cu care nu mai vorbesc si doar comunic, pe care l-ai prostit total, nu este numai parerea mea, ( si imi pare rau ) si care, din pacate, nu isi da seama ca tu l-ai tras in jos rau, rau de tot si continui sa faci asta, dar inca iti este loial 100% si, pina la urma, este alegerea lui.

Poblemele mele, cu tine personal, au inceput de multa vreme si au devenit imperative de vreo 5 luni : vis-a vis de atitudinea ta in ceea ce priveste pescuitul la musca, in Romania, cu felul in care prabusesti pescuitul la musca in Romania ca sa traiesti tu bine; iti faci lobby si te absolvi de oricine are alte pareri decit tine, minti si ranesti oameni de valoare care te-au ajutat sa ajungi unde ai ajuns, indepartezi oameni care doresc sa inceapa sa pescuiasca la musca.
Eram la tine cu SOTO (il cunosti?) in peroada cind va bateati joc de George Minculete si de Ghimi, pe forumul tau si ti-am spus " Maa, nu e frumos, se vede clar ca tu conduci discutia si ii pui pe baietei sa "delireze", la care tu mi-ai raspuns: "Da ma, io l-am sunat pe eugen sa facem mishto de Georgel ca e prost" si de Ghimi "ne ridem putin si noi".(no coment). TRAIASCA MIShTO-UL.

Pe forumul tau existati 5,6,7 baietei care va sustineti unul pe altul in aberatii si la misto, referitor la pescuitul la musca, fly tying, rodbuilding in Romania si tot ceea ce inseamna asta.
Detalii, numai daca ajungem la extrem.
Da, ai fost primul din noua generatie care pareai serios in ceea ce priveste mediatizarea pescuitului la musca in Romania (Ghimi era ocupat cu doctoratul, eu eram plecat din tara, Georgel tocmai terminase facultatea) adica, ai ajuns un formator de opinie in ale pescuitului la musca si era bine; asa credeam si eu, si Ghimi credea la fel, ca va fi ok , ca, esti ok, ca trebuie sa te ajutam sa promovezi, sa faci treba. SI TU CE FACI ? tu cu baieteii racolatii (loiali 100% sa-ti tina business-ul, dar, ei nu stiu asta), ii capacesti pe toti care au ceva de spus. Adica cei care au scris acolo pe forumul tau ideile lor, fara sa faca pe grozavii, doar ca sa spuna ce cred, nu sunt buni, daca nu impartasesc conceptul GURU vaseus.

Aaa, vi se pare voua "Guru & baieteii", ca toti ceilalti fac pe grozavii ? ; TU vasies TREBUIA SA MODEREZI DISCUTIA, NU SA DAI BAN, BAN dupa BAN si sa-i excludeti umilitor pe cei care intra pe forum si au o idee, o informatie diferita, sau chiar o intrebare/afirmatie stupida; va place sa va laudati, sa va aplaudati voi intre voi, sa aveti trairile voastre si doar atit; ceea ce este OK pina la urma; da, e mai simplu sa faceti un interviu cu cel care vrea sa intre in "asociatie" si daca nu e bun nu mai pierdeti vremea cu el pe forum.
Ce cred eu despre tine este ca TU ai orgoliul cel mai mare si cei care te sustin, majoritatea, nu isi dau seama ca tu ii conduci si ii innebunesti, daaar si Guru Bivolaru are milioane de discipoli.
Poate ca asa se incepe si daca te gindesti repede si bine poate faci o noua aripa, sau inventezi noul YOGA FLY FISHING alaturi de baieteii tai.
Sa revin. IMAGINEA DATA DE TINE, GURU lucian ADMIN, asupra forumului tau este aceeasi cu cea a oamenilor care scriu pe el, este ceea ce le induci tu sa scrie, (telefoane, etc), seamana cu tine 100%; coincidenta este prea mare.
De ce ai inchis forumul vasiesule, (era tactic ? nu cred ); cred ca iti este rusine sa vada lumea ce se intimpla cu adevarat pe forumul tau, in spatele lui ( de altminteri, este acelasi lucru si pe site-ul tau: minciuna ,furt pe fata, inselatorie,bateie de joc, etc.). Chiar trebuie sa va bateti joc consistent si cu temeinicie, rautate si cu subiectivism de oricine vine cu o idee sau cu ceva nou, ca si cum, voi acei citiva sunteti detinatorii adevarului absolut si intelegeti totul, de la fly tying, fly fishing, la rodbuilding si tot ceea ce inseamna pescuit la musca, iar ceilalti suntem cei mai mari si periculosi looser-i, nimeni in drum, desi pe majoritatea nu ii cunoasteti.

Injumatatirea materialelor o pot confirma o gramada de oameni; eu cunosc 8 in Cluj si cred ca mai gasesc in tara o seama de oameni pe care i-ai "facut" oameni, la care le-ai vindut, si le vinzi, doar jumatati, pachete incepute, ceva total diferit fata de ceea ce au comandat etc. STIU inclusiv magazine.
Dar poti sa o faci inca o vreme, pentru ca, deocamdata, in tara noastra clientul nu este educat, nu are experienta, si nu are cunostinta de cantitatea care ar trebui sa fie intr-un plic, mai ales daca pe plic nu se specifica acest lucru si mai ales daca cumpara prima data. Ce Dumnezeu, m-ai facut si pe mine, dar nu pentru mult timp, pentru ca eu, ca si oricare legator pasionat cu adevarat, tinem minte tot si eu te-am prins cind am cumparat a doua oara, din alta parte. De fapt te-am prins cu mult timp in urma, stiam ceea ce faci, dar eu nu cumparam de la tine si nu ma interesa.Trebuia sa strig acum 2 ani, dar am crezut ca esti OK.

Mai este ceva despre cinstea ta, platitor de taxe, impozite si dobinzi la banci si cu copil mic de crescut. Facturile tale de import? ( incomod,nu?)
Marfa de calitate indoielnica, vanduta; wader-i cu care ai frustrat cel putin 10 oameni ?(aprox. 70 milioane vechi) ; erau copti si toti erau sparti.
Mustele facute de tine si vindu-te drept Devaux (ai incercat sa-mi vinzi si mie, MIE, care stiu stilul fiecaruia dinte noi, vorbesc, noi, cei pe care-i cunosc) si cind ti-am spus " Ma tu ce incerci sa faci cu mine", Ai spus o chestie mare " OFF FIR-AR SA FIE, NU MI-AM DAT SEAMA" dar, INAINTEA MEA VINDUSESI ACELEASI MUSTE DE FATA CU MINE LA DOI PRIETENI COMUNI" , pot sa dau numele oamenilor, la care ai dat aceste muste drept muste Devaux si, EI TE-AU CREZUT, DAR, HABAR NU AU, NICI IN ZIUA DE AZI, CA AI FOST "SUPER DOMN" CU EI.
Deocamndata cosider ca nu trebuie sa dau nume si detalii.

In concluzie

Baga-te in politica! AI STOFA ! LASA PESCUITUL LA MUSCA CA NU AI TIMP DE EL.
the end
membru nou

Mesajde the end pe Februarie 20th, 2010, 1:48 am

TODAY WILL BE A GREAT DAY !!!!!! BUT NOT FOR EVERYBODY....
the end
membru nou

Mesajde the end pe Februarie 20th, 2010, 3:51 am

NU CREDEA-TI CA VOI REVENI PE ACEST FORUM CU UN POST NOU .
Sa vedeti ce urmeaza ?!??!!!!??!!???! totul la concret, daca trebuie, TREBUIE ca se cere omu'.
the end
membru nou

Mesajde Gerula pe Februarie 20th, 2010, 10:44 am

the end scrie:Eram la tine cu SOTO (il cunosti?) in peroada cind va bateati joc de George Minculete si de Ghimi, pe forumul tau si ti-am spus " Maa, nu e frumos, se vede clar ca tu conduci discutia si ii pui pe baietei sa "delireze", la care tu mi-ai raspuns: "Da ma, io l-am sunat pe eugen sa facem mishto de Georgel ca e prost" si de Ghimi "ne ridem putin si noi".(no coment). TRAIASCA MIShTO-UL.

q.e.d. , ca sa zic asa. Fenomenul "coteciorul cu pechinezi", in toata splendoarea lui :roll: .

Adevarul e ca se vedea cu ochiul liber cum executau baietasii comanda, le-am zis-o si acolo in fata. Au un timing excelent :lol:, primesc ordinul si in interval de 2 minute posteaza 3-4 insi chestii similare.
Gerula
Site Admin

Mesajde the end pe Februarie 20th, 2010, 4:26 pm

A, da asa este bineinteles, GURU vasies nu are OUA sa scrie ceeea ce gindeste.El pune pe altii.(baieteii)
Cred ca are o frica teribila sa se implice pe fata.
Si pina la urma asa e frumos, sa-i pui pe altii la inaintare (sau nu?) si tu ramii curat adica cel putin teoretic ai imagine fata de cei care nu te cunosc personal.
the end
membru nou

Mesajde Gerula pe Februarie 20th, 2010, 5:43 pm

Tentativa asta a lui de a parea "curat, uscat" :lol: in vreme ce pechinezii cacă toate colturile forumului nu are ca rezultat decat faptul ca tot mai multi au inceput sa-l dispretuiasca. Asta pentru ca, totusi, cardasia e cat se poate de evidenta.
Gerula
Site Admin

Mesajde dadrian pe Februarie 21st, 2010, 1:49 am

ce spuneam mai devreme, :whistle: ma bag in seama .atata adevar exista in ce scrie THE END si SHOCO ca nu va vine sa credeti.toti trei,cei numiti inainte si "subiectul"au primit diverse sfaturi de la mine,(nu sant guru)(dar s-ar putea sa fiu ?) el,subiectul,a fost instruit de mine ,la un moment dat,ce ,cum,de ce se mananca vama,eu,"inocentul"creznd ca ajut mica comunitate a muscarilor.eroare capitala,totul a fost transformat in ce se vede.toti trei sant clujeni,shoco adoptat,dar botezat de noi clujeni .ar mai fi multe de spus dar e noapte..........
dadrian
membru nou

Mesajde George pe Februarie 22nd, 2010, 2:42 pm

Salutare la toata lumea,
In primul rand trebuie sa precizez faptul ca am fost si eu "clujean" vreo 8 ani. In acesti 8 ani pot sa spun ca am observat "evolutia" scumpului si minunatului domn lucica vasies si am putut sa-mi dau seama ce fel de om este, precum si de tacticile sale faimoase de a face bani murdari si de a invata pescuit de la unii sau altii, inclusiv de la mine.
Mi-am dat seama cine este "maestrul" vasies (ma scuzati dar mi s-a defectat tasta "shift") in momentul cand acesta a pretins ca eu aveam datorie o suspecta suma de bani, destul de mare, student fiind la vremea aceea. I-am platit evident acea suma ca deh, daca omul spune inseamna ca asa e, dandu-mi seama mai tarziu insa de furtisagul domnului vasies, tactica murdara practicata de altfel si cu alti prieteni de pescuit, de a da materiale pe imprumut, pe care le plateam la o luna doua, dupa care daca mai cumparam ceva, venea o suspecta datorie din urma pe care cine dracu o mai tinea minte :doh:
De ceea ce se spune la adresa mea pe forumul "suprem" de pescuit la musca, nu mai comentez ca mi-e greata, faptul ca sunt "mic" si cred ca se refera mai degraba la kilograme :P
Imi pare rau pentru ce-i ce inca musca momelile lui vasies dar imi pare bine ca numarul celor care isi dau seama este in crestere si ca romanul se desteapta chiar si daca este in ultimul ceas.
Am inteles ca Ghimi (al naibii "Shift", numai la literele "v" si "l" nu functioneaza) nu vrea sa comenteze la adresa lui vasies, mi se pare un gest de lasitate, pentru ca de el a abuzat cel mai si cel mai mult. Destepta-te omule si scrie ca nu patesti nimic :doh:
George Minculete
George
membru nou

Mesajde Gerula pe Februarie 22nd, 2010, 3:10 pm

Salut George si bine ai venit pe forum.

Nu prea am timp acum sa postez mai mult, dar o sa revin mai pe seara, din cate am vazut tot mai multi muscari si-au dat seama si cine-i vasies (intr-adevar cu v mic) si cat de abjecta e gascuta de pechinezi pe care acesta o mana la inaintare. Cele doua sunt strans legate, pentru ca, dupa cum ati observat si voi, pe de o parte e vasies, care aplica niste tactici comerciale foarte apropiate de escrocherie, iar pe de alta parte e gascuta de latrai, care incearca sa-l acopere in orice situatie.

Din cate mi s-a povestit au incercat sa aplice scenariul si pe niste forumuri de afara, unde vasies isi mai insira taraba, iar pechinezii, cu conturi cu nume englezesti, spuneau chestii gen "you can't find cheaper stuff" :lol: . Cum spuneam, revin mai pe seara, acum sunt putin prins.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 22nd, 2010, 9:17 pm

Bun, daca am promis am promis. Desi va spun sincer ca mi-e si sila sa ma mai uit la cotetul lui vasies, pur si simplu mizeria morala a gascutei de pechinezi isterici e mult prea mare.

In concluzie, poate n-o sa va vina sa credeti, dar fix pechinezii care montasera un topic de injuraturi/insulte la adresa mea se declara acum, pe vreo noua pagini :lol: , atinsi strafundul fiintei lor de panselute nevinovate de faptul ca Paul Sas a postat aici un mesaj mai dur la adresa lor. Mesaj pentru ale carui derapaje si-a cerut de altfel scuze

the end scrie:Gerula, trebuie sa-mi cer scuze pentru limbajul meu injurios vis-a-vis de ceea ce am scris in primul meu post, pe primul meu forum din Romania, dar ATIT !

Pe scurt, avem de toate, pechi eugen care-l ameninta pe Paul Sas, cativa tembeli care declara ca ardelenii sunt naspa iar regatenii sunt revolutionarii in flyfishingul romanesc, amaratul de Tavita care s-ar baga si el in seama etc etc. Numai ca treaba a devenit atat de stravezie, incat mai multi useri i-au luat la suturi pe pechinezi. Inca de la inceputul topicului :D .

In toata tarasenia asta cel mai haios fiind de departe insa dragos74, ecoul lui eugen, care a uitat subit ce topic de insulte/injuraturi deschisese cu manuta lui, si il face pe Paul Sas lipsit de caracter pentru vorbele adresate gascutei de pechinezi.

Prima transa o aveti in attachments. Serios vorbind, nici nu stiu ce dispretuiesc mai tare la indivizii astia: ipocrizia aproape vomitiva, lasitatea, abjectia cu care insira minciuni, lipsa totala de caracter sau prostia?

Topicul ar trebui sa fie de interes si pentru cei care, asemeni lui nea Jean, refuzau sa creada ca in spatele amenintarilor comic-grotesti ale pozarului se afla de fapt tot eugen. Care na, nu mai putea acum repeta schema, asa ca a iesit cu textele de cartier in nume propriu.
Ataşamente
001.JPG
002.JPG
003.JPG
004.JPG
005.JPG
006.JPG
007.JPG
008.JPG
009.JPG
010.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 22nd, 2010, 9:44 pm

Daca ati terminat de citit prologul, putem trece la partea I, pe care as boteza-o partea patologica.

Deschidem cu o postare de senzatie a userului parintele, stiti, baiatul ala care ma ameninta ca-mi face si drege. Ei bine, acest ins care traieste intr-un apartament de doua camere cu nevasta, un dulau de 40 de kile, doi pudeli si cateva pisici :o , a ajuns la concluzia ca eu as fi nebun cu acte :D .

Sincer, in ziua de azi e greu sa mai apreciezi sanatatea mentala, dar parca, totusi, nu asta e personajul in masura sa o defineasca, nu? :lol: And the best is yet to come.
Ataşamente
011.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 23rd, 2010, 9:39 pm

Dupa ce ati apucat sa va cruciti de aceasta mostra de nebunie pura, sa trecem la lucruri mai serioase. Avem in attachment o capodopera a lui eugen, prin care practic se autodenunta :lol: . Dupa cum ati observat in prima serie de mesaje, un user de acolo il intrebase, corect, ce-l mana pe el in lupta contra lui Paul Sas, din moment ce acesta nici macar nu-l nominalizase in vreun fel. Ei bine, iata ce are de zis eugen, personaj, nu-i asa, neimplicat in cotcariile/escrocheriile/hotiile lui Vasies:

eugen scrie:
tot in acest topic exista si citatul catre situl unde pot fi gasite mesajele intregi cu toate calomniile aduse la adresa lui luci si afacerii lui de catre shoco, paul sas si un al treilea tzuptzup aflat la 500km de arad dupa spusele proprietarului sitului.

va las sa gasiti singuri mesaje similare scris de luci, sau de mine au alt "cretin din gasca de gunoaie si scursuri" la adresa afacerilor acestor oameni...

Bolduirile imi apartin. Cu alte cuvinte, eugen a sarit sa-l ameninte pe Paul Sas pentru ca acesta a demascat felul in care Vasies dijmuieste pachetelele. Screenshot in attachment, sa nu creada cineva ca pun de la mine.

P.S. Pechinezii, loviti de disperare, lanseaza acum apeluri patetice spre muscarii care au postat aici, ceva de genul "puteti sa ne injurati cat vreti, dar nu la Gerula" :lol: Indivizii astia nici acum nu inteleg ca simplul fapt ca eu n-am nici afacere in domeniu, nici club, nici nu vand scule de pescuit la liber samd asigura aici exact climatul de libertate a opiniei care lipseste din cotetul lui Vasies.
Ataşamente
012.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 24th, 2010, 6:10 pm

Baiatul asta tot nu pricepe ce importanta e neimplicarea economica a adminului cand este vorba despre dispute intre persoane care au interese comerciale. :lol:

Argumentul lui e ca Shoco, George si Paul Sas vand si ei scule/accesorii de fly, nu conteaza unde scriu. Fals, penibil de fals, cam ca tot ce posteaza eugen in ultimul timp. Oamenii astia au acceptat o dezbatere pe terenul unuia care nu are nici cel mai mic interes in domeniu. Unde nu s-a sters/editat vreodata vreun post, si unde oricine si-a putut exprima liber punctul de vedere cata vreme n-a dat-o pe injuraturi/amenintari. Si unde n-a asmutit nimeni haite de pechinezi isterici pe aia care aveau alta opinie decat adminul.

Daca ar fi scris pe forumurile/siturile lor, era simplu sa se spuna a, pai nu ma duc sa-l contrazic pe site-ul lui.

Puteti vedea in attachment toata splendoarea "argumentatiei" acestui acolit al escrocului dovedit Vasies. Limbajul de mahala e bonus, evident.

P.S. "Argumentul" lui, daca i se poate spune asa, chiar si cu ghilimele, e ca oamenii astia au venit aici sa injure pentru ca nu vroiau sa faca asta la ei. Cred ca poate compara oricine spusele lui Shoco, Paul Sas si George cu revarsarea de dejectii din cotetul lui Vasies, disponibila in numereoase screenshoturi. Asta-i caracterul lui eugen, n-ai ce-i face.
Ataşamente
pechi.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Shoco pe Februarie 25th, 2010, 1:32 am

Si pentru a demonstra INCA ODATA ca tot ce am scris si eu si altii mai sus , este ADEVARAT, adminul incognito Vasies simtindu-se cu musca pe caciula si vazand cu lacrimi in ochi cum ii fug clientii scrie in disperare de cauza :

Pentru ca nu am un news letter pt produsele din shop si pentru ca mai multi legatori ma intreaba ce e nou am hotarat sa fac aici un mic post cu ce apare nou in shop si ce urmeaza sa mai apara
Inainte de toate vreau sa va spun ca reducerile din shop la diverse produse vor fi pe o perioada de maximum o saptamana. Vor fi reduceri substantiale la capete de stoc dar si cand apare cate un produs nou - pentru promovare.
Tin sa subliniez ca de exista un produs care nemultumeste clientul din varii motive, acel produs se poate returna imediat si ori va fi inlocuit, ori se poate lua altceva ori se poate returna banii. Pentru mine e important ca fiecare sa fie multumit de ceea ce isi achizitioneaza din shop.

Pentru tine e important pe dracu.Zi saru`mana ca nu ti-au trimis clientii OPC-ul pe cap ca sa ai bani de lapte praf.
Daca te-a durut undeva de prietenii tai, cum poti sa minti cu nesimtire sa spui ca iti pasa de clientii tai, aceeasi clienti pe care i-ai tepuit cu varf si indesat ?

Deci, ce mod mai penibil de a fugi dupa clienti ?

Omule, daca nu te pricepi, de ce o faci si mai mult ,de ce tii neaparat sa dai lectii cum se face ?
Daca vroiai sa oferi din start un serviciu de calitate, nu faceai gainariile care le-ai facut.

Acum singurul lucru care ti-a mai ramas este sa pozezi pe victima si sa storci niste lacrimi din ipostaza celui lovit .

Rezultatul ca acel produs e ca nu se mai vinde si in plus risc o reactie adversa fata de acel brand si fata de mine ca rep al acelui brand. Adica ar fi ceea ce se cheama - ifurtul propriei caciuli!
Apoi este in shop expres scris ca orice lucru care nu multumeste poate fi returnat! Despre ce vorbim aici??
Apoi orice sfat pe care l-am dat l-am oferit prin prisma cunostintelor mele si am spus : eu asa fac, eu asa stiu si niciodata nu am spus: "asa trebuie, asta e adevarul, numai asa merge"
Reprosuri ca de ce fac asa si nu altfel, , ca de ce vand un lucru sau ca de ce il promovez in anume fel, ca de ce fac tabara de fly sau de casting ca de ce vine TVR la taberele mele, sau ca am invitat pe nu stiu cine - eu stiu ca e o tara libera, si oricine poate face ce vrea atata cat timp respecta legile tarii

Cam astea sunt lucrurile si la ineptii spuse la rautate nu am ce sa comentez.
Am lucruri mai bune de facut o fata de crescut ( nici aici nu am nevoie de lectii de educatie si cum sa imi cresc fata si cum sa am grija de familia mea ) decat sa ascult sau sa citesc diverse lucruri vehiculate pe net.
So,din punctul meu de vedere fiecare sa zica ce doreste, eu imi voi vedea mai departe de ale mele, legatul meu de muste, de amicii mei si de pestii mei. Nu sunt Basescu sa fiu suportat de toata lumea, cine vrea citeste ce scriu, cumpara daca ii place ceva si se bucura de viata lui. Asa cum vreau si eu sa ma bucur de cei apropiati mie :)
In ce priveste diversele atitudini si caracterizari, comportamente si spuse aiurea le va cataloga si caracteriza societatea. Fiecare reactioneaza cum crede de cuviinta. Din punctul meu de vedere adresarea si acelecuvinte folosite sunt jignitoare si ofensatoare. Asta e reactia mea si mai mult nu am ce sa spun decat ca e mult sub nivelul meu pentru a da atentie acelor lucruri

Citind aceste randuri , oricine isi da seama ca te crezi si de dai foarte important in continuare.
Pestii tai, prietenii tai,mustele tale, Basescu,cei apropiati tie, viata ta, bla bla bla...
Pe cine intereseaza viata ta ?

Si asta cu " e reactia mea si [...] e mult sub nivelul meu ."
In primul rand tu nu ai nici un nivel.Tu esti de fapt SUB ORICE NIVEL !
In al doilea rand nu ai caracter si verticalitate, deci tu nu esti si nu vei fi probabil niciodata in postura sa impui sau sa fii un exemplu bun.

Vezi ca iarasi sugi biberonul din gura copilului....
Sau asta nu e "mult sub nivelul tau "?!
Shoco
membru nou

Mesajde Gerula pe Februarie 25th, 2010, 2:06 am

Ce faci Shoco, iar il faci de ras pe eugen? :lol: :lol: :lol: Ca abia apucase sa spuna:

eugen scrie: sa ne miram ca nu-si pune si el niste intrebari? ca nu i se pare nimic dubios de ce insii aia nu-i fac deloc conversatie pe acolo? ca nu vede ca aia doar au dat cu kko si s-au carat? neee, n-are sens.
la eforturi intelectuale mintea hodinita risca sa cedeze nervos...

Sunt curios cat o sa mai dureze pana ce si putinii oameni care mai au o parere cat de cat OK despre baietasul asta o sa-si dea seama cate parale face? El saracu' crede ca un forum inseamna ce facea el in cotetul lui Vasies cu gascuta de pechinezi, care latrau impreuna de dimineata pana seara, sa-si faca nitel curaj :lol:

Revenind la Vasies, individul e disperat, pentru ca, in afara gascutei lui eugen nu-l mai sustine nimeni nici macar la el pe forum. Oameni care cumparasera de sume insemnate din magazinasul lui online au inceput sa se intrebe la cate categorii de marfuri se aplica dijmuirea pachetelor, cate produse erau, de fapt, produse mai ieftine cu marca schimbata din poignet in garajul-sediu samd. Din cate am inteles si-a trimis sustinatorii sa-i ia cu binisorul pe toti cei care au postat aici demascandu-i matrapazlacurile, dar rezultatele au fost practic nule :lol: .
Ataşamente
pechi1.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Martie 3rd, 2010, 1:12 am

Pana la urma Lucica, admin incognito, a reusit sa-l enerveze si pe cel mai vocal pechinez :lol: . Adevarul e ca, in momentul in care stii ca ai probleme cu grafomania, nu inteleg cum poti pierde timpul pe un forum unde dispar topicuri intregi dupa cum suna telefonul :lol: :lol: :lol: . Adica totusi, sa vezi cum dispar topicuri in care ai stat sa scrii posturi de 5-6000 de semne, trebuie sa fie cam nasol :D :lol: .

Usor-usor o sa ajunga pana si astia sa aprecieze anumite avantaje de aici :lol: , cum ar fi faptul ca nu s-a editat nici macar un singur post de cand exista forumul (darmite sters).
Ataşamente
lucica adminul.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Attila pe Mai 17th, 2010, 2:11 pm

Povestea continua:

http://www.flytying.ro/forum/viewtopic. ... 121#p47121

Ce bine stau pastravii ala pe patura sau pe chiuveta de bucatarie :)
Attila
membru nou

Locaţie: Floresti

Mesajde Gerula pe Mai 17th, 2010, 2:18 pm

Vezi ca pui link degeaba, ca aia au bagat forumul la secret, ca sa forteze lumea sa se inregistreze, caz unic pe forumurile de pescuit din Romania :lol: :lol: :lol:

Trebuie sa faci screenshot si sa-l postezi aici ca attachment :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Attila pe Mai 17th, 2010, 9:14 pm

flyfisher vj scrie:observ ca va pricepeti la pesti mari mai scrieti ca di ce nu leam dat drumu acum am inteles de ce voi nu prindeti pesti mari ......pt ca nu are rost sa va obositi sa scoateti ca e mai greu asa ca voi prindeti maruntis ca asta pune botu la orice si nici nu trebuie eliberat ca ala nu depune atatea icre :lol: aha ca sa vezi ma ce sai faci eu nu stiu sa muscaresc asa eu am luat si 7 peste 30cm la o partida asta va roade :?: :mrgreen: mai mereti ma..........la pescuit si nu va mai fie ciuda ca voi nu prindeti ca daca comentati ce prind alti pe forum nu invatati nimic :wink: :mrgreen:

Cach & Prajit! ... pe fata frate!
... si totusi nu sterge nimeni mesajul de incurajare :)
Attila
membru nou

Locaţie: Floresti

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Flyfishing