Luci Vasies, aparatorul traistarismului si japcuielii in fly

La muste. Artificiale, desigur.

Re: Luci Vasies, aparatorul traistarismului si japcuielii in fly

Mesajde Gerula pe Februarie 14th, 2010, 10:37 am

Salut si bine ai venit pe forum. Vezi ca Luci deja a pus haita de potai sa spuna ca nu esti Paul Sas, de fapt esti tot Shoco sub acoperire :lol: .

Apropo de injumatatirea materialelor din plicuri, metoda asta de "business" practicata de Vasies, :lol: ,pe care vad ca o demasca deja doi oameni cu greutate in domeniu, seamana izbitor cu "botezarea" bauturii de catre carciumarii din mediul rural :lol:. Doar ca Vasies n-are cum sa puna apa-n plicuri pe post de materiale :lol:

O singura rugaminte: hai sa lasam adjectivele la o parte, cand ai argumente de genul celor pe care le aduci tu pur si simplu nu e nevoie sa ne coboram la nivelul lui Vasies si al haitei lui de aplaudaci.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Shoco pe Februarie 14th, 2010, 12:42 pm

Pana acum vre-un an si ceva era cu suzeta la bot.
Azi se mandreste ca vinde muste pe forumurile englezesti si a ajuns mare expert de referinta.

Recunosc ca nu eu i-am pus bota`n mana , dar i-am aratat ce sa faca cu ea.O lasa demult din mana daca e sa ma iau dupa Moto-ul lui.Pe asta "nu l-a ales" flyfishing-ul.

Imagine
Imagine
Shoco
membru nou

Mesajde Gerula pe Februarie 14th, 2010, 12:52 pm

Era deja clar ce au in comun eugen si luci: caracterul . Si eugen exact asa a facut cu Gabrielle, intai s-a dat bine pe langa el, stil "sefu, era sa aveti o scama" :lol: , si pe urma, cand a apreciat el ca a prins din zbor cam ce era de invatat repede, i-a infipt cutitul in spate si a asmutit haita de potai pe el.

In alta ordine de idei, cica ne invita lucica la el sa ne porcaim cu gascuta de potai :lol:. Asta isi inchipuie ca suntem tampiti sa-i facem lui trafic, in timp ce el sta la butoane si sterge ce nu-i convine :lol: :lol: :lol: . Stai asa ca s-a inregistrat si George Minculete, sa vedem daca le da mana alora din haita sa se contrazica aici cu tine sau cu el, intr-un loc unde nu sterge/editeaza nimeni nici o postare, dar unde injuraturile/insultele/minciunile spuse cu intentie se soldeaza rapid cu un binemeritat sut in cur.

Se poate vedea in screenshot ce le permite lucica alora din haita de pechinezi fiorosi :lol: , imediat ce il deranjaza un user:
Ataşamente
fratii haita.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Shoco pe Februarie 14th, 2010, 1:29 pm

Pentru Gerula e suparat ca nu are drept la opinie pe site si a inceput sa ma califice in fel si chip impreuna cu Shoco au dreptul aici sa spuna ce doresc. Lui Gerula i s-au reactivat drepturile de a posta si de a-si apara opinia.
Shoco are user si citeste cu aviditate orice se scrie pe aici dar nu are curajul sa posteze ci doar reactioneaza in felul lui deja antologic injurand pe toti ( ba scuipa, ba face dreptate, ba hotaraste ce trebuie facut etc. Ar putea sa isi spuna pasul - nimeni nu il opreste dar se pare ca prefera mai mult stilul care l-a consacrat.

Asadar daca au ceva de spus au acest loc, si cui ii place stilul asta de discutii, tot aici il pot citi.

Orice postare in afara acestui topic va fi stearsa :)
Fara injurii si jigniri, doar opinii si pareri

have fun

Deci Gerula, ai auzit ? AI DREPTUL !!!
Adica Vasies iti confera DREPTUL de a participa.Ti se da voie !
Shoco are user.... i-auzi mai..
Deci mizeria asta de om crede ca dupa 2 ani in care mi-a interzis sa postez acolo, ma voi intoarce si totul va fi bine?
Pai cred ca s-a trezit cu spume la gura dimineata cand a vazut ca buda lui de forum e in flacari.
Acum incearca sa o drege pe toate partile...

Mesaj pentru Vasies :
Deci mucosule, baga bine la dibla, ca pe mine nu ma intereseaza cretinismele debitate pe acolo si scopul meu in viata nu e sa iti demonstrez tie ca esti prost.
Tot scrii de stilul meu, de felul meu de a fi, ca injur ca bla bla bla.
Pana una alta in fata numelui meu nu scrie TEPAR,GAINAR,TRAISTARIST,JAPCUITOR,GUNOI etc etc.

Gandeste-te atunci cand o sa iti creasca copilu si o sa rada vecinii de tacsu` cat e de prost ce bine va fi.
Sau tu chiar crezi ca esti vre-un geniu ascuns ?
Shoco
membru nou

Mesajde Gerula pe Februarie 14th, 2010, 1:36 pm

Hai sa pastram un ton mai calm, ca vorba ta, el e ala despre care ies la iveala detalii ca pachetele injumatatite samd :lol:.

Pe mine ma distreaza parlitul de eugen, care-si face singur curaj pe-acolo, postuland ca mi-au tras-o ei, in conditiile in care, in pofida stergerii masive de topicuri, i-am facut in foi de vita pana au urlat in cor dupa lucica adminul incognito sa ma baneze :lol:

Repet, hai sa pastram o exprimare cat mai civilizata, ca asta ii arde la mate cel mai tare: ei urla, fac spume, injura, ameninta, pe scurt latra ca haita la luna, in timp ce aici li se da fix la mir cu ARGUMENTE :D :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde blackmamba pe Februarie 14th, 2010, 5:03 pm

Ma bag si eu !!

Eu nu am nici o treaba cu Luci . Am facut cateva comenzi de materiale la el la magazin . Acum nu stiu , voi ziceti ca nu-i in regula dar din pacate eu nu am gasit alt magazin mai acatari la noi .

Va rog , daca stiti alt magazin mai bun de la noi spuneti-mi si mie , ca tare boala grea m-a lovit cu legatul asta .

Si nici macar nu dau la musca .
blackmamba
trecut prin multe

Locaţie: galati

Mesajde Gerula pe Februarie 14th, 2010, 6:59 pm

Mai, eu cred ca problema nu se pune la modul "voi ziceti", ca vorba aia, orice om poate vedea cu ochii lui daca in plic sunt doua fire sau unui singur... Isi poate pune ala gascuta sa latre pana la ziua si tot nu mai creste inca un fir in plic.

Referitor la surse de materiale cred ca iti poate face shoco niste recomandari.
Gerula
Site Admin

Mesajde blackmamba pe Februarie 14th, 2010, 8:54 pm

OK. Astept . Cat priveste cate pene , fire ar fi normal sa fie intr-o punguta nu stiu ca nu am avut cu ce sa fac comparatie .

Daca gasesc si alt magazin , mai vedem .
blackmamba
trecut prin multe

Locaţie: galati

Mesajde Gerula pe Februarie 14th, 2010, 8:57 pm

Revenind un pic la haita de pechinezi care turbeaza la gard, nimic nu e mai nostim decat momentul in care persoanele mai putin dotate dpdv intelectual incearca sa bage fitile/aplice psihologia inversa/traga sfori/whatever. Pentru detalii dati un ochi pe attachment.

Bietul dragos74 (cunoscut mai degraba ca ecoul lui eugen) se face ca nu observa un lucrur simplu: orice user care a folosit aici un limbaj mai colorat a fost intai atentionat verbal, inainte de a se lua alte sanctiuni. Ca sa ramanem la trecutul recent, pana si "parintele" a avut doua sanse de a-si tempera limbajul, dupa cum se vede foarte clar aici crasma-pescarilor-f10/menajeria-parintelesau-liviu-ene-culturist-de-antu-t636.html .

Diferenta e ca shoco a inteles perfect ca noi avem argumente, in timp ce gasca de latratori a lui luci are doar urlete la luna, si ca nu e cazul sa-si dilueze mesajul prin folosirea unui limbaj neadecvat.

Asadar, ecoul veterinar este rugat sa mai bage o fisa.
Ataşamente
pechi.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde tzuptzup pe Februarie 15th, 2010, 2:32 am

blackmamba scrie:Ma bag si eu !!
Eu nu am nici o treaba cu Luci . Am facut cateva comenzi de materiale la el la magazin . Acum nu stiu , voi ziceti ca nu-i in regula dar din pacate eu nu am gasit alt magazin mai acatari la noi .
Va rog , daca stiti alt magazin mai bun de la noi spuneti-mi si mie , ca tare boala grea m-a lovit cu legatul asta .
Si nici macar nu dau la musca .

deci daca vrei ceva decent si de bun simt, cumpara si de aici: http://www.taimen.com/
au produse ok in materie de calitate, iar ca gama oferita . . . este enorma fata de http://www.flytying.ro
un lucru iarasi bun la ei este ca daca comanzi peste 50 EUR, iti trimit pachetul fara sa platesti taxele de transport.
la oferta asta cu 50EUR pachetele sunt trimise cu posta poloneza. din experienta dureaza cam 4-8 zile pana ajunge la tine.

altfel, daca comanzi sa-ti vina cu UPS te costa vreo 9 EUR (cam 35 RON) indiferent de dimensiunea pachetului si ajunge la tine la usa in 1-2 zile.
tzuptzup
membru nou

Locaţie: bucuresti

Mesajde tzuptzup pe Februarie 15th, 2010, 3:07 am

blackmamba scrie:OK. Astept . Cat priveste cate pene , fire ar fi normal sa fie intr-o punguta nu stiu ca nu am avut cu ce sa fac comparatie .
Daca gasesc si alt magazin , mai vedem .

si ca sa vorbim de calitate si chestii ciudate . . . hai sa-ti dau cateva exemple legate de marfa de la http://www.flytying.ro/
lucruri patite pe pielea proprie.

- bilele de tungsten
am cumparat de acolo bile aurii si negre de 3 mm. aproape la toate a sarit finish-ul de pe ele. si nu dupa zile de pescuit, cam in primele 10-15 minute dupa ce-au atins niste pietre prin apa.
o alta problema e ca din 10 cate sunt in pachet, daca la 3-4 din ele sunt identice fantele/gaurile prin care bagi carligul e bine, ai nimerit un pachet bun.
ia din alta parte si vezi daca intalnesti problemele de mai sus.

- dubbing-uri
cateva din ele sunt prezentate pe site drept Hends, dar cand le primesti au ambalaj de Trout... firma din spatele http://www.flytying.ro
lucru iarasi cel putin ciudat. mie greu sa cred ca Hends vinde dubbing in regim en-gross si reselleri impacheteaza de capul lor.

- carlige de uscata (legat de reimpachetarea produselor):
carligele Daiichi D04 BL - de la http://www.flytying.ro -> http://flytying.ro/shop/shop.php?parent=72&item_id=42
carligele Akita AK 503BL - uite la Taimen -> http://www.taimen.com/mt/product_info.p ... cts_id=177

in poza par identice. din curiozitate am luat din ambele surse marimile 12 si 14.
hai sa-ti zic o faza: sunt perfect identice. sarma are aceeasi grosime, deschiderea carligului e identica, ochiul de care le legi e perfect identic. le prinzi in menghina, tragi de ele si sunt la fel de elastice.
daca nu ma crezi cumpara si testeaza singur.
iti mai sugerez sa te uiti si cat costa, sa faci niste calcule cat costa un carlig in ambele parti, cat ar iesi profit daca le-ai lua tu si re impacheta si sa mixezi asta cu ce a zis the end si Shoco si sa tragi singur concluzii.

pana sa citesc posturile celor doi, am catalogat lucrurile de mai sus drept ciudatenii . . . dar se pare ca e ceva mai mult de atat.

P.S.
sa nu ma intelegi gresit. la flytying.ro sunt si chestii Ok cu care-ti faci treaba. fara discutie.
dar daca produsele din magazinul ala sunt re-impachetate si etc . . . cumparatul de acolo seamana a sponsorizat bisnitza/tzigania.
mai departe, tu alegi ce faci cu banii tai.
tzuptzup
membru nou

Locaţie: bucuresti

Mesajde Gerula pe Februarie 15th, 2010, 10:30 am

Exemplele concrete ne lamuresc cat se poate de bine in legatura cu mentalitatile personajului. Cu alte cuvinte, cumparatorul final, in loc sa ia 25 de carlige cu 2.19 euro adica aproximativ 9 lei , ia 10 carlige cu 5 lei, marfa fiind perfect identica. Ce caracter trebuie sa aiba un reseller ca sa se preteze la asemenea gainarii e clar.

Din chestia cu bilele de tungsten inteleg ca umbla si cu marfa contrafacuta.

Sunt curios ce mai are de zis gascuta de pechinezi isterici, vad ca in coteciorul pe care-l amenajase cu drag Lucica pentru ei s-a cam lasat tacerea.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 15th, 2010, 12:02 pm

Hai ca, in urma celor scrise mai sus, a dat lucica un sut in cotecior si a iesit pechinezul-sef la latrat :lol: . Atata ca-i cam ametit de cate suturi si-a luat in ultima vreme, asa ca fiti atenti ce-a putut da din el :lol: :

eugen scrie:2.19 EUR = 10.76 RON
la cursul de azi BNR
12.5 carlige ar fi costat un pic mai mult de 5 lei.
luci doar 10 bucati la pretul asta, deci e un mare tepar.
mdea.

Nu stiu cum sa va zic, dar eu oricat as inmulti 2.19 euro cu 4.12 cat e azi euro, tot nu-mi iese mai mult de 9.0228 ron :lol: . Stie cineva daca eugen a lucrat cumva ca ospatar? Poate o fi obisnuit sa adune luna in care suntem la nota de plata, si asa i-o fi dat 10.76 :lol:
Ataşamente
pechi2.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 15th, 2010, 12:05 pm

A, daca nu v-ati prins singuri, ne lamureste eugen, cica tzuptzup e clona lui Shoco, ce conteaza ca Shoco scrie din Arad iar tzuptzup scrie de pe IP fix de la vreo 500 de kilometri distanta :lol:. E disperare mare-n coteciorul de pechinezi :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 15th, 2010, 12:58 pm

Ce va spuneam eu ca lucrul cu materialul clientului bate orice :lol: . Pechi-sef eugen s-a dat singur in gat, nu adunase luna, doar pusese TVA-ul de doua ori :lol: . Dati un ochi pe attachment, el luase pretul de pe taimen, inmultise cu cat e euro la BNR si apoi adaugase 19% . Doar ca taimen e site polonez, iar preturile contin deja TVA. Si cum biata Romanica e si ea in UE de vreo trei anisori, cam tot de atunci un cumparator care isi comanda ceva din UE plateste o singura dataTVA-ul, la achizitie.

Sunt curios daca a facut-o din prostie sau ca sa-l scoata pe lucica la vopsea.
Ataşamente
pechi3.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 15th, 2010, 8:03 pm

Disperarea a atins cote maxime in coteciorul pechinezilor. Dupa ce ecoul veterinar a ratat penibil tentativa de a ma intoarce impotriva lui Shoco, acum l-au luat pe el la prelucrat :lol: . Miky/Fario/Buldo?Serbanel chiar ii da sfaturi, e drept cam de sus asa:

miky scrie:.............................
modalitatea prin care ai ales, (pentru ca tu esti cel care a ales) sa va reglati conturile, indiferent cat de vechi sau noi, e neinspirat si nefericit aleasa !
iar fraternizarea cu Gerula, pe forumul acestuia... o grava eroare ! (asupra acestui aspect o sa vina o vreme in care o sa-ti dai seama cu siguranta)
Nu o sa-ti tin o teorie acum sa-ti explic unde gresesti in modul de a-ti regla "datoriile", nici n-o sa-ti reprosez ca, generalizand cand ii faci pe toti "ceilalti" gunoaie, jignindu-i, nu te ridici mai sus de nivelul la care vrei sa-l trantesti tu pe cel pe care il critici ...

.................................

anyway...
daca lucrurile vor continua in felul in care or inceput, nu cred ca vom avea parte de un castigator, ci doar de o gloata de oameni de pe ambele baricade, murdari de noroi si laturi, manjiti din cap pana in talpi, si un singur om fericit de situatie: Gerula ! E singurul care se simte bine in mocirla !
Nu merita pretul, trust me ! sau poate crezi cumva ca-ti va fi benefic tie si biznisului tau ! io sincer ma indoiesc, altfel se castiga piata si intelesesem ca tu stii asta !
in maniera asta, faceti ca flyfishingu' sa devina altceva decat ar trebui sa fie !
in momentul de fata, putem linistit spune ca nu mai e flyfishing ci,... UGLY FLYFISHING !
pacat !
este parerea mea, si nu intentionez sa starnesc sau sa continui vreo polemica... sau sa fac din asta vreun subiect de discutie !
io atat am avut de zis... tu fa in continuare ce crezi tu ca ai de facut !

Sigur ca, vazand ca nu obtine efectul scontat, nu s-a oprit, cum promisese, ci a continuat :lol:
http://www.flyforum.ro/topic8-10.html

Motivul disperarii care a cuprins coteciorul cu pechinezi e simplu: daca meciul asta ar fi fost doar Shoco vs Luci, le-ar fi fost foarte usor s-o scoata la vopsea din latraturi, sustinand ca e vorba doar de un conflict intre doi rivali comerciali. Cum pe mine nu ma poate nimeni banui de interese comerciale in flyfishing sau in pescuit in general, le incurc rau socotelile :D.
Gerula
Site Admin

Mesajde Shoco pe Februarie 15th, 2010, 8:51 pm

Nu stiu de ce Miky incearca sa faca mereu pe arbitrul desi nu l-a pus nimeni.
Daca vreau sa spun ceva pe fata, nu o sa cer voie nimanui.

Va las pe voi sa descoperiti ce`a mai facut micutul vasies, pentru mine lucrurile sunt clare.

Mail patetic :

Salut Paule

tu ai scris chestiile astea despre mine?

flyfishing-f8/luci-vasies-aparatorul-traistarismului-si-japcuiel-t644.html

merci
L

Cand nu mai stii cine e de partea ta si vezi ca ti se ineaca argumentele , ca de fapt Paul nu e Shoco, ca de fapt is mult mai multi si de fapt 50 de useri noi in 3 zile ,inseamna ca problema e in curtea ta.
Esti ceea ce faci Vasiesule.
Iar noi toti stim cine esti si ce ai facut .
Poti sa o intorci pe toate partile, poti sa ne faci pe noi frustrati,scandalagii si invidiosi, dar la sfarsitul zilei tot tu esti ala cu vocea subtire si eticheta de Cârnat.

Si ce e cel mai tragic pentru tine e ca noi toti stim asta.
Si acum o stiu si altii.
Beat that ;)
Shoco
membru nou

Mesajde Gerula pe Februarie 15th, 2010, 9:06 pm

Stii ce e haios? Cand i-am botezat haita de pechinezi isterici am nimerit-o mai bine decat credeam. Exact ca pechinezii, astia ajung sa creada si ei in latratul lor, dupa cinci minute de urlat la luna se cred cel putin lupi alsacieni. Asa si faza cu mailul asta, daca a zis eugen ca tu esti tzuptzup pai inseamna ca esti, ce naiba :lol: . Si daca nu esti tu, mai mult ca sigur ca sunt eu, ce daca azi am aflat prima oara ca exista carligele alea si cat costa :lol: .

Cu Miky treaba e in sfera patologicului, secretara lui CTP a ras cateva luni de pe urma mailurilor pe care i le dadea dementul, tot boscorodind diverse chestii despre mine. "Hai sa-ti arat ce ne mai scrie nebunul tau" a fost slagarul momentului vreme de vreo doua luni, pana s-a prins si amaratul ca nu se intampla nimic. Asa ca iti dai seama cat de capiat e de faptul ca lucrurile nu mai merg pe fagasul "haita de pechinezi vs Shoco" sau "haita de pechinezi vs Gerula". Scriam mai sus, am mai vazut fenomenul asta la rasulescu pe forum, cum se unesc 2-3 insi contra lor, cum pechinezii fug schelalaind in cotecior :lol:.
Gerula
Site Admin

Mesajde Shoco pe Februarie 15th, 2010, 9:34 pm

Incerare disperata :

Incepand cu aceasta seara , site-ul www.flytying.ro contine in codul sursa :

2/15/2010 9:28:31 PM HTTP filter file http://www.flytying.ro/index.php JS/TrojanDownloader.Agent.NSA trojan connection terminated - quarantined
Threat was detected upon access to web by the application: C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe.

Deci, Vasies s-a gandit ca poate ma prinde de coada cu un troian si poate sterge flyforum.ro.
Eu ii urez succes.
Shoco
membru nou

Mesajde Gerula pe Februarie 15th, 2010, 9:42 pm

Screenshotul si discutia mai pe larg despre masurile care trebuiesc luate sunt aici flyfishing-f8/flytyingro-poate-dauna-grav-sanatatii-computerului-t656.html .
Gerula
Site Admin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Flyfishing