Ilie vs miky, meci violent terminat cu impacare generala

La muste. Artificiale, desigur.

Echipament de fly pentru incepatori

Mesajde ilie pe Noiembrie 10th, 2008, 8:01 pm

@Eugen,
Antipatia lui Miky,am simtit-o de ceva vreme, atat doar ca a trebuit sa-l impulsionez sa o arate clar.Asta e,uneori cei de la care te astepti mai putin iti trimit"sagetica".Dar eu nu o fac din doua motive,unu,cu omu'am stat odata la un pahar de vorba si nu se cade,iar doi ,e vorba de acea mizerie in care nu vreau sa intru ...deocamdata :twisted: Asa ca hai sa stam fiecare in banca lui si sa nu ne mai dam sfaturi inutile pe care uneori nici noi nu le credem.Tot respectul ca-ti aperi prietenul,dar eu zic sa ne oprim aici,crede-ma...Asa ca va doresc la amandoi snururi intinse si multa intelepciune. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=bZrBaSXUJyQ&feature=related
ilie
trecut prin multe

Locaţie: sibiu

Re: Echipament de fly pentru incepatori

Mesajde eugen pe Noiembrie 11th, 2008, 11:21 am

eugen
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 11th, 2008, 11:29 am

Lasa-l pe Kafka si da o mana de ajutor :D .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde ilie pe Noiembrie 11th, 2008, 8:07 pm

eugen scrie:http://www.trilulilu.ro/jucatorul/047063c3dc7a7d

:))

Imi pare rau sa aud asta.Depresia si paranoia e nasoala cred,inca o data imi pare rau.Va doresc multa sanatate la amandoi,sper sa treceti peste... :lol: :lol: :lol:
ilie
trecut prin multe

Mesajde ilie pe Noiembrie 11th, 2008, 10:16 pm

Asta daca te referi cumva la boala tipului... :lol: :lol:
ilie
trecut prin multe

Mesajde eugen pe Noiembrie 12th, 2008, 2:49 am

ilie, am inteles ca nu ai inteles nimic, nu tree sa insisti.

umbla frate la sistemu de perceptie, iti fileaza niste lampi in ultimul hal. una iti zice omu si alta intelegi tu.
hai ca incerc sa-ti mai scriu odata ce ti-am mai zis pana acum, de data asa in cuvinte simple si pe limba ta.

1) antipatia lui miky la adresa ta este inchipuire, ala n-are nici o treaba cu tine, nici nu mai scrie pentru ca ii e jena de cat ai fost de penibil.
2) daca chiar te intereseaza pescuitul la musca o sa intalnim pe barajele de la sibiu. am fost odata anul asta si mi-a placut si mai vreau. nu-mi strica sa ies cu tine care esti din zona. ocazie cu care iti ziceam ca vei primi muste moca daca vrei, pot sa-ti arat cum se leaga alea care-ti plac sau cu care prinzi, poti incerca snururi si bete si o sa incerc sa iti explic si iti arat practic tot ce pot sa fac eu in materie de aruncari la distanta daca asta vrei sa inveti. si tot tratament din asta ai sa gasesti si de la baietii care vor veni cu mine, si ei tot maniaci cu muscaritul. si cu scule cu care de asemenea ai sa poti sa dai ca sa vezi cat mai multe si sa intelegi din practica nu din abureli.
3) chiar daca vezi live ce si cum nu garantez ca vei putea sa faci si tu si nici macar ca o sa-ti placa. multora le pare mult prea complicat si nici nu inteleg de ce eu sau alti prieteni de-ai mei preferam sa dam asa chiar si in situatii cand e evident ca nu-i cea mai buna alegere.
4) avatu nu-i chiar cel mai nimerit peste ca sa inveti sa pescuiesti la musca. nici castingul nu e bine sa-l inveti cu clase mari pentru ca-s mai grele si obosesc mana mai repede daca nu ai tehnica ca sa arunci fara efort. sfaturile lui miky erau foarte bune, mai citeste-le odata.
5) poti sa iti iei orice snur si orice varga, nu conteaza, in faza asta tu tree sa inveti sa incarci progresiv un blanc si sa descarci controlat energia din el. lucru care se face si cand lansezi la spinning dar tu habar n-ai acum ca nici cu varga de spin nu stii sa lansezi cat poate ea. si asta iti pot arata daca vrei.
6) nu are sens sa iti descriu in cuvinte pentru ca tu nu dispui oricum de cunostinte ca sa intelegi ce ti-as zice.

lamurit? daca nu, asta e, mai explicit de atat nu stiu cum sa te iau. fire intinse si tie si neaparat sanatate, multa sanatate! :)
eugen
trecut prin multe

Mesajde eugen pe Noiembrie 12th, 2008, 3:00 am

gerula,

eu scriu ce vreau, cand vreau, cand am chef si cum am chef. asa vrea muschiu meu. daca te deranjeaza, cred ca stii tu ce-i de facut. din discutiile despre "buldo", am vazut ca te pricepi la IP_uri si banari. up to you! :D
eugen
trecut prin multe

Mesajde ilie pe Noiembrie 12th, 2008, 9:47 am

Eugen,
La faza cu Kafka,puteam intelege orice,atata timp cat ai ales sa postezi un trilulilu foooaaarte explicit.Poate nu stii,dar Kafka era suferind de o depresie si paranoia cronica.Asa ca puteam alege sa inteleg orice,chiar si un atac la persoana.Asa ca asta cu "pe limba ta","iti fileaza o lampa",eu o pun pe seama aerului de superioritate ce-l emana fly-ul.Astazi trec peste..
Referitor la faptul ca amicul tau nu mai scrie,nu tine,posteaza in continuare la fel de acid cu privire la anumiti spinneri de Olt,care din fericire" au facut cei 7ani",chiar daca la gradinita.Si chiar daca trebuie sa ma repet,o spun iarasi,aceasta persoana nu mai exista.Asa ca hai sa vb. daca vrei despre orice altceva, dar asta e un subiect inchis pentru mine.
Referitor la pescuit,daca vreodata o sa vrei sa pescuiesti in locurile in care merg eu,a-si fi bucuros sa-ti fiu ghid.Oricine din zona care m-a intrebat ceva de lucrul asta am fost deschis ,chiar daca la partida urmatoare a trebuit sa caut alt loc.Nu o sa accept vreodata muste ,streamere sau orice altceva moca.Pentru ce am luat,am platit intotdeauna chiar mai mult decat cerea omu'.Faza cu aruncatul la spinn,chiar nu am priceput-o,dar mai bine,daca o fi o chestie ciudata si nu mai prind nimic? :lol: :lol:
Daca voi alege sa pescuiesc si altfel dupa avat,voi face in asa fel incat sa invat singur.Daca pot,daca nu, asta e,o sa raman la spinn,unde cu "nestiinta" mea am mai multe satisfactii decat altii care au ramas la stadiul de privitor avansat in fly,dar se mandresc cu obletii luati la buldo.Obleti care de fapt sunt hrana avatilor pe care eu ii prind uneori fara sa arunc cat poate lanseta.Probabil e noroc,dar norocul tine cu cei puternici,nu?
ilie
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 12th, 2008, 10:00 am

Ilie, ce pot sa zic, jos palaria pentru raspuns.

Eugene, lasa ma abureala cu IP-urile si banarile :lol: , cat despre asta cu scriu cand vreau, o zici de parca te alergam eu cu parul pe-aici sa te pun la munca :lol:. Normal ca scrie fiecare cand vrea, n-a semnat nimeni contract cu mine sa posteze aici :lol: :lol: :lol:.

La faza de mai sus mi se pare evident ca Ilie nu stia cum e cu Procesul lui Kafka, cred ca trebuia sa-ti pice si tie fisa inainte sa-i scrii chestii gen "fileaza niste lampi" sau "in cuvinte simple". Zau ca te pot lua si eu din Hesse & Co ca sa te pierd pe drum in 20 de secunde, si pe mine probabil ca ma poate pierde unul daca incepe cu mai stiu eu ce post-modernisti frantuji. In ultima instanta e forum de pescuit, chiar daca, evident, mentinerea unui anumit standard intelectual nu strica.

In rest, sfaturile tale sunt bune, mai putin punctul 6, care poate tine la fel de mult si de capacitatea (sau incapacitatea :mrgreen:) ta didactica. Oricat de putin m-as pricepe, mi se pare ca flygfishingul nu e tocmai rocket science, si, daca imi aduc bine aminte, nici tu nu semeni cu Werner von Braun :lol:.
Gerula
Site Admin

Mesajde eugen pe Noiembrie 12th, 2008, 10:48 am

ilie,

nu mi-am dat seama ca ai fi putut decoda atat de abil mesajul ala. de la o scurta piesa din repertoriu' unui tigan shukar, popularizata la greu via radio guerilla, tu ai ajuns la concluzia ca te-am declarat nebun. si chit ca ai luat-o asa, in loc sa ma trimiti la origini, ma iei cu povestea vietii lu' kafka. mda, era probabil logic ca se putea interpreta oricum aveai tu chef. pe viitor voi fi mai atent.

pana una alta, meet tamango.
http://www.youtube.com/watch?v=kQKRvAF9aXc
http://www.youtube.com/watch?v=3kehDfMr ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=g9CPpxmF ... re=related

gerula,

pa!
eugen
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 12th, 2008, 10:51 am

eugen scrie:http://www.trilulilu.ro/jucatorul/047063c3dc7a7d

:))

Indeed :lol:.
Gerula
Site Admin

Ilie vs miky, meci violent terminat cu impacare generala

Mesajde miky pe Noiembrie 12th, 2008, 12:12 pm

Ilie,
Daca tot este un subiect inchis pentru tine, atunci hai sa-l inchidem cum trebuie, ca altfel risti sa ramai cu o imagine despre tine care sa nu-ti mai incapa in oglinda :
Pana acum pe topicurile de fly unde m-am bagat, in singurele conversatii care le-am avut cu tine, io zic ca am fost si bineintentionat si fara rezerve in a-ti oferi sfaturile si ajutorul in masura in care ce stiam io ti-ar fi putut fi de folos,… ba mai mult, cand tu, fiind mai saracut la partea cu simtul umorului, dadeai sa te superi pe buna dispozitie a celorlalti care incercau de asemenea sa te sfatuie fara sa dea din ei prostii tehnice, am incercat sa fiu impaciuitor si sa-ti explic buna lor intentie :
01.11.2008:
miky scrie:“ma Ilie ! acu chiar nu te supara ca sunt sigur ca n-a vrut nimeni sa te ia la misto...”

Deci pana aici teoretic nu ai ce-mi reprosa, si chiar daca te-ai simtit luat in balon pe topicurile de fly, tu care nu uiti si nu ierti, se pare ca totusi ai niste lipsuri in memorie: NU EU TE-AM LUAT IN BALON !
Pe alte topicuri tehnice nu m-am bagat sa incurc lucrurile pe unde nu ma stiu, deci nici pe acolo teoretic nu ai ce-mi reprosa pentru pasivitatea si absenta mea in zona.
Topicurile din Crasma pescarilor, inteleg ca sunt “ for fun”, subiectele pot fi sau nu de pescuit, si cui nu-i place nu intra… nu scrie nicaieri in regulament ca ele trebe sa fie pe gustul lui Ilie, ca poate tineam cont…
Daca tot zici ca:
ilie scrie:“Antipatia lui Miky,am simtit-o de ceva vreme, atat doar ca a trebuit sa-l impulsionez sa o arate clar.Asta e,uneori cei de la care te astepti mai putin iti trimit"sagetica".Dar eu nu o fac din doua motive,unu,cu omu'am stat odata la un pahar de vorba si nu se cade”, …

uite ca o sa iti arat ca de fapt tu esti ala care o comiti:
In mod normal, in virtutea faptului ca ne-am cunoscut, decenta trebuia sa te opreasca sa dai cu mucii in fasole, gratis, la adresa mea (ca si la a altora), pe un topic, creeat for fun, nu de catre mine ci de catre admin, unde nu trebuia sa-ti cer socoteala tie despre ce si cum ma exprim, mai ales ca nu ma exprimam la adresa ta… daca iti repungna subiectul, nu trebuia sa te bagi…
Ai preferat insa gratuit sa “ intri in acea mizerie” de care crezi ca te feresti, crezandu-te pe un piedestal de neatins, si sa arunci cu mucii in toate partile:
- 06.11.2008
ilie scrie:“Pe alt site,multa lume era contrariata de metodele lui Fario,de care el era foarte mandru.Acum o mica parte din ei incearca sa ne spuna ca de fapt el e un tip haios si putin neconformist. “

Nota: o mica parte din ei, adica io si Tavi, care s-a si sezizat la ora respectiva ca ai calcat in strachini

- tot in 06.11.2008
ilie scrie:“Mhh,asta a fost,.. asa, un fel de pleosc jenant.Trist.”

Nota: comentariu gratuit, la adresa mea,...n-aveai de ce te simti ofensat decat daca te identificai cu unii din cei care braveaza intradevar pentru ca doar “imaginea conteaza” Esti unu dintre aia ? daca da, atunci la faza asta, te inteleg !
–in 09.11.2008
ilie scrie:“Se pare ca "aburii tari" pe care-i degaja crasma pescarilor,sau chiar aia reali pe care ii asimileaza in paralel ce bat la taste i-a naucit pe multi.Cam asa a inceput sa se duca dracu si celalalt forum,asa ca G,ori tii nebunii in patratica lor,ori o iau in diagonala si-ti dau sah -mat la tot forumul asta.”

Nota: Rautate gratuita, fara sa ai o justificare sa te bagi ca musca in cacat pe un topic unde nu-ti place subiectul si in care eram on topic, si aveam voie sa ne exprimam for fun… cu sau fara aburi…
Posturile tale au fost facute la date pana la care io vizavi de tine ma exprimasem doar cu sfaturi si bune intentii…
ca ai facut-o cu mine, e una, dar intinzi mucii pe pereti si cu Dumitru, exprimandu-te OFF TOPIC intr-un limbaj de maidan cu capete in gura, si termeni securistici gen: ce stiu io despre tine… alte argumente n-ai… as putea sa-ti spun si eu acum: jenant ! trist ! :
ilie scrie:“Mai K,ce retin eu despre tine e faptul ca ai avut destule contre cu mai multi useri,adevarati pescari dpmv.Ca apoi ai devenit prieteni cu ei e foarte bine,dar acest lucru s-a intamplat dupa ce ai luat vreo doua capete in gura de la ei.Tu vrei sa recidivezi?”

Ca tot vorbeai de amenintari :D

ma intreb daca cumva acum simti si antipatia lui Kuintautti in ceafa, si a altora, pentru care pozele cu cat esti de frumos cu pestele in mana nu tin loc de maniere in felul in care li te-ai adresat, si cum reusesti sa mai deosebesti care antipatie a cui e…
io personal cred ca treaba aia cu simtul umorului care oricum iti lipseste cu desavarsire, nici n-ar fi asa un mare defect, mai degraba cred ca-ti dauneaza tendintele Narcisiste in care crezi ca oglinda si aparatul de fotografiat or facut o pasiune pentru tine, si de aia crezi ca si cand vorbesti e doar o reflectie a personalitatii tale model, in care imaginea ta ocupa tot ecranul , iar backroundul, e vag si nu conteaza…
iti spun io: din anumite pozitii, esti totusi subtire,… se vede in spate…
am stat la masa si am baut un pahar impreuna… da… sincer insa, io la intalnirea aia n-am cazut pe spate si nici n-am ramas marcat pe viata de personlitatea ta de baiat de net, cum sunt convins ca nici tu n-ai cazut pe spate, de emotie ca m-ai cunoscut, lucru firesc de altfel, si care cel mult trebuia sa ne indemne la decenta si respect reciproc,… in ce ma priveste io zic ca ti l-am prea aratat dar n-ai stiut ce sa faci cu el…
altfel, io sunt un om destul de ocupat peste zi, si cand am un pic de timp liber ma mai duc la pesti, sau mai vorbesc cu prietenii, iar probleme pe care sa ma consum am destule, n-am timp de antipatii,… dar pot sa fiu indifferent !
numai bine si sper sa nu ne mai lovim unul de altul
success in fly-ul la Avat !

PS: si mai las-o moale pe aia cu “lasatul de la tine, conciliant cu toata lumea”… faptul ca lumea renunta si nu-si mai pune mintea cu tine, nu trebe sa il socotesti tot la calitatile tale de frumos si destept… ala se aduna altundeva !
miky
membru nou

Mesajde Gerula pe Noiembrie 12th, 2008, 12:29 pm

Daca puneai cel mult 20% din energia folosita la scrierea ultimului post in explicarea pe indelete a motivelor pentru care un incepator trebuie sa aleaga un anumit tip de echipament, cred ca iesea un articol numai bun de postat pe site. :lol:

Tu zici ca n-aveai nici o atipatie pentru Ilie, dar zau ca eu unul sunt dispus sa-i dau o sansa cuiva pentru care n-am nici o antipatie, chiar daca mi se pare ca mi-a gresit cu ceva. Si vorba aia, nu se poate spune ca sunt chiar cel mai iertator si impaciuitor om :lol: :lol: :lol:.
Gerula
Site Admin

Mesajde miky pe Noiembrie 12th, 2008, 1:05 pm

sanse are destule... trebuie doar sa nu recidiveze :D
miky
membru nou

Mesajde ilie pe Noiembrie 12th, 2008, 2:41 pm

Miky,eu de mult nu mi-am mai pus mintea cu tine,dar vad ca tu iti gatui mintea in continuare sa scrii ceva care sa aiba cat de cat o logica.Dar nu-ti iese,uneori cateva cuvinte fac mai mult decat o pagina scoasa din :obscene-buttsway: gandirii.Poate ca ,pentru cineva care intra acum pe forum prima data ,intruchipezi "inteleptu satului".Recunosc,si eu m-am pacalit :oops: .Dar nu esti decat o copie palida a "batranului taran sfatos" de pe prispa casei.Dar unde ai pierdut partea cu batranul sfatos?caci la tine a ramas doar ...taranul.(iar aici ma refer la comportament,nu de alta dar sa nu lasam loc de interpretari.)Vorbesti de Narcis,dar tu nu incerci sa pari un Poseidon al Oltului,doar erai cel mai cel acu ceva timp,nu? :lol: :lol: Cine suntem noi sa-ti clatinam piedestalul,bieti spinneri veniti din gradinita?Hai ca incepi sa-mi devii simpatic,iar eu spre rusinea mea,continui intr-o discutie care nu are nici un fel de legatura cu pescuitul.
PS:Acelasi succes ti-l doresc si tie.
ilie
trecut prin multe

Mesajde dstb pe Noiembrie 12th, 2008, 2:57 pm

Vorbesti de Narcis,dar tu nu incerci sa pari un Poseidon al Oltului

:D

K, Josef K. Kafka. Hesse. Narcis. Poseidon.
Last but not least... ... ... Gerula.

Asta e forum de pescuit??? ;-)

:teasing-whipyellow: :teasing-whipyellow: :teasing-whipyellow:
Dragos B
----------
Centrul Regional de Ecologie Bacau
http://crebc.blogspot.com/
dstb
membru nou

Mesajde Dreamer pe Noiembrie 12th, 2008, 3:15 pm

Asta ma intrebam si eu..
You may say that I'm a Dreamer, But I'm not the only one!!!
Dreamer
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 12th, 2008, 3:25 pm

Acum nu faceti greseala sa credeti ca pescarul nu mai face si altceva decat sa pescuiasca ;).
Gerula
Site Admin

Mesajde Tavi pe Noiembrie 12th, 2008, 5:16 pm

trebe mutate cateva mesaje de aici...
Tavi
trecut prin multe

Mesajde miky pe Noiembrie 12th, 2008, 5:17 pm

ilie scrie:Miky,eu de mult nu mi-am mai pus mintea cu tine,...

cam cat de demult ? ca istoria nostra ii destul de scurta, si sa mor daca am remarcat ... :D
ilie scrie:...dar vad ca tu iti gatui mintea in continuare sa scrii ceva care sa aiba cat de cat o logica.Dar nu-ti iese,...

ce sa-i faci ma Ilie, nu toti avem spontaneitatea ta debordanta :lol:
ilie scrie:...uneori cateva cuvinte fac mai mult decat o pagina scoasa din :obscene-buttsway: gandirii.

de acord cu tine, puteam sa fiu si mai scurt, dar am vrut sa fiu sigur ca ma intelegi,... vad ca n-am reusit, rezultatul e acelasi cu cel pe care il obtineam daca ti le spuneam in cuvinte putine,... totusi, am facut-o si pentru placerea lui Gerula :D

ilie scrie:.Dar nu esti decat o copie palida a "batranului taran sfatos" de pe prispa casei.Dar unde ai pierdut partea cu batranul sfatos?caci la tine a ramas doar ...taranul.(iar aici ma refer la comportament,nu de alta dar sa nu lasam loc de interpretari.)Vorbesti de Narcis,dar tu nu incerci sa pari un Poseidon al Oltului,doar erai cel mai cel acu ceva timp,nu? :lol: :lol: Cine suntem noi sa-ti clatinam piedestalul,bieti spinneri veniti din gradinita?

deh, stiu si io ma Ilie ?
he, he he ... se vede treaba ca te-a durut tare, daca ai ti-ai lasat tu deoparte marinimia-ti nobila si ai inceput sa arunci cu invective, numa' ca sa ai ultima replica,... ei na, stai linistit, stiam ca personalitatea ta nu suporta sa nu aiba ultimul cuvant, chiar daca nu are ce spune... deasemenea stiam ca nu face "bon ton" sa recunosti ca ai gresit,... deci e ok !
acu io zic ca lumea o cam citit si varianta ta si si pe a mea, si fiecare si-o cam tras concluzia pe unde ar fi taranu' ala... asa ca sa-l lasam in pace...
da mah! sa stii ca mi-ar placea sa fiu un Poseidon al Oltului, multe ar fi altfel... da' nu-s ! si n-ai inteles iarasi nimica, nu-i problema, nu sunt singurul care am remarcat treaba asta, io n-am zis ca eram "cel mai cel",.. io am zis ca eram cam singurul pe Olt pe atunci, dar asta nu era meritul meu, pur si simplu pe vremea aia nu erau inca atatia pescari, lumea era prinsa inca in service, iar voi astia tineri erati cu pampersii pe voi, ce dreaqu sa fac ? si da, era mai mult peste ca nu era atata presiune pe el, tu inca n-aparusesi :D

ilie scrie:...iar eu spre rusinea mea,continui intr-o discutie care nu are nici un fel de legatura cu pescuitul.

mda, asa e ! nu prea cadreaza cu statuia ta perfecta de mare pescar C&R-ist de monitor, care nu uita si nu iarta ! uite de-aia io o sa te las in pace de-acuma, nu de alta dar nu vreau sa-ti dau ocazia sa te mai dezminti odata privind caracterul tau marinimos si impaciuitor, tu ala care " ai putea, si ai de unde ca te tine, si-ti iasa"... dar "nu vrei" bineinteles sa te cobori, si o sa-ti ascult sfatul, cu care in mod surprinzator is de acord ca, e mai bine sa o lasam asa cum o picat, asta pana nu incepi sa ai si cu mine maniere de-astea de baiat de oras, educat, gen vorbe despre capete in gura si alte fineturi lingvistice care se poarta numa' in cartierele selecte ale Sibiului
ilie scrie:Acelasi succes ti-l doresc si tie.

Multumesc mult, dar nu intentionez in viitor sa pun accentul pe pescuitul fly la avat :D
miky
membru nou

Următorul

Înapoi la Flyfishing