Ilie,
Daca tot este un subiect inchis pentru tine, atunci hai sa-l inchidem cum trebuie, ca altfel risti sa ramai cu o imagine despre tine care sa nu-ti mai incapa in oglinda :
Pana acum pe topicurile de fly unde m-am bagat, in singurele conversatii care le-am avut cu tine, io zic ca am fost si bineintentionat si fara rezerve in a-ti oferi sfaturile si ajutorul in masura in care ce stiam io ti-ar fi putut fi de folos,… ba mai mult, cand tu, fiind mai saracut la partea cu simtul umorului, dadeai sa te superi pe buna dispozitie a celorlalti care incercau de asemenea sa te sfatuie fara sa dea din ei prostii tehnice, am incercat sa fiu impaciuitor si sa-ti explic buna lor intentie :
01.11.2008:
miky scrie:“ma Ilie ! acu chiar nu te supara ca sunt sigur ca n-a vrut nimeni sa te ia la misto...”
Deci pana aici teoretic nu ai ce-mi reprosa, si chiar daca te-ai simtit luat in balon pe topicurile de fly, tu care nu uiti si nu ierti, se pare ca totusi ai niste lipsuri in memorie: NU EU TE-AM LUAT IN BALON !
Pe alte topicuri tehnice nu m-am bagat sa incurc lucrurile pe unde nu ma stiu, deci nici pe acolo teoretic nu ai ce-mi reprosa pentru pasivitatea si absenta mea in zona.
Topicurile din Crasma pescarilor, inteleg ca sunt “ for fun”, subiectele pot fi sau nu de pescuit, si cui nu-i place nu intra… nu scrie nicaieri in regulament ca ele trebe sa fie pe gustul lui Ilie, ca poate tineam cont…
Daca tot zici ca:
ilie scrie:“Antipatia lui Miky,am simtit-o de ceva vreme, atat doar ca a trebuit sa-l impulsionez sa o arate clar.Asta e,uneori cei de la care te astepti mai putin iti trimit"sagetica".Dar eu nu o fac din doua motive,unu,cu omu'am stat odata la un pahar de vorba si nu se cade”, …
uite ca o sa iti arat ca de fapt tu esti ala care o comiti:
In mod normal, in virtutea faptului ca ne-am cunoscut, decenta trebuia sa te opreasca sa dai cu mucii in fasole, gratis, la adresa mea (ca si la a altora), pe un topic, creeat for fun, nu de catre mine ci de catre admin, unde nu trebuia sa-ti cer socoteala tie despre ce si cum ma exprim, mai ales ca nu ma exprimam la adresa ta… daca iti repungna subiectul, nu trebuia sa te bagi…
Ai preferat insa gratuit sa “ intri in acea mizerie” de care crezi ca te feresti, crezandu-te pe un piedestal de neatins, si sa arunci cu mucii in toate partile:
- 06.11.2008
ilie scrie:“Pe alt site,multa lume era contrariata de metodele lui Fario,de care el era foarte mandru.Acum o mica parte din ei incearca sa ne spuna ca de fapt el e un tip haios si putin neconformist. “
Nota: o mica parte din ei, adica io si Tavi, care s-a si sezizat la ora respectiva ca ai calcat in strachini
- tot in 06.11.2008
ilie scrie:“Mhh,asta a fost,.. asa, un fel de pleosc jenant.Trist.”
Nota: comentariu gratuit, la adresa mea,...n-aveai de ce te simti ofensat decat daca te identificai cu unii din cei care braveaza intradevar pentru ca doar “imaginea conteaza” Esti unu dintre aia ? daca da, atunci la faza asta, te inteleg !
–in 09.11.2008
ilie scrie:“Se pare ca "aburii tari" pe care-i degaja crasma pescarilor,sau chiar aia reali pe care ii asimileaza in paralel ce bat la taste i-a naucit pe multi.Cam asa a inceput sa se duca dracu si celalalt forum,asa ca G,ori tii nebunii in patratica lor,ori o iau in diagonala si-ti dau sah -mat la tot forumul asta.”
Nota: Rautate gratuita, fara sa ai o justificare sa te bagi ca musca in cacat pe un topic unde nu-ti place subiectul si in care eram on topic, si aveam voie sa ne exprimam for fun… cu sau fara aburi…
Posturile tale au fost facute la date pana la care io vizavi de tine ma exprimasem doar cu sfaturi si bune intentii…
ca ai facut-o cu mine, e una, dar intinzi mucii pe pereti si cu Dumitru, exprimandu-te OFF TOPIC intr-un limbaj de maidan cu capete in gura, si termeni securistici gen: ce stiu io despre tine… alte argumente n-ai… as putea sa-ti spun si eu acum: jenant ! trist ! :
ilie scrie:“Mai K,ce retin eu despre tine e faptul ca ai avut destule contre cu mai multi useri,adevarati pescari dpmv.Ca apoi ai devenit prieteni cu ei e foarte bine,dar acest lucru s-a intamplat dupa ce ai luat vreo doua capete in gura de la ei.Tu vrei sa recidivezi?”
Ca tot vorbeai de amenintari

ma intreb daca cumva acum simti si antipatia lui Kuintautti in ceafa, si a altora, pentru care pozele cu cat esti de frumos cu pestele in mana nu tin loc de maniere in felul in care li te-ai adresat, si cum reusesti sa mai deosebesti care antipatie a cui e…
io personal cred ca treaba aia cu simtul umorului care oricum iti lipseste cu desavarsire, nici n-ar fi asa un mare defect, mai degraba cred ca-ti dauneaza tendintele Narcisiste in care crezi ca oglinda si aparatul de fotografiat or facut o pasiune pentru tine, si de aia crezi ca si cand vorbesti e doar o reflectie a personalitatii tale model, in care imaginea ta ocupa tot ecranul , iar backroundul, e vag si nu conteaza…
iti spun io: din anumite pozitii, esti totusi subtire,… se vede in spate…
am stat la masa si am baut un pahar impreuna… da… sincer insa, io la intalnirea aia n-am cazut pe spate si nici n-am ramas marcat pe viata de personlitatea ta de baiat de net, cum sunt convins ca nici tu n-ai cazut pe spate, de emotie ca m-ai cunoscut, lucru firesc de altfel, si care cel mult trebuia sa ne indemne la decenta si respect reciproc,… in ce ma priveste io zic ca ti l-am prea aratat dar n-ai stiut ce sa faci cu el…
altfel, io sunt un om destul de ocupat peste zi, si cand am un pic de timp liber ma mai duc la pesti, sau mai vorbesc cu prietenii, iar probleme pe care sa ma consum am destule, n-am timp de antipatii,… dar pot sa fiu indifferent !
numai bine si sper sa nu ne mai lovim unul de altul
success in fly-ul la Avat !
PS: si mai las-o moale pe aia cu “lasatul de la tine, conciliant cu toata lumea”… faptul ca lumea renunta si nu-si mai pune mintea cu tine, nu trebe sa il socotesti tot la calitatile tale de frumos si destept… ala se aduna altundeva !