Ilie vs miky, meci violent terminat cu impacare generala

La muste. Artificiale, desigur.

Re: Ilie vs miky, meci violent terminat cu impacare generala

Mesajde SF pe Noiembrie 14th, 2008, 5:00 pm

eugen scrie:numa' o data? :)

Aminteste-mi , cind , cum :?

Asta de care va zic , deci faza ; ajung in tara , contact , cum merge pestele , el asa si asa , ma duc la magazin sa iau niste softuri , io iau o culoare , el vrea altele , io-l avertizez ca nu o sa dau cu culorile alea , el ca nu-i bai , ca el numaidecit cu alea , dupa aia rezulta ca alea alese de mine prind ( bulan , ca sa nu mai comenteze Eugen :lol: ) , asa ca-mi ia softurile bulanoase , da cu ele si le pierde ( ultimele in town :evil: ) , si acuma stau si ma uit la ce o ales el :evil: Bine , mai era si modelu , da nu conteaza :mrgreen: Sa nu-l bati pt. asa ceva :D
SF
hârşit în rele

Mesajde eugen pe Noiembrie 14th, 2008, 5:06 pm

nu mah, de ce, facea experimente pe banii tai. mi se pare ok. :))
eugen
trecut prin multe

Mesajde SF pe Noiembrie 14th, 2008, 5:10 pm

Experiente fac vinzatorii din tara pe nervii oamenilor , inca nu am vazut faze din astea , si dincolo o trebuit sa astept dupe unele treburi , insa nu dupa lucruri bazice , o saptamina o trecut ca sa aduca Countdownurile alea killere de avat :shock: , puteau macar sa aiba unu de aratat :evil: , deja o dat canceru pe aici , va fi cam nasol sa mai punctez cu ceva :evil:
Deci esti de acord cu ideea de bataie organizata :lol: :lol:
SF
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Noiembrie 14th, 2008, 6:53 pm

ilie scrie:G:
Faptul ca ai facut un topic special pentru asta e cam D.A.M.p**a.Sau acum vrei sa ne tragi de urechi si sa ne scoti in fata clasei? :lol:Serios,e cam aiurea.

Nu mai, de unde pana unde? Nu ziceati voi sa mut mesajele de acolo? :lol:

Mi s-a parut deplasat sa le pun ca Circ, cata vreme s-a terminat cu impacare generala :D .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde ilie pe Noiembrie 14th, 2008, 9:39 pm

Parca suntem la ginecologie :lol: :lol: si toata lumea gura casca,doar doar o mai auzi un tipat :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=bZrBaSXUJyQ&feature=related
ilie
trecut prin multe

Locaţie: sibiu

Mesajde Gerula pe Noiembrie 14th, 2008, 9:46 pm

ilie scrie:Parca suntem la ginecologie :lol: :lol: si toata lumea gura casca,doar doar o mai auzi un tipat :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Bine ca mi-ai adus aminte, sa va zic bancul ala vechi da bun cu ginecologul de la Copsa Mica :lol:.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde dragos74 pe Noiembrie 14th, 2008, 11:01 pm

SF scrie:Experiente fac vinzatorii din tara pe nervii oamenilor , inca nu am vazut faze din astea , si dincolo o trebuit sa astept dupe unele treburi , insa nu dupa lucruri bazice , o saptamina o trecut ca sa aduca Countdownurile alea killere de avat :shock: , puteau macar sa aiba unu de aratat :evil: , deja o dat canceru pe aici , va fi cam nasol sa mai punctez cu ceva :evil:
Deci esti de acord cu ideea de bataie organizata :lol: :lol:

si intre timp draga SF s-a schimbat si moda ..adica nici macar nu mai merg countdownurile...si mer originalurile...si uite asa ....o sa te uiti tu luuuung ... cum inca ne mai uitam noi dupa lufarii aia la care tot visam de cativa ani..... :think: :think: :whistle:
dragos74
membru nou

Mesajde miky pe Noiembrie 15th, 2008, 9:42 am

Gerula scrie: Mi s-a parut deplasat sa le pun ca Circ, cata vreme s-a terminat cu impacare generala :D .

corect Gerula ! trebuia sa faci o sectiune: "Telenovele sfarsite prost" ... :lol: :lol: :lol:
miky
membru nou

Mesajde SF pe Noiembrie 15th, 2008, 8:01 pm

Originaluri zici tu , o sa vad , desi nu cred :D Magaria ca astia ai mei o trecut toti ( unii au ramas :lol: ) pe crap , nu au mai dat pe riu de un veac si cind ies ajung tot pe locuri colmatate :evil: sau locuri cu 10 m de jungla ( semn bun ) insa imposibil de traversat si pescuit .
Cu lufari o fost nasol peste tot , chiar s-au prins extrem de putini , am multi prieteni care anu asta nu o prins niciunul .
Am zis ca anu viitor , in toamna , poate fac o saptamina , 10 zile pe undeva "aproape" , o sa deschid un topic sa vad niste chestii .
SF
hârşit în rele

Anterior

Înapoi la Flyfishing