Flytying.ro poate dauna grav sanatatii computerului dvs

La muste. Artificiale, desigur.

Flytying.ro poate dauna grav sanatatii computerului dvs

Mesajde Gerula pe Februarie 15th, 2010, 9:25 pm

Dati click pe attachment sa vedeti la ce se poate preta ciorditorul din pachetelele cu materiale, adminul incognito Lucian Vasies. Da, ati inteles bine, daca il criticati pe alt forum, aveti toate sansele ca, atunci cand va logati al el, sa fiti intampinati cu un troian de toata frumusetea. Noroc cu antivirusul , NOD32 e destul de performant :D .

Cei care au conturi acolo ar trebui sa-si puna problema daca vor sa-i faca trafic unui individ care se preteaza la asa ceva.

P.S. Asta se crede si hacker :D :lol:
Ataşamente
flytying virus.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Flytying.ro poate dauna grav sanatatii computerului dvs

Mesajde Shoco pe Februarie 15th, 2010, 9:33 pm

Incerare disperata :

Incepand cu aceasta seara , site-ul www.flytying.ro contine in codul sursa :

2/15/2010 9:28:31 PM HTTP filter file http://www.flytying.ro/index.php JS/TrojanDownloader.Agent.NSA trojan connection terminated - quarantined
Threat was detected upon access to web by the application: C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe.

Deci, Vasies s-a gandit ca poate ma prinde de coada cu un troian si poate sterge flyforum.ro.
Eu ii urez succes.
Shoco
membru nou

Mesajde Gerula pe Februarie 15th, 2010, 9:49 pm

Intamplarea face sa-l cunosc foarte bine pe seful de la Directia pentru Combaterea Criminalitatii Informatice, asa ca, de data asta, Vasies va avea o surpriza foarte neplacuta. Fa print screen te rog cu codul sursa si da-mi pe mail, ca o sa scoata goanga de acolo imediat ce citeste ca ne-am prins.

Pentru faza asta o sa-l satur de furat din plicuri, nici o grija, orice search pe google dupa numele lui, al firmei, al magazinului online samd o sa scoata doar rezultate gen frauda :twisted: .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 15th, 2010, 10:46 pm

Fiti atenti cam pana unde pot merge parsivenia si prostia omeneasca: Vasies s-a logat cu contul admin si ii imbarliga pe pechinezii eugen, dragos samd cum ca forumul a fost atacat, ca "fiti vigilenti baieti" :lol:. Ii mai canta si unu' in struna cum ca poate Shoco, cine stie... :lol:. Check screenshots, atata prostie n-am vazut de mult.

Ca sa fie treaba clara pentru toata lumea, pe un forum doar adminul are acces la baza de date/serverul de hosting etc. Uploadarea unui virus in codul sursa al paginii de start a forumului respectiv putea fi facuta doar de administrator sau de cineva care avea acces la PAROLA ACESTUIA DE PE SERVERUL DE HOSTING. (care parola, in mod normal, pentru adminii care nu sunt complet cretini, difera de cea cu care se logheaza pe forumul propriu-zis). Daca putea sa faca asta, Shoco putea foarte bine sa-i stearga tot forumul lui vasies si sa-l lase sa se caute de back-up :lol:. (de fapt, uploadand un troian pe propriul forum, Vasies a urmarit sa ne afle parolele mie si lui Shoco, cu speranta tampita ca avem aceeasi parola la el si pe forumurile noastre etc :lol: . Sau e atat de prost incat isi inchipuie ca fac web browsing si administrarea forumului de pe acelasi calculator :lol: )

Mi se pare incredibil felul in care escrocul dovedit Lucian Vasies isi ia de prosti membrii propriului forum, cu asemenea explicatii/justificari aberante.
Ataşamente
flytying_virus.JPG
flytying_virus1.JPG
flytying_virus2.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Shoco pe Februarie 15th, 2010, 11:03 pm

Naivii tot naivi..

Eu cunosc foarte bine legile privind infractionalitatea pe internet, el nu.
El de fapt nici excelul nu stie sa il foloseasca...

Muscattore e pe alta planeta.Saracu` habar nu are despre ce vorbeste.Daca ma pune in aceesi banca cu Vaseush privind IQ-ul il anunt ca atunci cand faceam eu programare el nu stia ce e aia musca artificiala.
Nici nu se pune problema sa fi fost eu si explicatia lui Gerula e mai mult decat clara pentru oricine care are putin habar despre IT.

Stiu doar ca azi dimineata la prima ora , secretara MihaiV era la dat raportul comisiei de disciplina din Cluj.
Dimineata am fost convocat de urgenta sa vad oare ce o sa imi faca.

Metoda clasica Vasies : il sun pe mishu si repede repede sa ii spunem la Bogdi si la ceilalti : "uite iarasi m-a facut Vlasiu sa plang".

Omule ai o varsta... maturizeaza-te si scoate biberonul din gura.

Daca te-ar fi dus capul acceptai de mult sa te vezi cu mine, sau imi dadeai un telefon si discutam civilizat.
Dar fiindca iti place sa te fofilezi "dragule" , asta e rezultatul care il primesti.
Si apropo, ultima data cand m-ai acuzat de hackerit te-ai facut de rusine in ultimul hal.
Mai incerci odata sa vezi daca iti iese ? Rade lumea de tine...
Shoco
membru nou

Mesajde Gerula pe Februarie 15th, 2010, 11:12 pm

"Explicatia" aia tembela era data de Vasies pentru cei din ceata de pechinezi, care abia stiu sa apese butonul de power (vezi screenshoturile, macar au fost sinceri de data asta :lol: ). Un forum nu se poate ataca la fel cum se ataca un computer de pe biroul lui Costica, daca nu stii parola contului DE HOSTING practic nu ai cum sa pui virusi pe forum, ca "spargerea" unui server de hosting e cvasi-imposibila.
Daca ii ghicea careva parola de admin folosita PE FORUM de Vasies, tot ce putea face era sa stearga niste postari/topicuri, nu sa puna virusi pe pagina de start.
Gerula
Site Admin

Mesajde George pe Februarie 16th, 2010, 12:45 am

NU ma stiu la d-astea da cred ca Vaseush e pisat tot tot tot pe el..way to go boys :clap:
Si mai cred ca aia is acuma mai ametiti decat o musca umeda intr-un fly powder :P :P
George
membru nou

Mesajde Gerula pe Februarie 16th, 2010, 1:10 am

Vasies a incercat o golanie si nu i-a iesit. Acum vad ca se incordeaza bietul muscattore sa-l mai scoata un pic la vopsea, in aprobarile cretinoid-ignorante ale aluia care chinuie dulaul de 50 de kile in apartamentul ceausist din Beceni. Asta in timp ce Lucica adminul incognito face pe inocentul, in hohotele generale :lol: :lol: :lol: .

Treaba, oricat ar latra ei, e cumplit de simpla: fara parola nu intri pe contul de hosting decat daca spargi serverul (lol). Ideea ca Vasies i-ar fi lasat lui Shoco parola activa vreme de trei ani sau cat au trecut de cand a uitat sa-i plateasca pentru site e hilara.
Ataşamente
cretinism.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Shoco pe Februarie 16th, 2010, 2:32 am

Patetic...
Shoco
membru nou

Mesajde adrian frunza pe Februarie 16th, 2010, 9:12 am

cimpanzei informatici cusuti in cap ....
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde adrian frunza pe Februarie 16th, 2010, 10:18 am

legislatia pedepseste adminul care isi bate cuie in talpa .
daca a intrat vreun scaraoschi extern si a spart FTP, se verifica lista de logo-uri .astfel de tactici sunt la moda .
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Februarie 16th, 2010, 10:38 am

Sa fim seriosi, daca spargea cineva serverul ala acum plangeau cine stie cate site-uri :lol: .

Intr-adevar, ai zis bine, explicatia cu Shoco care a facut si a dres chiar este pentru uzul unor cimpanzei.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 16th, 2010, 10:54 am

Pana la urma tot ce-a reusit adminul-hacker :lol: Lucica prin aceasta cascadorie de prost gust a fost sa le faca zile fripte unor useri de pe forumul lui. Dati un ochi pe attachments sa vedeti cum plange lumea pe-acolo. Oamenii aia au acum toate simptomele unei infectii cu troieni pe calculator, si daca or fi facut plati cu paypal/cardul de pe calculatoarele respective...
Ataşamente
useri_patiti.JPG
useri_patiti1.JPG
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Februarie 16th, 2010, 5:03 pm

Update: coteciorul cu pechinezi geme in continuare de virusi :lol: . Unii cred ca-s masochisti rau de mai intra pe-acolo :lol: .
Gerula
Site Admin

Înapoi la Flyfishing