Nooo....Apare si un marinero pin la urma..Gerula scrie:Doar n-o insemna asta ca subiectul e inchis
Jedi scrie:In majoritatea zonelor e permis doar fly-ul...
Pai n-o tineai tot malul in mambo, cha-cha , passo doble si merengue ? Jedi scrie:Tudor....Ai auzit sa se prinda ceva mai sanatos pe coasta canadiana? Eu tot caut info pe net dar in afara de ceva macrou mic si alti pesti pitici n-am gasit.Nu de alta dar saptamina viitoare ajung la Atlantic.Bine...trec si pe linga riuri cu somoni dar daca am fost lenes , acum o sa dau marunt din buze..In majoritatea zonelor e permis doar fly-ul...
.....Nu stiu daca se prind mai la nord de New York..Abia in Nova Scotia e codul la jigging adinc,in New Brunswick deja e mai racoare iar eu merg mai la nord,unde apar focile...tudor scrie:Jedi scrie:Tudor....Ai auzit sa se prinda ceva mai sanatos pe coasta canadiana? Eu tot caut info pe net dar in afara de ceva macrou mic si alti pesti pitici n-am gasit.Nu de alta dar saptamina viitoare ajung la Atlantic.Bine...trec si pe linga riuri cu somoni dar daca am fost lenes , acum o sa dau marunt din buze..In majoritatea zonelor e permis doar fly-ul...
Ce vrei mai sanatos decat un stripped bass?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator