Eugen Gana &friends au furat de la nea Jean Scurtu

La muste. Artificiale, desigur.

Eugen Gana &friends au furat de la nea Jean Scurtu

Mesajde Gerula pe Iunie 14th, 2011, 6:24 pm

Banuiesc ca mai toti membrii vechi de pe forumurile de pescuit il stiu pe nea Jean Scurtu, un om de o cinste exemplara, care in schimbul unor comisioane foarte modeste i-a ajutat pe multi sa-si cumpere din SUA tot felul de lucruri, de la magazine care nu trimiteau in Romania/care puneau costuri de expediere exagerate/care nu acceptau carti de credit din Romania samd.

Ei bine, nea Jean a avut multa vreme o relatie amicala cu Eugen Gana, individul pe care il puteti admira in toata splendoarea aici flyfishing-f8/oameni-si-oi-sau-povestea-club-fly-bucuresti-t628-s20.html . Dupa cum puteti vedea, chiar i-a luat public apararea lui Eugen pe topicul respectiv, contrazicandu-ma deschis. Si acolo era vorba, pana la urma, de necinstea lui Eugen, care s-a folosit de instructorul italian de fly si apoi i-a stricat acestuia clubul abia infiintat.

Nu a trecut insa decat un an si ceva de atunci, si nea Jean a avut ocazia sa-si dea seama, din pacate pe cheltuiala proprie, cine este cu adevarat Eugen Gana. Considerandu-l prieten, nea Jean ii lasase lui Eugen numeroase scule de pescuit, pe care acesta sa le vanda pe piata din Romania. Eugen a refuzat, chipurile, sa ia comision, dar a acceptat fara probleme dinverse cadouri de la nea Jean, intre care blankuri titanium pt. fly, niste pantofi, o scurta camuflaj cu goretex samd, ma rog, intelegeti ideea, lucruri destul de scumpe.
E, dar a venit criza, si odata cu asta au aparut problemele la santierul casutei pe care Eugen si-o construia in afara Bucurestiului. Si, sa vezi minune, Eugen a incetat sa-i mai raspunda lui nea Jean la mailuri, apoi si la telefon, uitand ca inca avea o buna parte din marfa lui nea Jean. Care uitata a ramas si pana in ziua de azi, in pofida tentativelor pe care nea Jean le-a facut pentru a lua legatura cu el, din toamna pana acum.

Din cate inteleg si un amic de-al lui Eugen, Cosmin, a furat cate ceva dintr-un pachet destinat lui Eugen dar trimis pe numele lui, ba a mai uitat sa plateasca si nite bete, avand chiar tupeul sa-i spuna omului ca a folosit banii pentru a-si plati chiria.

Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea marelui om si caracter Eugen Gana. Nea Jeane, ai legatura.

P.S. Din ce inteleg, amicul lui Eugen, Dragos veterinarul prieten cu paharul, nu are nici o treaba cu furtisagurile. O fi omul machitor fruntas pe ramura, dar barem nu-i hot.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Eugen Gana &friends au furat de la nea Jean Scurtu

Mesajde Jean Scurtu pe Iunie 14th, 2011, 7:06 pm

Multumesc Adrian pt. cele scrise,o sa mai adaug eu cateva.

L-am cunoscut si m-am imprietenit cu Eugen pe internet placandu-mi postarile inteligente la subiect.In acea perioada Eugen locuia in Bucuresti in chirie si am convenit cu el sa-i trimit niste scule de pescuit(unele fiind initial la Dady la RM.Valcea) sa le vanda.
In Valcea nu era piata pt. sculele de pescuit,Bucurestiul era altceva,asa ca Eugen a reusit urgent sa vanda mai multe lucruri si sa-mi trimita banii.Vre-un an vanzarile au fost bune deoarece eu vindeam sub pretul de catalog din U.S.A.Apoi si la sfatul meu Eugen a inceput sa-si construiasca o casa langa Ploiesti imprumutand bani din banca.Mai tarziu si-a cumparat o masina ca sa faca naveta la Bucuresti unde lucra si sotia lui.
A venit recesiunea si probabil Eugen a intrat in criza financiara trebuind sa intre in banii mei.De fapt chiar eu i-am spus sa foloseasca banii mei ca eu ma descurcam si fara ei urmand sa mi-i trimita mai tarziu.
Apoi fara sa-si ceara nici o scuza si sa-mi spuna ca e nevoit sa foloseasca banii mei(ramasesera multe lucruri trimise de mine nevandute)a intrerupt contactele cu mine(e-mail,telefon).
L-AM SUNAT DE ZIUA LUI ,CINEVA A RIDICAT RECEPTORUL DAR NU A ZIS NIMIC.....

Prietenul de pescuit la fly ce locuieste in Bucuresti si de vreo doi ani e inginer constructor mi-a furat un blank titanium din tubul trimis lui Eugen pe adresa lui (spunand ca nu era in tub!!!!)si in plus nu mi-a platit niste bete de fly spunand ca nu poate plati acum deoarece a folosit bani mei sa inchirieze o locuinta pt. el si prietena lui,dar ca o sa mi-i trimita mai tarziu.

EUGEN INITIAL MI-A LASAT O IMPRESIE F. BUNA,DAR CAND A INTRAT IN CRIZA FINANCIARA S-A TRANSFORMAT,FARA MACAR SA-MI SPUNA SI SA-SI CEARA SCUZE CA-MI FOLOSESTE BANII,RUPAND RELATIILE CU MINE.

ASA E VIATA CU OAMENI CARE PE PARCURS DEVIN NEOAMENI.......

Am trimis destule scule de pescuit in Romania majoritatea pescarilor fiind corecti cu mici exceptii si multumiti de tranzactiile cu mine.M-am lecuit sa mai fac afaceri cu romani din pacate.
CU PENSIA MEA CHIAR DACA NU E MARE POT DUCE O VIATA DECENTA AICI SI NU TREBUIE SA MA INCURC(CA SA FAC UN BAN IN PLUS PT. BENZINA NECESARA PESCUITULUI) CU TRIMITEREA DE SCULE IN ROMANIA asa ca a refuzat mai multe solicitari.

Dragos nu e implicat cu nimic in aceste afaceri.

Numai bine,

Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"
Jean Scurtu
hârşit în rele

Locaţie: Houston,Tx.

Mesajde Gerula pe Iunie 14th, 2011, 7:11 pm

Abuz de incredere plus furt. Articolele 213 si 208 din Codul Penal.

Sa stii ca daca ii faci plangere penala o sa dea cu subsemnatul pana se lecuieste.
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Iunie 16th, 2011, 4:22 pm

Sa stii ca daca ii faci plangere penala o sa dea cu subsemnatul pana se lecuieste.
Nu se poate ... ca-n state fiscul nu-i ca ANAF-ul din romanica :lol:
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Iunie 16th, 2011, 5:59 pm

Plangere penala in Romania, nu in SUA, evident :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Jean Scurtu pe Iunie 16th, 2011, 8:59 pm

Trebuie sa intervin din nou,deoarece ieri dupa masa m-a sunat Eugen Gana cerandu-si mii de scuze ca nu m-a cautat atata timp.
A avut o gramada de necazuri sotia bolnava,tata la fel necesitand pt. a vedea o inlocuire de cristalin,masina stricata etc.
Ma bucur ca nu m-am inselat in privinta lui Eugen pe care am avut ocazia sa-l cunosc si personal acum doi ani cand impreuna cu sotia si Dragos(un prieten de-al lui medic veterinar) au venit la Oradea sa ma intalneasca si sa mergem la pescuit pe V.Draganului unde cu ani in urma (inainte de construire barajelor) am amenajat padurile din zona si bineinteles am prins si niste pastravi si lipani.
Din pacate datorita problemelor mele cu picioarele nu am fost in stare sa merg,am facut doar niste poze in oras si au vazut si Crisul Repede.

I-mi pare rau ca am crezut ca a vandut din sculele mele si s-a folosit de banni mei,dar oricine ar fi crezut la fel.
Eugen mi-a spus ca nu a vandut din scule si ca-mi va face o lista cu cele nevandute si-mi va trimite $200 pt. un bat de fly si o mulineta vanduta .
MA BUCUR CA NU M-AM INSELAT IN PRIVINTA LUI EUGEN .dar el a gresit neincercand sa i-a legatura cu mine din octombrie trecut si sa-mi explice situatia.El facand si naveta din imprejurimile Ploiestior la slujba in Bucuresti(unde munceste si sotia lui) normal ca nu a avut timpul necesar sa se ocupe de vanzare sculelor de pescuit,mai ales ca avand masina stricata face naveta cu autobuzul.
Neavand internet si telefon era si greu sa ma caute,dar acum are telefon si pot comunica cu el.
Eugen nu a furat nimic de la mine dar prietenul de fly,Cosmin Gheorge a facut-o si in plus nu mi-a trimis banii ce mi-i datora.

Sper ca acum problema e lamurita si probabil o sa caut in Bucuresti pe cineva serios ce contra comision va vinde lucrurile ramase nevandute la Eugen.
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"
Jean Scurtu
hârşit în rele

Locaţie: Houston,Tx.

Mesajde Gerula pe Iunie 16th, 2011, 9:05 pm

Nea Jeane, sper sincer ca o sa-ti recuperezi lucrurile si banii. Coincidenta ca Eugen te-a contactat pentru prima oara in nu stiu cate luni fix dupa ce a aparut topicul asta n-o mai comentez, ca n-are rost. Macar sa-si spele acum obrazul cat se mai poate spala, restituind lucrurile si banii.

Eu am unele dubii, dar sa vedem. Tine-ne la curent.
Gerula
Site Admin

Mesajde kuintautti pe Iulie 3rd, 2011, 8:44 pm

si eu l-am cunoscut pe Eugen tot in lumea virtuala si am devenit prieteni
omul e istet , are umor si o imaginatie deosebita pe linga bunul simt si alte calitati
si eu i-am trimis cite ceva si lui dar si lui Dragos la fel si niciodata nu am avut probleme
oamenii sint de incredere ! nu fac ei de alea !

faza e ca in perioada asta daca nu si mai si nici cu mine nu a mai avut contact

deci e vorba despre altceva

dupa cum se poate vedea nici pe forumuri nu mai are timp sa scrie
acasa nu-i prea mere computerul iar de la munca nu cred ca mai poate...

Nea Jean e roman saritor ! si pe mine ma ajutat cu o mulineta pt care ii multumesc din nou ! nah ... asai cu americani cind nu vor sa trimita n´afara de USA..., nah... om de treaba ..., cinstit... si poate sa pripit un pic , dar io ma bucur ca sa clarificat capitolul

ce nu inteleg eu... e : CE PLM LEGATURA AU CHESTII DE ASTEA CU PESCUITUL FLY DE AI POSTAT AICI

din moment ce Dragos nu a fost de la bun inceput banuit cu nimic... CE PLM IL AMESTECI IN TOATA TARASENIA POMENINDUL PE AICI ?
kuintautti
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Iulie 4th, 2011, 7:16 am

Mesajul de mai sus este un exemplu tipic al felului in care intelege sa scrie Dumitru, amestecand ceea ce are de spus cu injuraturi samd. Comportament incompatibil cu acest forum.

Cat despre Eugen Gana, faptul a a reluat subit legatura cu nea Jean la doua zile dupa aparitia acestui topic este mai mult decat edificator. Mai ales daca ne gandim ca ii inchisese telefonul in nas cand nea Jean il sunase sa-l felicite de ziua lui. :roll:

P.S. Motivul pentru care topicul a fost plasat la sectiunea flyfishing este ca impricinatul Eugen face parte din aceasta mica si nabadaioasa lume. In felul asta i-am asigurat vizibilitate maxima, si l-am facut sa-si atinga foarte repede scopul.

P.P.S. Dragos nu a fost bagat in nimic. I s-a pomenit numele tocmai pentru a preciza ca n-a avut in nici un fel de a face cu povestea asta urata, lucru absolut necesar avand in vedere faptul ca este foarte apropiat de Eugen si lumea ii percepe ca pe un duo aproape inseparabil.
Gerula
Site Admin

Înapoi la Flyfishing