Cum sa-ti nimicesti forumul de flytying in trei pasi simpli

La muste. Artificiale, desigur.

Cum sa-ti nimicesti forumul de flytying in trei pasi simpli

Mesajde Gerula pe Februarie 18th, 2010, 6:11 pm

Reteta a fost brevetata de Lucica, adminul incognito :lol: :

1. Bagi forumul la secret, sa poata citi doar cei inregistrati, ca sa fortezi lumea sa-si faca cont, sa te poti lauda ca ai multi useri, desi traficul e praf. (chestie unica pe forumurile romanesti de pescuit)

2. Aciuezi o gascuta de pechinezi isterici, care sar in haita la cine se nimereste. Cand pechinezii o iau pe cocoasa, banezi pe ala care i-a cotonogit. Apoi incepi epurarile userilor inactivi, ca nu se stie care-s clonele cu care citesc "dusmanii" :lol:, intrand in directa contradictie cu punctul 1 . Evident, fiind prost gramada, dai chix si cu epurarea :lol: .

3. Dupa ce devii total dependent de pechinezi, acestia incep sa-i ia de pantalonii pe userii "normali", asa, for fun. Moment in care userii normali incep sa-si ia talpasita, mai ales ca acum au unde. Ramai cu pechinezii, care, dupa ce nu mai au de cine se lua, se cara si ei in alta parte, unde pot face singurul lucru care-i intereseaza, si pe care tu nu-l mai poti oferi (scandalul) :lol:

Forumul lui Vasies tocmai a intrat in faza a treia, check screenshot :lol: . Revin un pic mai tarziu, acum n-am timp, dar toata discutia e senzationala. :lol: :lol: :lol:

P.S. Vasilescu n-a avut absolut nimic de zis la mesajul din attachment, daca va vine sa credeti :lol:
Ataşamente
parintelul.JPG
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Cum sa-ti nimicesti forumul de flytying in trei pasi simpli

Mesajde Gerula pe Februarie 19th, 2010, 6:00 pm

Am fost cam ocupat si n-am avut timp sa mai postez, dar, avand in vedere cat de tare s-a incins coteciorul cu pechinezi isterici :lol: , e momentul sa apara continuarea :lol: Acolo deja s-a ajuns la chestii tari, la eugen "anticoncurs" care ia la misto oameni care mai mult ca sigur ii dau rusini pe orice apa din Romania, la clone intitulate "musca13" etc :lol:

Continuarea ceva mai tarziu, daca am timp. Oricum, ca intotdeauna, ma uimeste prostia cu care aceste personaje comic-grotesti din gascuta lui eugen se dau mari pescari, desi fug ca dracu de tamaie de singurul mod in care se poate face un reality check in domeniul asta: concursul :lol: :lol: :lol:
Ataşamente
parintelul1.JPG
parintelul2.JPG
parintelul3.JPG
Gerula
Site Admin

Re: Cum sa-ti nimicesti forumul de flytying in trei pasi simpli

Mesajde Gerula pe Februarie 20th, 2010, 10:45 am

the end scrie:Eram la tine cu SOTO (il cunosti?) in peroada cind va bateati joc de George Minculete si de Ghimi, pe forumul tau si ti-am spus " Maa, nu e frumos, se vede clar ca tu conduci discutia si ii pui pe baietei sa "delireze", la care tu mi-ai raspuns: "Da ma, io l-am sunat pe eugen sa facem mishto de Georgel ca e prost" si de Ghimi "ne ridem putin si noi".(no coment). TRAIASCA MIShTO-UL.

Detalii pe larg aici flyfishing-f8/luci-vasies-aparatorul-traistarismului-si-japcuiel-t644-s40.html#p15103
Gerula
Site Admin

Înapoi la Flyfishing